Podaci sa weba na serveru

Započeo Prcko97, Avgust 11, 2020, 18:37:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tip: Filterscript
Slike ili Video: //
Opis i dodatne informacije: Ovako, ova filterscripta sluzi da ucita neki podatak koji je upisan na web stranici. Naime ja sam napravio da na toj stranici upisite vase ime i poruku koju zelite i ona ce se ispisati na serveru, ovo takodje moze posluziti i za nesto drugo ja sam vam samo predstavio kako nesto sa weba ispisete na serveru  :D
Download link: SS(.pwn; .php; .html): https://www.sendspace.com/file/7eyugr  Pastebin (ko oce da gleda kod): https://pastebin.com/8uDKbVyX
Scan link: //
Credits: Prcko97

Citat: Galardo poslato Avgust 11, 2020, 18:54:11 POSLE PODNE
je li to opet pecaš?  :D

A nek se upecaju ovi pawnplusovi i ostali kripteri ahahah :D

Jako loše sa obzirom da za ovo uopšte ne treba tajmer, samo džaba da nabija opterećenje...

Ksander se prevrće u grobu i ako je živ al ae

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 11, 2020, 20:14:46 POSLE PODNE
Jako loše sa obzirom da za ovo uopšte ne treba tajmer, samo džaba da nabija opterećenje...

Ksander se prevrće u grobu i ako je živ al ae

Brate a sto ti u svakom postu moras da seres, imas 16 godina jos uvek ne znas sline da obrises kako treba a ne nesto vise, nebih da se raspravljamo i vredjamo ali mnogo se proseravas i nije ti dobro to :-*

Jebem li ti pomrle kakve veze godine imaju sa onim što ja znam? Tata skripte možeš da me zoveš.

Postoji mali milion načina da skripta komunicira sa Web serverom a to svakako NIJE tajmer koji samo smanjuje tickrate servera i da od servera napravi Zara Gaming mod lmfao.

A evo kada već TRAŽIŠ da komentarišem i samu funkciju...čemu dva stringa i forsiranja IDa?
ID ti treba samo ako želiš da imaš queue smh

Edit: I čemu globalne varijable?!
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2020, 20:23:18 POSLE PODNE od Alhemičar v2

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 11, 2020, 20:24:29 POSLE PODNE
Sada ću ja dobiti ban jer neko trolla i glumi Vinnija
Bolje i to da ne gledam ovo...

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 11, 2020, 20:22:12 POSLE PODNE
Jebem li ti pomrle kakve veze godine imaju sa onim što ja znam? Tata skripte možeš da me zoveš.
@Prcko97 jel se slazes da se ovako ponasa svaki profesionalan i normalan covek , o ,,tata skirpte,, necu ni da govorim ;)

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 11, 2020, 20:22:12 POSLE PODNE

Postoji mali milion načina da skripta komunicira sa Web serverom a to svakako NIJE tajmer koji samo smanjuje tickrate servera i da od servera napravi Zara Gaming mod lmfao.

A evo kada već TRAŽIŠ da komentarišem i samu funkciju...čemu dva stringa i forsiranja IDa?
ID ti treba samo ako želiš da imaš queue smh

Edit: I čemu globalne varijable?!

Tebra kod je skroz pravilno ispisan, nece ovaj kod biti na serveru sa 500+ igraca pa da mora da se pazi na sve, a za to jebem ti pomrle @SlavicBeast reaguj ..

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 11, 2020, 20:25:27 POSLE PODNE
@Prcko97 jel se slazes da se ovako ponasa svaki profesionalan i normalan covek , o ,,tata skirpte,, necu ni da govorim ;)
Dečko niti jednu njegovu temu komentarisao nisam no emmet i on meni jede govna, i tebi jebem pomrle

Citat: __vedran.xyz77 poslato Avgust 11, 2020, 20:24:01 POSLE PODNE
Zelim crknut'

Sto zelis da crknes druze? verovatno si i ti balonja ko i ovaj jer kada sam ja skriptao vas dvojica niste bili ni u planu :-*

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 11, 2020, 20:26:54 POSLE PODNE
Dečko niti jednu njegovu temu komentarisao nisam no emmet i on meni jede govna, i tebi jebem pomrle
Nista samo konstatujem kako lep pristup i ponasanje imas i kako na pravi nacin to iskazujes kao i svoje znanje ;)

Citat: Prcko97 poslato Avgust 11, 2020, 20:25:57 POSLE PODNE
Tebra kod je skroz pravilno ispisan, nece ovaj kod biti na serveru sa 500+ igraca pa da mora da se pazi na sve, a za to jebem ti pomrle @SlavicBeast reaguj ..
Ne, kod nije pravilno ispisan.

Koristiš tajmer, duple stringove i koristiš globalnu tablu gde abstraktna mašina svaki put mora (znači svaku sekundu) prolazi kroz svaki delić dok ne pronađe jebenu varijablu ime (koja je mogla direkt u funkciji biti kao lokalna varijabla)

Zara na 200 igrača ima 40 tickova što sve govori o sposobnosti vaših skriptera lepi moj.