Disco Jobs & Management in SA-MP

Započeo Slade, Avgust 28, 2020, 14:04:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Disco Jobs & Management in SA-MP

Predstavljam vam sistem kontrole i poslova Diskoteke koju možete posjedovati kao i svaku drugu regularnu firmu (market, trafiku itd). Uz diskoteku, pored novca koji vam ostavljalju igraci, možete raditi odredene poslove koji ce vam povecati popularnost diskoteke i samim time ce vam novac svaki sat dolaziti u zavisnosti od popularnosti vaše firme.

Promocija - Reklama Letcima

Reklama letcima predstavlja sistem povećanja popularnosti kluba. Što je klub više popularan, više "aktora" koji plešu i uživaju u vašem klubu će biti. Samim time, više ćete novca obrtati po satu.

DeeJay

Postoji sistem dovođenja DeeJaya u vaš klub. Kada dovete DeeJaya, on će zamrznuti vaše stanje kluba dok god nastupa. Dakle, dok imate DeeJaya, popularnost vaša kluba neće opadati. DeeJaya ćete također moći vidjeti kao actora kod mjesta gdje se i sam laptop nalazi.

Ostalo

Diskoteka je normalna firma, kao market, trafika, itd. Sa dodatnim sistemima. Sa dodanim aktorima, atmosfera u klubu je bolja i naravno ljepše je boraviti u istom. Pored ovih sistema, moguće je kupiti svakakva pića u klubu.

Stanje: 0%

Stanje: 100%

Grmis  8)

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Nešto kopirate WTLS
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Grmi ovo buraz, svaka cast.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: Hydra. poslato Avgust 28, 2020, 14:13:44 POSLE PODNE
Nešto kopirate WTLS

Ako misliš na Hud i ostalo :default San andreas
Ako misliš na sistem:pošalji slike ne znam dal kod njih ima takav, ovaj sam ja uradio kako sam i smislio, nigdje ga nisam vidio, a rađen je na ideju iz GTA 5,kao i ostatak moda
https://gta.fandom.com/wiki/Nightclubs/Nightclub_Management

Hvala vam  ;D
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2020, 21:08:06 POSLE PODNE od Slade

Citat: Slade poslato Avgust 28, 2020, 21:04:29 POSLE PODNE
Ako misliš na Hud i ostalo :default San andreas
Ako misliš na sistem:pošalji slike ne znam dal kod njih ima takav, ovaj sam ja uradio kako sam i smislio, nigdje ga nisam vidio, a rađen je na ideju iz GTA 5,kao i ostatak moda

Hvala vam  ;D

Ma sve pet, samo oni tako rade na istu foru pa sam mislio da ih malo kopiraš. Ne kazem da je nuzno da se nekoga kopira, ali kada se kopira neka bude drugacije i to je dobro. Uostalom, sviđa mi se prikazano.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=659110
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Hydra. poslato Avgust 28, 2020, 21:08:05 POSLE PODNE
Ma sve pet, samo oni tako rade na istu foru pa sam mislio da ih malo kopiraš. Ne kazem da je nuzno da se nekoga kopira, ali kada se kopira neka bude drugacije i to je dobro. Uostalom, sviđa mi se prikazano.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=659110

Ma nije frka, očekivao sam kad tada da će neko napisati, ali ne planiram skidati sisteme, radim onako kako zamislim i više prebacujem na nas tip Modova, odnosno role play, buduci da je wtls sve samo ne role play mod, svakako hvala ti na mišljenju i odgovoru, živio   ;D

Iako sam vec komentarisao opet cu jer jednostavno ovakav sistem se ne vidja 2x na balkanu. Mislim da radis perfektan posao i da ce ovo biti uz Little Italy definitivno najbolja skripta na Balkanu. Toliko zanimljivih stvari, detalja, kamo srece da vecina servera uradi bar nesto slicno ovome pa da igracima igra ne dosadi nakon 2h

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Very good
Vandals Project OGC
[size=11.25pt]Vandals Project OGC[/size][/font]
[/color]

Hvala puno   ;D

Citat: normalac u pokušaju poslato Avgust 28, 2020, 21:15:29 POSLE PODNE
Iako sam vec komentarisao opet cu jer jednostavno ovakav sistem se ne vidja 2x na balkanu. Mislim da radis perfektan posao i da ce ovo biti uz Little Italy definitivno najbolja skripta na Balkanu. Toliko zanimljivih stvari, detalja, kamo srece da vecina servera uradi bar nesto slicno ovome pa da igracima igra ne dosadi nakon 2h

To mi i jeste plan od početka rada na modu. Da napravim mod na kojem će moći i samo 1 igrač da igra a da mu nije dosadno, kao u single playeru, ubacivsi more različitih poslova, npcova itd itd. I tek sam u početku kakve sve planove imam, volio bi da proširim granice narocito sa npcovima, ali otom potom

Same misije mi nisu nešto a sistem je dobar.

Ima nas ko VZ botova :D pss
Owner and Developer of Kings Life Community [2k20]
Ex Owner and Developer of Real Life RP [2k17-2020]
Respekt:Horz