Imena igraca na serveru.

Započeo X-Skyz, Jun 21, 2020, 23:42:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Da li se moze podesit sljedece,da igrac nema klasicno ime_prezime sa _ nego da bude bez nje,znam  sad cete reci pa promjeni mu ime ili slicno,da li ima neki nacin da se moze podesi to ? Primjer iznad glave igracu pise Antonio_Schone a ja hocu da pise Antonio Schone i u chatu i komandama poput /f i tako dalje.
Deo skripte: CODE
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): CODE
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):/
Poslednja Izmena: Jun 23, 2020, 21:23:57 POSLE PODNE od SlavicBeast
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Dodatno.
U pitanju je ATH skripta.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

U chatu je donekle i moguce, dok iznad glave ne takodjer u samp clientu mora da sadrzi '_', posto samp ne podrzava space ' '

To je to,lock.