[PRODAJA]City of Angels RolePlay GameMode - najnovija verzija

Započeo Zander Operator, Avgust 28, 2020, 18:40:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Server na kojem je skripta koristena: City of Angels RolePlay GameMode

IP SERVERA: 51.77.200.63:7777

Naziv skripte: City of Angels RP v18.5.3.

Vrsta skripte: GameMode

Slike:
Početak coarp.pwn main filea & neki defineovi
Popis svih modula
Primjeri koda

Video: Videi sa Youtubea

Cijena: Početna cijena je 2000€

Ostalo: (Ako imate jos nesto za nadodati):
Ovo je NAJNOVIJA verzija gamemodea. Gamemode je modularan. Sve prijašnje verzije koje posjeduju prijašnji developeri su vrlo nestabilne te uzrokuju crasheve servera i nemaju querye prema bazi zaštićene od SQL injectiona. Posjeduje more unikatnih sistema kakvih nema ni na jednom serveru, pošto sam ih većinu sam/u suradnji s Woom osmišljao kao što su cirkularna ekonomija, porezna koja prati sumnjive transakcije, namjenski krediti gdje možete iskoristiti određeni iznos za kupnju imovine/biznisa/vozila, EXP system kojim svakih 2 sata možete nagraditi igrača te on time može kupiti Premium/druge pogodnosti, košarku, poker, cirkularnu ekonomiju gdje se novac od nigdje ne ,,stvara", nego vrti u krug i u finom je balansu između legale, ilegale, igrača i gradskog proračuna te najfriškije napravljen sustav neaktivnosti i automatskog oduzimanja imovine u slučaju neprijavljenih neaktivnosti. Velik broj stvari je u modulima napravljen na #define, čime ukoliko želite promjeniti npr. maksimalan broj dana neaktivnosti, ne morate kopati po pola gamemodea, nego promjenite jednu brojku i sav posao je odrađen za vas. Gotovo sve što se nalazi InGame(imovina, biznisi, auti, GPS lokacije, pickupovi, furniture) je dinamično i može se kreirati/editati/brisati InGame. Za apsolutno sve su napravljeni loggovi, tako da možete vrlo jasno pratiti bilokakve ,,sumnjive" aktivnosti u vezi igrača. Na njoj su popravljeni apsolutno svi prijavljeni bugovi te dokazano mjesecima radi podmazano i bez ikakvih poteškoća i laggova. Dolazi u paketu s bazom podataka(accountovi iz baze su izbrisani radi zaštite privatnosti podataka), mapama i 0.3.DL custom modelima. Kupnjom gamemodea dobivate i punu dokumentaciju unutar svakog modula(objašnjenje funkcija, napomene itd.), te podizanje VPS-a i game panela ukoliko ga želite koristiti/servera na hostu koji posjedujete. Skripta koristi jako puno YSI-a(y_hooks, y_commands, y_timers, y_iterate, y_flood, y_vars, ...), MapAndreas, crashdetect, najnoviju verziju MySQL, sscanf, crashdetect, Pawn RakNet, streamer i nativechecker pluginove te mnoge druge manje includeove kao što su fixes, timestamp, itd.

Vas mail: Mail ću radi zaštite privatnosti izdati samo ozbiljnim kupcima na forum PM

