Kako povezati Mod sa MYSL bazom?

Započeo cobradiaz, Jun 27, 2020, 21:09:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kako da povezem mod sa bazom, konkretno Red Rose mod jer mi nije jasno, moze li mi netko objasniti
Deo skripte: [ pawn ]//[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]Vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
Poslednja Izmena: Jun 28, 2020, 12:06:40 POSLE PODNE od SlavicBeast

Vjerovatno ima u modu macro za host, user, db i pw. Nadji to i promijeni u svoje. Nadji mysql_connect i tu ces vidjet jel macro ili su magicni brojevi.

Citat: cobradiaz poslato Jun 27, 2020, 21:09:03 POSLE PODNE
Problem(error/warning): Kako da povezem mod sa bazom, konkretno Red Rose mod jer mi nije jasno, moze li mi netko objasniti
Deo skripte: [ pawn ]//[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]Vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
konkretno za Red Rose treba da bude fajl .sql da bi se moglo povezati e sad oko povezivanja skines sa net-a xampp apache i mysql ides na start sacekas par sekundi i ides na mysql i kliknes Admin ucita ti google i onda ides import i nadjes taj .sql i ubacis imas jos jedan nacin ides databases i krekiras novu i isti ti je onda princip
ako sam ista pomogao  :) ;)

Citat: predragmijatovic123 poslato Jun 27, 2020, 21:15:57 POSLE PODNE
konkretno za Red Rose treba da bude fajl .sql da bi se moglo povezati e sad oko povezivanja skines sa net-a xampp apache i mysql ides na start sacekas par sekundi i ides na mysql i kliknes Admin ucita ti google i onda ides import i nadjes taj .sql i ubacis imas jos jedan nacin ides databases i krekiras novu i isti ti je onda princip
ako sam ista pomogao  :) ;)
Pomogao si mi, uglavnom sutra cu probat pa te cimam pm da mi pomognes ako negdje zapnem

Citat: cobradiaz poslato Jun 27, 2020, 21:18:40 POSLE PODNE
Pomogao si mi, uglavnom sutra cu probat pa te cimam pm da mi pomognes ako negdje zapnem
ok ali samo da napomenem da u Red Rose modu nemas tog fajla .sql za povezivanje jer nije ubacio sve ni mape ni fajl .sql

Citat: predragmijatovic123 poslato Jun 27, 2020, 21:21:58 POSLE PODNE
ok ali samo da napomenem da u Red Rose modu nemas tog fajla .sql za povezivanje jer nije ubacio sve ni mape ni fajl .sql
Pa sta onda da uradim da kreiram database ili?

Citat: predragmijatovic123 poslato Jun 27, 2020, 21:24:20 POSLE PODNE
neznam sta da ti kazem za to
Kako si ti povezao bazu bez tog fajla ako mi mozes objasniti?

Covek vam objasni od reci do reci sve u onoj temi, svasta

Citat: Darkic poslato Jun 28, 2020, 02:06:35 PRE PODNE
Covek vam objasni od reci do reci sve u onoj temi, svasta
objasnio ali opet ne znaju mora jos malo da se pojasni

Vidim samo spammate komentare, nemate adekvatan odgovor.
zaključajem temu