◄ Glavni razgovor #47 ►

Započeo SlavicBeast, Avgust 28, 2020, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

neka pati zena taaaa zena taaaaaa zenaa taaaaaa bolje ona nego jaaaaaaa

Mene treba zaposlit u nekoj firmi da pravim probleme u code-u,pa tako testirati ove developere  :D
Ja sto uspijem zajebat ne moze niko.

Citat: Galardo poslato Septembar 13, 2020, 18:55:42 POSLE PODNE
Mene treba zaposlit u nekoj firmi da pravim probleme u code-u,pa tako testirati ove developere  :D
Ja sto uspijem zajebat ne moze niko.

Zato ja moram sve da ti fixam...
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: Galardo poslato Septembar 13, 2020, 19:01:20 POSLE PODNE
Sa tobom samo problemi dolaze.

Normalno  :D 8)
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Pozdrav
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Obojica se drogirate...

Trazi se skripter koji bi editovao mod za pare, te kasnije pomogao oko updatea. Bilo bi placeno.