"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Ima li neko da mi pomogne oko povezivanja na mysql bazu ako ima nek se javi u chat meni
● Moji Radovi ●

Da li neko mozda ima ownable vehicle system kao sto je na Old School-u ili kao sto je bio na Balkan Extremeu?
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

Citat: cofilinko poslato Mart 20, 2023, 11:34:56 PRE PODNE
Da li neko mozda ima ownable vehicle system kao sto je na Old School-u ili kao sto je bio na Balkan Extremeu?
Ne, vjerujes li da bilo koji skripter koji ima znanja ne zna napamet kako je sta na kojem serveru, to sto igraci lete sa jednog na drugi server pa svasta vide razlicito nije nasa stvar.

Da li mozda ima komandu za prodavanje privatnog vozila + prihvatanje prodaje istog?
Pokusavao sam da napravim sam i da vadim iz drugih modova ali je bezuspesno.

Citat: cofilinko poslato Mart 22, 2023, 17:04:37 POSLE PODNE
Da li mozda ima komandu za prodavanje privatnog vozila + prihvatanje prodaje istog?
Pokusavao sam da napravim sam i da vadim iz drugih modova ali je bezuspesno.

Zasto mislite da mi znamo sta je u vasem shit modu sa neta od koda i kako je napisan pa da vam damo na gotovo ? Nauci osnove.

Citat: realnaith poslato Mart 22, 2023, 18:35:57 POSLE PODNE
Zasto mislite da mi znamo sta je u vasem shit modu sa neta od koda i kako je napisan pa da vam damo na gotovo ? Nauci osnove.
Svaki tvoj odgovor na svaciju objavu je "nauci osnove". Šta mogu da imam sa "shit" moda sto se vozila tiče. Bitno mi je da se ključ (PlayerInfo[playerid][pKljuc(1-2-3)] prebaci igraču koji kupuje vozilo na slobodan slot..

Citat: cofilinko poslato Mart 22, 2023, 18:46:13 POSLE PODNE
Svaki tvoj odgovor na svaciju objavu je "nauci osnove". Šta mogu da imam sa "shit" moda sto se vozila tiče. Bitno mi je da se ključ (PlayerInfo[playerid][pKljuc(1-2-3)] prebaci igraču koji kupuje vozilo na slobodan slot..

Nije to odgovor sine nego cinjenica... Vidis kako si lepo objasnio kao da znas a nemas pojma, sta je PlayerInfo ? Sta stoji u PlayerInfo ? Jel se to jede ? Sta je pKljuc ?

Pokusao si da pravis sam, da uzimas iz drugih modova, bas zato sto ne znas osnove, ne znas sta code radi. Tako da idi i nauci osnove za pocetak.

Citat: realnaith poslato Mart 22, 2023, 19:03:00 POSLE PODNE
Nije to odgovor sine nego cinjenica... Vidis kako si lepo objasnio kao da znas a nemas pojma, sta je PlayerInfo ? Sta stoji u PlayerInfo ? Jel se to jede ? Sta je pKljuc ?

Pokusao si da pravis sam, da uzimas iz drugih modova, bas zato sto ne znas osnove, ne znas sta code radi. Tako da idi i nauci osnove za pocetak.
Sine možeš zvati možda neke tvoje drugare kao prvo. A kao drugo, prosvetli me i pošalji mi gde ja mogu sve osnove da naucim

Citat: cofilinko poslato Mart 22, 2023, 19:06:35 POSLE PODNE
Sine možeš zvati možda neke tvoje drugare kao prvo. A kao drugo, prosvetli me i pošalji mi gde ja mogu sve osnove da naucim

Dokumentacija na primer ?

Citat: realnaith poslato Mart 22, 2023, 19:19:23 POSLE PODNE
Dokumentacija na primer ?
Dobro druze ti ocigledno pricas na nekom svom jeziku.. Pretpostavljam da za tu dokumentaciju imas link ili nesto tako ali ocigledno moras biti najmapetniji..

Citat: cofilinko poslato Mart 22, 2023, 19:20:39 POSLE PODNE
Dobro druze ti ocigledno pricas na nekom svom jeziku.. Pretpostavljam da za tu dokumentaciju imas link ili nesto tako ali ocigledno moras biti najmapetniji..
https://github.com/pawn-lang/compiler/blob/master/doc/pawn-lang.pdf

Dokumentacija je public, budi malo pametan pa je sam potrazi :)

https://letmegooglethat.com/?q=sa-mp+documentation

Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra