Skill Arena[UNOFFICIAL]

Započeo kristal, Avgust 13, 2020, 12:52:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Unofficial  register textdraw za Skill Arenu. :)

SLIKA: [HQ]
                               (TD nije gotov iz razloga sto nisam mogao vise pravit textdrawove a samo sam uradio 114 cini mi se :D)
                                                                            https://imgur.com/a/eHFqcE9

vako resio sam da nolajfujem i spamam sa textdrawovima dok imam vremena pa odo :)

kida kao i svaki prosli 10/10  8)
Ne postojim vise ovde :P

Instagram: @aleksictech

Sljedeći put upotrijebu drugu plavu boju od ove boli glava, snalazi se i sa preview modelima zbog koliko toliko bolje kvalitete, solidno ugl

Citat: daddy. poslato Avgust 13, 2020, 13:32:44 POSLE PODNE
Sljedeći put upotrijebu drugu plavu boju od ove boli glava, snalazi se i sa preview modelima zbog koliko toliko bolje kvalitete, solidno ugl
hvala, ali kao sto rekoh, nije gotov jos, jer nece nesto vise da se dodaje, ugl planirao sam da menja boju na kraju :d hvala

Citat: ɴᴇᴏ.ᴘᴡɴ poslato Avgust 13, 2020, 13:36:09 POSLE PODNE
hvala, ali kao sto rekoh, nije gotov jos, jer nece nesto vise da se dodaje, ugl planirao sam da menja boju na kraju :d hvala
Skini tde verziju 1.18 od adri1. Moj server adm. panel ima 214 td-ova  :-\
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Avgust 13, 2020, 13:51:11 POSLE PODNE
imao sam to, ali sam ga bio slucajno zamenio, ali vraticu ga hvl :D

Citat: zealot poslato Avgust 13, 2020, 13:51:11 POSLE PODNE
Max broj tdova je 247,barem sam ja stigao do tog broja i nije moglo vise  :D

Inace sto se rada tice,promijeni boju kao sto su ti i drugi rekli,dodaj jos neke detalje,neku pozadinu,ovako je monotono...

Ne bih nista dodao sve su rekli ovi iznad mene :D

Citat: Galardo poslato Avgust 13, 2020, 14:32:59 POSLE PODNE
Max broj tdova je 247,barem sam ja stigao do tog broja i nije moglo vise  :D

Inace sto se rada tice,promijeni boju kao sto su ti i drugi rekli,dodaj jos neke detalje,neku pozadinu,ovako je monotono...
i planirao sam da je menjam  ;D

Citat: daddy. poslato Avgust 13, 2020, 13:32:44 POSLE PODNE
^ rekao sve...
Muka mi je kada neko preko svake mere sere o kako mrzim pozere