Worning fixer - ispravlja sve warninge sam od sebe

Započeo skripte iz 2007 godine. ( ͡° ͜ʖ ͡°), Avgust 16, 2020, 13:40:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Nexxy poslato Avgust 16, 2020, 14:35:38 POSLE PODNE
e mozes da mi pomognes na ono sto sam poslo u temi pitanje pls
Rado bih ali ne znam odgovor , neka ti neko ko se malo bolje razume u to pomogne.

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 16, 2020, 14:39:42 POSLE PODNE
Rado bih ali ne znam odgovor , neka ti neko ko se malo bolje razume u to pomogne.
brt isprozivali su me za ovo sumnjam da ce me iko pogledati bolje da odem sa foruma sigurno me svi mrzite sad..  :(

Citat: Nexxy poslato Avgust 16, 2020, 14:40:30 POSLE PODNE
brt isprozivali su me za ovo sumnjam da ce me iko pogledati bolje da odem sa foruma sigurno me svi mrzite sad..  :(
De ba makenzi da izvinu deca idi u picku materinu , ja mislio neko ovako kad ono ti :D

Nisam ovo ja

@Nexxy orem ti po mrtvima <3
Citat: XunderNebitno koliko god bio dobar i sa tobom Makenzi, Vedranom, Ziletom, Lanijem i ko se vec sve tu proziva moram se sloziti sa Krampom.
Umjesto toga sto se prozivate, ovaj forum bi mogao biti mnogo ljepse mjesto za pocetnike kada bi vi iskusniji usli u normalnu raspravu - podijelite svoj kod i napisite zasto je bolji od koda koji je neko drugi podijelio.

Pa... Hajde da probamo?

Citat: King of the Jungle poslato Avgust 17, 2020, 15:42:08 POSLE PODNE
Nisam ovo ja

@Nexxy orem ti po mrtvima <3
A koji si ti pa sad? koliko ste se nakotili sa tih laznih profila ne moze vas covek pohvatati :)

sranje buraz
Ne postojim vise ovde :P

Instagram: @aleksictech

Citat: Galardo poslato Avgust 17, 2020, 18:13:38 POSLE PODNE
suti,to se u narodu zove fix.
Samo u ruke prihvatam fix, sve ostalo ostaje bag :D
Citat: XunderNebitno koliko god bio dobar i sa tobom Makenzi, Vedranom, Ziletom, Lanijem i ko se vec sve tu proziva moram se sloziti sa Krampom.
Umjesto toga sto se prozivate, ovaj forum bi mogao biti mnogo ljepse mjesto za pocetnike kada bi vi iskusniji usli u normalnu raspravu - podijelite svoj kod i napisite zasto je bolji od koda koji je neko drugi podijelio.

Pa... Hajde da probamo?

To sto si objavio nema mjesta ni u kojem podforumu pa ni u filterskriptama, ja koji znam tek onaj osnovni dio c++, nikad ne bih to ubacivio u mod. Cilj svakog skriptera je da fixa nejasnoce i bagovi po linijama, a ne da ih preskace i skriva tim komandama, mada s obzirom ko se sve naziva "skripterom" tesko i to....

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Ovo NE FIXA warninge, ovo ih SAKRIVA.
Da ne pisem dalje, sve ti je objasnjeno u drugim porukama.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Koliko vas lik izjebe hahahahahah
- open.mp regional coordinator -