Vas MSN:/

Ostali kontakt info: Ponude na Forum PM/Discord: Zander Operator #3033

Zasto prodajete skriptu:
Skripta je praktički ,,stara" 8 godina, i na njoj su radile 3 generacije developera, i posjeduje debelo preko 100k linija koda, ako ne i više. Striktni i isključivi razlog zašto si dajem za pravo da je prodajem je jer sama zajednica toliko degradira, i to nažalost od samog vrha gdje glavni administratori ne poštuju hijerarhiju i rad samih developera, te se taj konflikt dešava iznova i iznova već neko vrijeme, sa različitim ljudima. Nemam više srca gledati jedan toliko kvalitetan i unikatan gamemode, na kojem su radile generacije developera sa tolikom strasti da propada, ne radi toga jer nije dovoljno dobar, napredan/suveren, nego radi nesposobnog vodstva. Nakon 2.5 godine skoro kontinuiranog razvoja na samom gamemodeu i popravku preko 2000 bugova i developanju novih sistema, uzimam si za pravo i dužnost da ovaj gamemode prepustim nekom drugom, ozbiljnom, tko je voljan uložiti trud i vrijeme u podizanje nove zajednice, te dati ovom gamemodeu slavu i igrače koje je punopravno zaslužio. Vrlo uskoro završavam fax i ne stignem se više baviti SA-MP-om.

Ima li nekih problema sa skriptom: Niti jednog jedinog. Svi game breaking/crashing bugovi su riješeni, te je maksimalno igriva i optimizirana, i od strane mapa i same skripte.

Da li je skripta vasa: Nakon 2.5 godina kontinuiranog developinga i suglasnosti kolege developera i istomišljenika bivšeg glavnog developera koji je osnovao zajednicu prije 8 godina, smatram da jeste.

*VAŽNA NAPOMENA: Pošto se vlasništvo nad skriptom ne može zakonski ustvrditi radi same prirode SA-MP distributing license, glavni developeri(Woo i ja) zadnjih 2.5 godine koji su napravili najviše po pitanju developinga(fixanje 1000 bugova, crashanja servera, najezde cheatanja, DDoS-era, query floodera) su obaviješteni i dali suglasnost za prodaju GameModea. Meni osobno najvažnije od svega, osoba koja je bila glavni developer pri otvaranju servera(Jacob_Williams, čofi), dijeli isto mišljenje o samoj zajednici i njenom vodstvu, i siguran sam da bi mu bilo drago da ovaj gamemode dobiva priliku ići u sposobnije vodstvo te da dobije priliku zaživjeti ono što mu pripada. Iza mojih 2 i pola godine rada stoji desetine neprospavanih noći(nije ni Woo bolji), više tisuća sati rada i truda da se sama zajednica udostoji zbrojiti i dignuti stvari, ali mislim da ni samom vlasniku niti ikome izuzev relevantnih developera koji su radili na ovome nisam ništa dužan. Trenutak kad su krenuli prodavati pozicije za novac je trenutak kad je ta zajednica službeno propala u mojim očima. Dužan sam ovo samo prodati za novce za koje realno gamemode vrijedi(jer ako netko plati realnu cijenu gamemodea, neće se udostojiti to releaseati, niti pustiti da uvene kao što je trenutna situacija), jer se sama zajednica prije godinu dana prodala za skoro dvostruko veću svotu. Iz tog razloga, lijepo molim moderatore/administratore da ne lockaju/brišu temu, jer time su zakopali priliku za preporod ovog fenomenalnog gamemodea, o kojem će vam loše imati za reći jedino igrači koji su ga iskusili u fazama s bugovima i bivši developer kojem sam se ponudio dati dio novca za prodaju, a nije se ni udostojio odgovoriti na Forum PM jer se osjeća uvrijeđenim (na samog sebe vjerovatno pošto je velika većina bugova koju sam morao fixati bila nažalost od njega).

Svi ozbiljno zainteresirani javite mi se na Forum PM.
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2020, 18:42:28 POSLE PODNE od CoA|Logan

Molio bih Administratore da ovo lockaju i kazne korisnika. Tko god je igrao na CoAi zna tko je napravio gamemode koji sam prepustio ZAJEDNICI samim time pravi vlasnik gamemodea (i tko ima pravo prodavati gamemode) je City of Angels Role Play zajednica. Ovu prodaju nije autorizirala zajednica pa ni ja već je on ukraden od developera koji ga je održavao. Uzmi i prodaji gamemode koji je bio prije razvijanja ovog koji je modularan. Čuj Čofi ti dozvoli prodaju gamemodea koji sam ja radio 6 mjeseci dan i noć  :D
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2020, 18:47:46 POSLE PODNE od B-Matt

