"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: kvelibet poslato Maj 03, 2023, 15:45:29 POSLE PODNE
Gledam ovako ovaj forum i sve i na svakom mjestu se nadje par budala,retada,debila itd... Jedan od njih si ti.Momak mozda ne zna da napravi pa kao znao je nekad.To sto je napisao da je znao nekad je vjv da mu se ne bi takvi ko ti javljali i odgovarali mu sa tipa:nista ne znas,uzmi mod od 0(opravdavam),copy-paster itd itd.Sve u svemu pitao je za pomoc..nije trazio da ga neko napusava jer si vjv ti bio napusavan od dosta ljudi pa sad na neduzne to iskaljavas.Ako neces pomoc preskoci totalno ti je nebitan komentar i ne zanimljiv.

Usao sam na forum samo da kazem da nemas pojma o cemu pricas, da vam se da malo pameti da sami nesto potrazite i skontate, ne da trazite na gotovo. Jebem mater svakom takvom i uvek cu, kako to da ja nemam niti jednu temu, ma poruku, da se nisam mozda rodio naucen ? Pun mi vas kurac vise, vas i vaseg moralisanja, pogotovo kad neko napise "znao sam to nekada ali sam zaboravio" - kako si zaboravio ? Zaboravio si nesto sto je deo osnova ? Jesi kurac, nisi nikad ni znao a nit ces znati, jer ste generalno lenja bagra koja ocekuje sve da im se nacrta i odradi...
Citat: Goku ^ poslato Maj 03, 2023, 15:53:08 POSLE PODNE
Vidim da je nekima na ovom forumu i dalje kurac u ustima, ali dobro i to je za odredjene ljude. Napravio sam 2 minuta (uzeo iz vipsuspend i temp bana) nakon posta ali sam ostavio cisto da vidim ocel pomoci ko i naravno kao prosecan balkanski dan ljude zaboli patka da pomognu nekima i samo gledaju da pljuju i prozivaju jer tako samog sebe "uzdizu".

Necu tebe preskociti, ne brini se. Nece niko vise pomoci oko glupih stvari, jer vama kada se pomogne na dugorocan nacin, pricate da ako necemo pomoci da ne pisemo, a ako vam se nacrta i uradi da bi samo vi ubacili u mod i kao reseno, onda je to odlicno. Sama cinjenica da si morao uzimat iz drugih sistema umesto da napises svoj code, govori dosta o tebi i tvom znanju koje je ravno nuli, jer zabavno je ipak biti skripter bez ikakvog znanja. Ovo za uzdizanje ne znam sta da ti kazem, ja sam sam sebe uzdigao i na forumu sam od 2k16 - batalio sam sve ovo zbog, objavio sam radova i pomogao preko dvesta ljudi na forumu, mozda cak i vise. Glupi ste, ne zato sto jeste, nego zato sto to od sebe pravite.

Lepo uzmete sada i spremite usta, nastavite otvarat teme ili traziti pomoc umesto da naucite, pa krenite svaki put da pusite nekome da bi vam pomogao, jer ocigledno ste maloumni da bi ste se potrudili sami da naucite da NAPISETE CODE, ah da lakse je copy/paste bez da znate sta taj code radi...

Peace 8)
Poslednja Izmena: Maj 03, 2023, 17:03:54 POSLE PODNE od realnaith

Citat: realnaith poslato Maj 03, 2023, 17:01:16 POSLE PODNE
Usao sam na forum samo da kazem da nemas pojma o cemu pricas, da vam se da malo pameti da sami nesto potrazite i skontate, ne da trazite na gotovo. Jebem mater svakom takvom i uvek cu, kako to da ja nemam niti jednu temu, ma poruku, da se nisam mozda rodio naucen ? Pun mi vas kurac vise, vas i vaseg moralisanja, pogotovo kad neko napise "znao sam to nekada ali sam zaboravio" - kako si zaboravio ? Zaboravio si nesto sto je deo osnova ? Jesi kurac, nisi nikad ni znao a nit ces znati, jer ste generalno lenja bagra koja ocekuje sve da im se nacrta i odradi...
Necu tebe preskociti, ne brini se. Nece niko vise pomoci oko glupih stvari, jer vama kada se pomogne na dugorocan nacin, pricate da ako necemo pomoci da ne pisemo, a ako vam se nacrta i uradi da bi samo vi ubacili u mod i kao reseno, onda je to odlicno. Sama cinjenica da si morao uzimat iz drugih sistema umesto da napises svoj code, govori dosta o tebi i tvom znanju koje je ravno nuli, jer zabavno je ipak biti skripter bez ikakvog znanja. Ovo za uzdizanje ne znam sta da ti kazem, ja sam sam sebe uzdigao i na forumu sam od 2k16 - batalio sam sve ovo zbog, objavio sam radova i pomogao preko dvesta ljudi na forumu, mozda cak i vise. Glupi ste, ne zato sto jeste, nego zato sto to od sebe pravite.

