◄ Glavni razgovor #47 ►

Započeo SlavicBeast, Avgust 28, 2020, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobar dan svima  ;)
Poslednja Izmena: Septembar 09, 2020, 17:24:16 POSLE PODNE od ShakurV
Daj mi crne figure i 'ajde igraj prvi.

N.D

*

Ja dosao da se odjavim , vreme je da se prebacimo na ozbiljan acc  8)

Citat: N.D poslato Septembar 09, 2020, 20:14:15 POSLE PODNE
Ja dosao da se odjavim , vreme je da se prebacimo na ozbiljan acc  8)
ooo makenzi v2 nisam te prepozno.

Sta se radi ?
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: Galardo poslato Septembar 08, 2020, 23:59:44 POSLE PODNE
@Fojnica burazeru mogao si neku manju sliku staviti,zauze mi citavo mjesto na listi spamericica  :D
hoćeš sad i to kad si me već prestigao hahahahhaahha šalim se voli brat
menjam nekad ae xd <33
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Fojnica poslato Septembar 09, 2020, 23:03:19 POSLE PODNE
hoćeš sad i to kad si me već prestigao hahahahhaahha šalim se voli brat
menjam nekad ae xd <33
ma lagano  :D

'veče, kako ste ? :)
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Da se nadovežem ponovo na onu temu kad smo pričali o tome ko je sve bio u staffu ili pod nekom drugom pozicijom, malo sam istraživao i evo dokle sam došao.

Takodjer, Muma i čini mi se foux su bili članovi marketing tima (stari rank na forumu narandžaste boje), vjerovatno ih je bilo i više ali nisam siguran za ostale.

Citat: daddyDOT poslato Septembar 10, 2020, 10:32:51 PRE PODNE
Da se nadovežem ponovo na onu temu kad smo pričali o tome ko je sve bio u staffu ili pod nekom drugom pozicijom, malo sam istraživao i evo dokle sam došao.

Takodjer, Muma i čini mi se foux su bili članovi marketing tima (stari rank na forumu narandžaste boje), vjerovatno ih je bilo i više ali nisam siguran za ostale.
Muma i ja jesmo, to se sjećam, čini mi se čak i Andro da je bio ?
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD