"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: enko. poslato Avgust 01, 2020, 18:00:41 POSLE PODNE
Da li moze neko pomoci zbog cega pada server kad ukucam /makeadmin
https://pastebin.com/LVpwjR9n
+ proveri da li imas file gde se cuvaju admini i da li je sve u redu , meni se desavalo to pucanje na ban komandi jer nisam imao file gde se cuvaju banovani korisnici.

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 01, 2020, 17:30:26 POSLE PODNE
Evo odgovora ;)
[pawn]stock SendClientMessageEx(playerid, colour, const fmat[], {Float, _}:...)
{
   new
      str[145];
   format(str, sizeof (str), fmat, /* WHAT DO YOU PUT HERE */);
   return SendClientMessage(playerid, colour, str);
}[/pawn]
To nije odgovor, ušao si na Ysi wiki i iskopirao nedovršen primer koji je bukvalno bio pitanje :))

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 01, 2020, 18:30:21 POSLE PODNE
To nije odgovor, ušao si na Ysi wiki i iskopirao nedovršen primer koji je bukvalno bio pitanje :))
Sta cu kada nigde u skripti nema definisano SendClientMessageEx kao SendClientMessage , morao sam se snaci , ali mislim da i sam znas posto znas puno oko skriptanja ;)

Pa znam ja ali on ne mora da zna, i ja znam šta je va_SendClientMessage, nisam toliko retardiran da stavljam Ex na kraj :D

Isto kao da si rekao EEEE TO TI JE SCM

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 01, 2020, 18:34:44 POSLE PODNE
Pa znam ja ali on ne mora da zna, i ja znam šta je va_SendClientMessage, nisam toliko retardiran da stavljam Ex na kraj :D

Isto kao da si rekao EEEE TO TI JE SCM
Sta ti imas protiv SCM? :D , salu na stranu , morao sam da pojasnim posto nisu svi kao mi da znamo te pojmove mozda neko ne zna zasto stoji GRESKA umesto SendClientMessage :)

Pokusao je pomoci,veci je problem sto ovi koji imaju probleme nisu sposobni sami istraziti,vec traze od drugih koji im posalju ono sto bi i sami nasli...

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 01, 2020, 17:30:26 POSLE PODNE
Evo odgovora ;)
[pawn]stock SendClientMessageEx(playerid, colour, const fmat[], {Float, _}:...)
{
   new
      str[145];
   format(str, sizeof (str), fmat, /* WHAT DO YOU PUT HERE */);
   return SendClientMessage(playerid, colour, str);
}[/pawn]
zašto samo ne bi koristio y_va sam ti je ovaj alhemičar rekao kako se već zove a mogo si mu dati bolje primere npr primere iz onog xunderovog tutoriala

Citat: Galardo poslato Avgust 01, 2020, 18:54:26 POSLE PODNE
Pokusao je pomoci,veci je problem sto ovi koji imaju probleme nisu sposobni sami istraziti,vec traze od drugih koji im posalju ono sto bi i sami nasli...
Apsolutno se slazem , lakse im je za svaku sitnicu moljakati nego koristiti opciju Pretraga na forumu ili na googleu upisati ime problema i naci sami.
Citat: Švabо poslato Avgust 01, 2020, 19:21:43 POSLE PODNE
zašto samo ne bi koristio y_va sam ti je ovaj alhemičar rekao kako se već zove a mogo si mu dati bolje primere npr primere iz onog xunderovog tutoriala
Slozices se samnom da va_SendClientMessage ne koristi vecina na ovom forumu pogotovo novi nego to zamenjuje klasicni SendClientMessage ili ti ga SCM  pa sam iz tog razloga napisao , da ne bunim vec da pomognem.

Jel zna neko kako da napravim dinamican sistem renta na ATH modu ?

Treba mi sistem da kada igrac izadje sa servera sa wl da ga automatski stavi u zatvor na 1h. Hvala unaprijed.

Citat: Profes0r poslato Avgust 05, 2020, 14:25:35 POSLE PODNE
Treba mi sistem da kada igrac izadje sa servera sa wl da ga automatski stavi u zatvor na 1h. Hvala unaprijed.

public OnPlayerDiscnnecg(playerid, reason)
    if( PI[playerid][xWanted] >= 1  ) {
if( PlayerInfo[ playerid ][ xZatvor ] == 0 ) {
PlayerInfo[ playerid ][ xZatvor ] = OBICAN_ZATVOR;
PlayerInfo[ playerid ][ xZatvorVreme ] = 39;
strmid( PlayerInfo[ playerid ][ xOffPJail ], "LTA", 0, strlen("LTA"), 64 );
}
}

Ovako ti je barem u ATH modu , prilagodi svojoj skripti :D

Citat: Triša poslato Avgust 05, 2020, 14:31:21 POSLE PODNE

public OnPlayerDiscnnecg(playerid, reason)
    if( PI[playerid][xWanted] >= 1  ) {
if( PlayerInfo[ playerid ][ xZatvor ] == 0 ) {
PlayerInfo[ playerid ][ xZatvor ] = OBICAN_ZATVOR;
PlayerInfo[ playerid ][ xZatvorVreme ] = 39;
strmid( PlayerInfo[ playerid ][ xOffPJail ], "LTA", 0, strlen("LTA"), 64 );
}
}

Ovako ti je barem u ATH modu , prilagodi svojoj skripti :D
Kako bi on to trebao da prilagodi svom modu ? malo si nelogičan

Citat: Švabо poslato Avgust 05, 2020, 14:36:51 POSLE PODNE
Kako bi on to trebao da prilagodi svom modu ? malo si nelogičan
Ja sam mu dao primer , ovo proveru da li igrac ima wanted neka prilagodi svojoj skripti , neka nadje komandu JAIL i iz nje izvuce za jail-anje i to je to.. Toliko tesko.

Citat: Triša poslato Avgust 05, 2020, 14:42:17 POSLE PODNE
Ja sam mu dao primer , ovo proveru da li igrac ima wanted neka prilagodi svojoj skripti , neka nadje komandu JAIL i iz nje izvuce za jail-anje i to je to.. Toliko tesko.
Apsolutno se slazem , ne razumem sta tu ima nelogicno , ne mozemo mu nacrtati , nek se sam malo pomuci , za njega je to bolje ;)