[Aplikacija] Grader

Započeo LoOdaK, Jul 08, 2020, 13:33:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima.

Evo još jedna aplikacija od strane mene koju sam radio prvenstveno zbog sebe ali naravno i zbog drugih učenika kojima bi ova aplikacija mogla pomoći.
Radi se o tome da uz pomoć ove aplikacije računate prosjek, to jest, unosite predmete, unosite ocjene tih predmeta i prosjek vam se automatski računa.
To je neka minimalna funkcionalnost aplikacije, međutim imam u planu proširiti i dodati podsjetnike za testove kao i neke savjete od strane aplikacije koje predmete bi učenik trebao popraviti.

Da ne smaram puno, evo par slika, a između ostalog značilo bi mi kada biste skinuli aplikaciju i nakon toga napisali da li ste se susreli sa nekim greškama ili imate neki prijedlog za aplikaciju.

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Gdje si do sad bio ? :D
Odlicna aplikacija, nastavi na ovome. Vjeruj mi, mnogima ce pomoc, mislim ako si planirao da dodas jos opcija za ovo.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Jul 08, 2020, 15:25:22 POSLE PODNE
Gdje si do sad bio ? :D
Odlicna aplikacija, nastavi na ovome. Vjeruj mi, mnogima ce pomoc, mislim ako si planirao da dodas jos opcija za ovo.
Hvala ti, ako ti se sviđa ostavi recenziju ;)

Naravno, naveo sam gore šta planiram još dodati
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

jako lijepo odradjeno :)
Poslednja Izmena: Jul 08, 2020, 17:01:08 POSLE PODNE od Fqris

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Jul 08, 2020, 16:45:44 POSLE PODNE
jako lijepo odradjeno :)
Hvala.

Želim samo da se nadovežem na post jer sam zaboravio navesti koje sam tehnologije koristio pri izradi, jer možda nekoga i to zanima.

Aplikacija je izrađena u kotlin programskom jeziku.
Za čuvanje podataka je korišten room u sklopu sa MVVM design patternom
Koristio sam single activity arhitekturu uz navigation component.

Mislim da nisam ništa zaboravio ;)

Svaka cast za aplikaciju, ubaci mjesto za oglase pa objavi i zaradi nesto :D

Citat: andr00- poslato Jul 08, 2020, 21:57:48 POSLE PODNE
Svaka cast za aplikaciju, ubaci mjesto za oglase pa objavi i zaradi nesto :D
Hvala, aplikacija je objavljena ali sam ja zaboravio staviti link jer sam glup kao sto. Aplikacija sadrži oglase mada kod nas je zarada sitna, a između ostalog ako iko i bude koristio aplikaciju vjerovatno će je koristiti bez interneta.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electrocoder.grader

Svidja mi se! Sad me zanima, znaci ti mozes dodati koliko kod predmeta zelis i uneti svoje ocene, zatim ce naci aritmeticku sredinu ocena? Pa onda izracunati prosek na osnovu toga? Sve u svemu, pohvale za ovo, svaka cast

Citat: V01D poslato Jul 09, 2020, 00:01:29 PRE PODNE
Svidja mi se! Sad me zanima, znaci ti mozes dodati koliko kod predmeta zelis i uneti svoje ocene, zatim ce naci aritmeticku sredinu ocena? Pa onda izracunati prosek na osnovu toga? Sve u svemu, pohvale za ovo, svaka cast
Hvala. Da to je način na koji aplikacija trenutno funkcioniše :)

ep skinuo sam app, jako lijepo i fluidno radi :)

eo ti ideja jedna... :D
dodaj na profil da mozes npr dodat datum kad je neki test kao podsjetnik ili neki drugi bitan datum za skolu ...

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Jul 09, 2020, 03:22:44 PRE PODNE
ep skinuo sam app, jako lijepo i fluidno radi :)

eo ti ideja jedna... :D
dodaj na profil da mozes npr dodat datum kad je neki test kao podsjetnik ili neki drugi bitan datum za skolu ...
Hvala, trudio sam se da bude fluidno, može se tu još posla napraviti.

Ostavi recenziju na play store ako ti se sviđa :)

Citat: Galardo poslato Jul 16, 2020, 17:58:57 POSLE PODNE
Samo radi,bice od tebe nesto  ;)
Hvala :)

Zaboravio sam još da napomenem da sam koristio i view binding

OVo mi trebaa, bolje od Digitrona xD

Samo da ti kažem ,nastavi to radit, poznajem jednog lika u RL koji je tako napravio jedan program,i sad dečko ima para osiguran je za 4 zivota..Vozi brutalna kola uživa...