◄ Glavni razgovor #47 ►

Započeo SlavicBeast, Avgust 28, 2020, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Prosli razgovor je bio korektan. Svadjalice sankcionisemo s foruma.

Pridrzavajte se pravila i uzivajte.

Glavni razgovor #46
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2020, 12:13:12 POSLE PODNE od SlavicBeast
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Pozdrav
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

U jbt za 2-3 mjeseca 2 razgovora smo promenili

veliki pozdrav za #47

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

elitni odredi

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

pa i nije bio korektan baš, bilo je oranja nekog  ::) :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Kad neko kaze A.C.A.B dodje mi da ga bacim sa zgrade...

Postoje losi policajci al zasto se generalizuje...

Eto kanal , kad pogledate i sagledate realno , nemaju mnogo izbora ako zele da prezive jedan jebeni dan...

#HonorToPolice

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

rođen sam 13.12 pa ti vidi drug moj :P, malo razdvoji brojeve

Citat: daddyDOT poslato Avgust 29, 2020, 01:45:55 PRE PODNE
rođen sam 13.12 pa ti vidi drug moj :P, malo razdvoji brojeve

:D 8)

JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Zašto ljudi ne pokušaju sami riješiti problem sa skriptom ili potraže da li je već neko imao sličnih problema pa iz toga zaključiti šta bi mogao biti problem,nego dodju ovdje i "prose" za pomoć bez da su pokušali sami rijesiti vec cim im compiler izbaci warning/error otvaraju topic i kada im neko pomogne oni neće pokušati nauciti iz greske vec samo copy paste,a da ne pričam o tome kada im pošalješ code gotov i on samo to ubaci i očekuje da radi...

Meni je još gore kad traži pomoć a ne postavi nikakav code u kome se problem nalazi, već moraš da prosiš od njega kod da bi mu pomogao :/

JEBEM I DRZAVU I NACIJU KOLIKO SMO "UREDJENI", SVE IH TREBA BACIT SA ZGRADE JA DA VAM KAZEM !

JEDAN JEDINI PRODRAMER !