Citat: B-Matt poslato Avgust 29, 2020, 18:46:31 POSLE PODNE
Molio bih Administratore da ovo lockaju i kazne korisnika. Tko god je igrao na CoAi zna tko je napravio gamemode koji sam prepustio ZAJEDNICI samim time pravi vlasnik gamemodea (i tko ima pravo prodavati gamemode) je City of Angels Role Play zajednica. Ovu prodaju nije autorizirala zajednica pa ni ja već je on ukraden od developera koji ga je održavao. Uzmi i prodaji gamemode koji je bio prije razvijanja ovog koji je modularan. Čuj Čofi ti dozvoli prodaju gamemodea koji sam ja radio 6 mjeseci dan i noć  :D
E vidiš, ja sam za tobom popravljao barem godinu dana preko 2-3 tisuće bugova, i ne pada mi na pamet spuštati se na tvoj nivo, jer si u zadnjih 3 godine ulazio samo se svađati i pametovati na CoA forum, što i ovdje sad radiš, jer prije bi pustio kodu da propadne, nego vidio nekog sposobnijeg od tebe da ga preuzme i digne ga na slavu koja mu pripada. Stvaraš otpor ovdje kao i nekad u stara vremena, ali ovdje nema više tvojeg toksičnog utjecaja.

Što se tiče samog vlasništva i autorizacije prodaje, da se to spomenulo na jednom CoA Friend Boardu(tajni board kojeg vide samo članovi koji su bivši administratori/game admini/developeri), tema bi se tiranski izbrisala i svi uključeni u ideju/temu bi dobili ban4life, jer je od dolaska novog vlasnika postavljena zasebna vrsta monarhije gdje se sve može kupiti novcem, gdje nitko nikog ne poštuje i najtužnije od svega, gdje se leakaju informacije iz tog istog tajnog boarda, gdje su pojedini članovi pisali o privatnom životu jer je to postala neka platforma komunikacije gdje su se ljudi upoznali i u Real Lifeu, kao što sam i sam organizirao barem 2 Team Buildinga gdje je bilo više od 10ak ljudi i imao priliku sebi i drugima dati iskustvo upoznavanja ljudi iza monitora, što ti ne možeš razumjeti.

Također, neosporiva je činjenica da sam ja jedan od developera koji je osnovao server, što može potvrditi mnogo ljudi kao što su Dino, cofi, kiddo, ludak i ostala stara garda. Pošto već tako ističeš što si ti sve napravio, da ti dam jedan slikoviti prikaz kako je to izgledalo prije osnivanja same zajednice, morao sam radit detaljan popis čega sve sam izmarkirao da ne pređem prag od 20% prisutnosti za predmete da me ne pošalju na razredni ispit radi nedovoljnog pohađanja nastave, te sam preko mjesec dana u komadu izostao iz škole, samo da se gamemode pripremi za open.

Zajednica je popljuvala i otjerala sve što vrijedi, i sam si do jučer po tajnom boardu na CoA forumu pisao da je ovo postalo ruglo koje propada, a što je još smješnije, vrijeđao si moj trud i rad koji je kroz cijelo postojanje zajednice vjerovatno i veći od tvog(no to sad nije bitno jer nismo došli mjeriti čiji je duži), dok sam ja kroz tih par godina koliko si ti developao, bez obzira na to koliko je (ne)kvalitetan tvoj developing bio, dobivao samo riječi podrške i hvale. Također da se zna, javio sam se korisniku gore navedenom prije koji dan da popričamo u vezi ovog, na što mi je on napisao "Ja s tobom nemam što pričati preko voicea, to što ti odgovaram na poruke je samo moja dobra volja.". E pa dragi moj 1000 puta sam probao na lijepo s tobom, višestruko si ispucao zalihe moje dobre volje.