Lepo uzmete sada i spremite usta, nastavite otvarat teme ili traziti pomoc umesto da naucite, pa krenite svaki put da pusite nekome da bi vam pomogao, jer ocigledno ste maloumni da bi ste se potrudili sami da naucite da NAPISETE CODE, ah da lakse je copy/paste bez da znate sta taj code radi...

Peace 8)
Sta reci liku kojeg cijeli forum mrzi i sa kojim se ljudi druze zbog iskoriscavanja i interesa :D. Pozdrav do sljedeceg puta <3.I samo da pitam gdje si nasao onu skriptu za skejtbord :P :P
Poslednja Izmena: Maj 03, 2023, 17:29:44 POSLE PODNE od kvelibet
>_<

Citat: kvelibet poslato Maj 03, 2023, 17:28:37 POSLE PODNE
Sta reci liku kojeg cijeli forum mrzi i sa kojim se ljudi druze zbog iskoriscavanja i interesa :D. Pozdrav do sljedeceg puta <3.I samo da pitam gdje si nasao onu skriptu za skejtbord :P :P

Kada pricas nesto, onda to stavi kroz argumente.

Mrzi me celi forum ? - Ne trudim se da se svidim svima, ali vecina me postuje i gotivi zapravo :)
Ljudi se druze sa mnom zbog interesa ? - Ko tacno ? Sobzirom da se druzim samo sa par ljudi koje znam godinama.
Nema sledeceg puta jer sam quit.
Odavno sam nasao skateboard na netu, myb 2k19 i objavio sam, bez svog creditsa, a verziju koju sam ja odradio dodatno i sredio da bude potpuno funkcionalna, nisam objavio, niti cu jer niko ovde to nije zasluzio.

Peace 8)

Citat: realnaith poslato Maj 03, 2023, 17:39:20 POSLE PODNE

Mrzi me celi forum ? - Ne trudim se da se svidim svima, ali vecina me postuje i gotivi zapravo :)
Ljudi se druze sa mnom zbog interesa ? - Ko tacno ? Sobzirom da se druzim samo sa par ljudi koje znam godinama.
Odavno sam nasao skateboard na netu, myb 2k19 i objavio sam, bez svog creditsa, a verziju koju sam ja odradio dodatno i sredio da bude potpuno funkcionalna, nisam objavio, niti cu jer niko ovde to nije zasluzio.

Peace 8)
i love nejtan
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Citat: realnaith poslato Maj 03, 2023, 17:39:20 POSLE PODNE

Peace 8)

Nemoj se zmarati kume sam znas kakav je mentalitet na cijelom Balkanu. Ne vrijedi se nervirati
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: realnaith poslato Maj 03, 2023, 17:01:16 POSLE PODNE

Peace 8)
"Sama cinjenica da si morao uzimat iz drugih sistema umesto da napises svoj code, govori dosta o tebi i tvom znanju koje je ravno nuli, jer zabavno je ipak biti skripter bez ikakvog znanja."
Znaci ako sam uzeo iz drugih sistema u ovom slucaju Vipsuspenda i tempbana iz svog moda znaci da sam morao kopirati umesto da napisem svoj kod? pa ti sistemi vipsuspenda i tempbana sam ja pisao i pravio. Prosto sam pravio sistem radara i garaza na serveru, reworko totalno sistem Admin pitanja i posle 1-2h rada oko toga prosto mi je mozak blokirao a zeleo sam da zavrsim sve u jedan dan, ne vidim sta sam lose pitao. Da sam pitao nesto zahtevno ili bilo sta pa ok da razumem ali sam zatrazio nesto sto je svega 3-4 linije samo ali dobro balkanski mentalitet.
Poslednja Izmena: Maj 04, 2023, 00:37:02 PRE PODNE od Goku ^

