◄ Glavni razgovor #47 ►

Započeo SlavicBeast, Avgust 28, 2020, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Sry za dupli post, ali evo ovdje su bile prijave pa tako da možete vidjet ko se sve prijavio i ko je bio marketing team. :D
Ja sam kroz neko vrijeme bio kikovan i banovan zbog ovog. :D

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=104419.0
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: psihoaktiw poslato Septembar 10, 2020, 13:18:08 POSLE PODNE
jel ovaj brat banovan ili?  :D

Prodai se za jedan MC acc msm...
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

ono kad svoj model objavis za free na free3d.com i posle 1 godine imas preko 90k download-a
puno srce bgmi

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Crystal poslato Septembar 10, 2020, 12:56:41 POSLE PODNE
Muma i ja jesmo, to se sjećam, čini mi se čak i Andro da je bio ?
I ja se toga secam , bila je to neka 2016-17 kad sam postao clan na ovom forumu , i znam da je bio Muma narandzast a takodje se secam MEDO da je bio asistent pa posle toga ili tokom toga moderator ja mislim u pawn skriptanju  , ajde tu je on koliko vidim , ali gde je Maxwell? i zasto su ukinuti ti rankovi?

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Septembar 10, 2020, 14:56:08 POSLE PODNE
I ja se toga secam , bila je to neka 2016-17 kad sam postao clan na ovom forumu , i znam da je bio Muma narandzast a takodje se secam MEDO da je bio asistent pa posle toga ili tokom toga moderator ja mislim u pawn skriptanju  , ajde tu je on koliko vidim , ali gde je Maxwell? i zasto su ukinuti ti rankovi?
Rank asistent nije ukinut, tu je još uvijek u ćošku prekriven prašinom, a marketing team jeste

Citat: daddyDOT poslato Septembar 10, 2020, 14:59:04 POSLE PODNE
Rank asistent nije ukinut, tu je još uvijek u ćošku prekriven prašinom, a marketing team jeste
A sta je tacno bila funkcija asistenta?

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Septembar 10, 2020, 15:03:57 POSLE PODNE
A sta je tacno bila funkcija asistenta?
SM nema vremena, ne stigne da uradi sve, potrebna mu je desna ruka - ulijeće asistent, reguliše pravilima (ponašanje, sankcionisanje(valjda) ako šta iskrsne, ako napadnu botovi(što se dešavalo) itd.)

Citat: Fqris poslato Septembar 10, 2020, 14:55:18 POSLE PODNE
ono kad svoj model objavis za free na free3d.com i posle 1 godine imas preko 90k download-a
puno srce bgmi
more link d abude 90001 hehe

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: daddyDOT poslato Septembar 10, 2020, 15:06:27 POSLE PODNE
SM nema vremena, ne stigne da uradi sve, potrebna mu je desna ruka - ulijeće asistent, reguliše pravilima (ponašanje, sankcionisanje(valjda) ako šta iskrsne, ako napadnu botovi(što se dešavalo) itd.)
Onda @Galardo dati asistenta :D

Bebice moje, pa zamarate se nebitnim stvarima. Zanemarimo prošlost, gledajmo u budućnost.  :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Djeste narkomani moji , sta se cini ovijeh dana :D