Meni je samo žao ljudi koji nisu upućeni u situaciju i koji trebaju trošiti vrijeme čitajući dezinformacije i pravdanja na iste. Situacija je slikovito ovakva:  prije 2 i pola godine kada smo natrag Woo i ja junačkim silama maknuli B-Matta sa vodstva, jer nije htio otići mirnim putem, te je kao i sad pružao jalov otpor i bio spreman pustiti zajednicu da izgori, samo pod cijenu toga da tvoje vodstvo ostane netaknuto, ostavio olupinu od auta pod "mus" i na kraju rekao da te ta olupina ne zanima. U tih 2 i pola godine, ono što je tad bila olupina, sad je dovedeno u stanje klasik oldtimera koji je preuređen po svim najmodernijim standardima i riješeni su godinama stari problemi od prijašnjih vlasnika. I sad dok postoji taj originalni one of a kind oldtimer, on bi htio zakočiti njegovu prodaju jer to "zajednica" nije autorizirala? Zajednica je prije godinu dana prodana novom vlasniku i duh zajednice kakva je je umro, i neću dozvoliti kao jedan od suosnivača da njeno navrijednije blago bude povučeno na otpad zajedno sa njome.

@ChampaWasTaken PM za ozbiljne ponude
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2020, 09:57:14 PRE PODNE od CoA|Logan

L3o

*

Makni moj kod iz moda i možeš prodat, ako se nisi udostojio ostavit moje ime u credits-ima onda nemoj ni koristit moj kod. U te tvoje "2,5god", sam ja radio skoro godinu dana sam na skripti tako da ne baljezgaj gluposti.

Mod ne vrijedi 2k€ tako da nemojte ni razmišljat o bacanju para na ovome.
retired

S tvojim kodom sigurno ne vrijedi 2000€, točnije niti eura, pošto je 10/10 tvojih sistema izazivalo padove servera, te je tvoj kod izbačen već prije par mjeseci. Tko imalo zna o vođenju servera, marketingu i developanju, zna da je ovaj gamemode vrijedan ovog novca, a ovakvi odgovori kao što je tvoj i od kolege Matta upravo pokazuju da ipak vrijedi puno više nego što vi to mislite. Lijep pozdrav ;D
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2020, 12:18:05 POSLE PODNE od CoA|Logan

Citat: CoA|Logan poslato Avgust 30, 2020, 12:15:33 POSLE PODNE
S tvojim kodom sigurno ne vrijedi 2000€, točnije niti eura, pošto je 10/10 tvojih sistema izazivalo padove servera, te je tvoj kod izbačen već prije par mjeseci. Tko imalo zna o vođenju servera, marketingu i developanju, zna da je ovaj gamemode vrijedan ovog novca, a ovakvi odgovori kao što je tvoj i od kolege Matta upravo pokazuju da ipak vrijedi puno više nego što vi to mislite. Lijep pozdrav ;D
Y_Less, SouthClaws i ostali pawn bogovi ne mogu napisati kod koji vredi 2k eura da ti mozes. Niko ti ne bi dao 200e za taj mod kamo 2k.

Joj brate e , postovao sam te uvijek dok si bio developer, i dalje te postujem ali brate ne vidim svrhu ovoga. Mnogo je developera proslo kroz CoAu, neki vise uspjesni neki manje i nitko se nije sjetio ovako sto napraviti... Kad si vec ponudio pomoc u developu, warned ti je vjerovao i poslao mod i da ga ti na ovaj nacin iskoristis.
Isto tako ova cijena je ja mislim smiješna, nisam bas u ovom polju aktivan i ne znam kako se inace krecu cijene skripte, ali ja za ove pare kupim solidan polovni automobil a ne dam pare na igre, nisam ni siguran tko bi uopce dao ovoliki novac.
Ja shvacam da je to jako puno vremena ulozeno u to i truda, ali toliki novac, tesko.  Mislim da ovako sta ti nije trebalo, samo si izazvao prozivke na svoje ime.