Citat: Goku ^ poslato Maj 03, 2023, 15:53:08 POSLE PODNE
Vidim da je nekima na ovom forumu i dalje kurac u ustima, ali dobro i to je za odredjene ljude. Napravio sam 2 minuta (uzeo iz vipsuspend i temp bana) nakon posta ali sam ostavio cisto da vidim ocel pomoci ko i naravno kao prosecan balkanski dan ljude zaboli patka da pomognu nekima i samo gledaju da pljuju i prozivaju jer tako samog sebe "uzdizu".
ne gubi se

Citat: kvelibet poslato Maj 03, 2023, 15:45:29 POSLE PODNE
Gledam ovako ovaj forum i sve i na svakom mjestu se nadje par budala,retada,debila itd.Jedan od njih si ti.Momak mozda ne zna da napravi pa kao znao je nekad.To sto je napisao da je znao nekad je vjv da mu se ne bi takvi ko ti javljali i odgovarali mu sa tipa:nista ne znas,uzmi mod od 0(opravdavam),copy-paster itd itd.Sve u svemu pitao je za pomoc..nije trazio da ga neko napusava jer si vjv ti bio napusavan od dosta ljudi pa sad na neduzne to iskaljavas.Ako neces pomoc preskoci totalno ti je nebitan komentar i ne zanimljiv.
Neko ko je znao nesto i ko zna nesto zna i na kojem mestu moze da vidi ista, a to je dokumentacija jebena, a ne za svaku glupu stvar vi trpate jebeni forum, znaci glupi ste obojica ko tri kurca, i ja nemam vise sa kojom recju da opisem to, al dobro...
Da ucite kako treba, znali biste i kako da koristite mozak, i obrnuto, i da se prilagodjavate svakoj situaciji, a ne da budete ograniceni ko terase i za svaku sitnicu pitate umesto da ukljucite mozak i radite logicki, ali vi ste tako navikli, jer se za drugo ni ne trudite, i zauvek cete da budete zatucani i glupi ko KURAC

Citat: Goku ^ poslato Maj 03, 2023, 06:30:11 PRE PODNE
Moze mi neko poslati ili ispisati totalno sam zaboravio kako da stavim da tipa od 3 ujutru do 8 ujutru ne mogu zone da se zauzimaju itd itd?

Možda najprostiji vrsta provjere u programiranju, dakle ako želiš da se zone napadaju od 3 do 8 sati, šta želiš reći svom kompajleru?
Uzet ćeš koliko je sati: https://team.sa-mp.com/wiki/Gettime.html
Ne želim da se napada od tada do tada?
Ako je sati veće ili jednako 3 i manje od 8: - uradi šta želiš uraditi -

Ovo je smješno pisati koliko je prosto, ako to ne znaš, onda vjerovatno baš ne znaš ništa i tek si se počeo time baviti, što nije loše da učiš, ali ovo je toliko prosto da je glupo ne pokušati sam ovako nešto, makar guglati kako da provjerim na sampu koliko je sati i provjerim nešto sa istima.
Iz primjera sa linka gore:
[pawn]new Hour, Minute, Second;
gettime(Hour, Minute, Second);
if (Hour >= 3 && Hour < 8) return SendClientMessage(playerid, -1, "U ovom vremenskom periodu nije moguće zauzimati zone.");[/pawn]

Ako te zaista zanima nešto i želiš učiti pisati kod, programirati, ili kako to već nazivaš, počni od toga da guglaš kako nešto napraviti, pitaj ChatGPT, on će ti objasniti svaku liniju koda, gledaj da razumiješ to što si zalijepio u kod..

Neko da mi da skriptu kad neko nekog ubije da izbaci adminima DM:WARN  %s ubio %s

Citat: Howard22 poslato Maj 12, 2023, 13:39:31 POSLE PODNE
Neko da mi da skriptu kad neko nekog ubije da izbaci adminima DM:WARN  %s ubio %s
Beži u kurac.

Da li ima neki skripter ko je zainteresovan za saradnju?
STRAHINJA RIP

umirem umirem maaajkooo aaaa ne budi meee
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Javi se u dm napisat cu ti ja braco moj.

nemoj nejtana da mi dira neko jebacu vam pokolenje
najjaci skripter