2000  :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Hightower poslato Avgust 30, 2020, 13:45:55 POSLE PODNE
Joj brate e , postovao sam te uvijek dok si bio developer, i dalje te postujem ali brate ne vidim svrhu ovoga. Mnogo je developera proslo kroz CoAu, neki vise uspjesni neki manje i nitko se nije sjetio ovako sto napraviti... Kad si vec ponudio pomoc u developu, warned ti je vjerovao i poslao mod i da ga ti na ovaj nacin iskoristis.
Isto tako ova cijena je ja mislim smiješna, nisam bas u ovom polju aktivan i ne znam kako se inace krecu cijene skripte, ali ja za ove pare kupim solidan polovni automobil a ne dam pare na igre, nisam ni siguran tko bi uopce dao ovoliki novac.
Ja shvacam da je to jako puno vremena ulozeno u to i truda, ali toliki novac, tesko.  Mislim da ovako sta ti nije trebalo, samo si izazvao prozivke na svoje ime.
Ne znam otkud ti išta da sam ja izigrao ičije povjerenje i da sam ja nekog "prevario" i da je meni netko nešto išao davat, pa da sam ga ja ukenjao i ukrao. Čovjek je sam sebe prevario trenutka kada je sve ljude koji su izgradili server krenuo stavljati u đep, nepoštivati i odnositi se prema njima kao prema zadnjim govnarima dok bi oni probali iznijeti svoje mišljenje u vezi nekih važnijih stvari u više navrata. Prevario se jer je mislio da polaže vlasništvo nad modom, a ono što je Matt rekao je parcijalno istina: mod pripada zajednici. Ako nitko drugi nema muda mrdnuti prstem i pustiti ga dalje, ja si nakon svega dajem za pravo da budem taj u kojeg se uperuje prstem i govori da je prodao sve svoje, pod rizikom da taj mod netko kupi za kolike god pare i otvori nešto ozbiljno što ima igrača, a ne ova lakrdija trenutna. Nisam niti tebi, niti vlasniku Warnedu koji je za par stotinjak eura za glavnog administratora doveo Rivieru i predstavio ga kao spasitelja, koji piša po svakom i svačijem trudu, se dužan pravdati, nego sam dužan prodati ovaj gamemode i pustiti ga neka dalje nastavi svojim tokom, za kolike god pare budu realne u tom trenutku. S takvim floskulama da su prozivke na moje "virtualno" ime mi dolazit je smješno, jer cijelog života ljudi neki kurac laju i nikad nećeš sve učiniti sretnim i namirenim, dan kada si to napravio je dan kada si se ili rodio ili umro. Tako da molim te, poštedi me melodramatičnih poruka i to je to :)
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2020, 14:24:57 POSLE PODNE od CoA|Logan

Moze broj od dilera ? Ja vama dam broj Psihijatra  8)

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Moze li za 2 marke i kilu krompira mod?
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Citat: Hightower poslato Avgust 30, 2020, 13:45:55 POSLE PODNE
Nije Warned poslao mod Loganu, nego ga je Logan poslao Warnedu. Lol.

Mod svakako ne vrijedi 2000e. Pošto sam ga i ja radio, valjda imam pravo na udio? Hm?
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2020, 16:10:59 POSLE PODNE od Khawaja

Citat: Khawaja poslato Avgust 30, 2020, 16:09:14 POSLE PODNE
Nije Warned poslao mod Loganu, nego ga je Logan poslao Warnedu. Lol.

Mod svakako ne vrijedi 2000e. Pošto sam ga i ja radio, valjda imam pravo na udio? Hm?
Svatko će dobit dio dok se proda, kolko god mali/veliki bio, izuzev jednog aktera kojeg nitko od ovdje prisutnih ne podnosi i koji je buy-outao svoje creditse svojim akcijama i ponašanjem

Što se tiče same cijene, formirana je okvirno i zato je stavljeno da je početna.  Ako ste ozbiljno zainteresirani za kupnju, pošaljite mi svoju cifru na PM i dok se konzultiram sa ostalim relevantnim faktorima, javit ću vam se i javiti situaciju
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2020, 16:22:53 POSLE PODNE od CoA|Logan