"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Milan111 poslato Avgust 04, 2022, 00:43:31 PRE PODNE
Jel mi treba API key za ovo? I ako treba gde da nadjem to?

Čini mi se da ti je sve objašnjeno vezano za to u opisu ispod, samo prati kako je napisano i to je to.

poz , moze mi neko samo pomoci kako da napravim da prikaze getplayerlocation ono npr Muholland vinewood i tako kad se igrac negdje krece kao na ATh

ubacio sam gSAZones i dole u stock , sad mi treba kako napravit da prikazuje na ekranu u Textdrawu .. TD-ove imam, sad kako povezat

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Potrebna mi je skripta za custom rankove u organizaciju tacnije ono kao da dodelim rank sa custom imenom za rank ako neko moze da posalje i da mi objasni .Hvala unapred ;D

Citat: Vatrenii poslato Jul 21, 2022, 14:21:36 POSLE PODNE
Cao, potreban mi je "Disarm sistem", ako se to moze nazvati sistemom. Uglavnom potrebne su mi komande /disarm, /undisarm i /disarmtime. Da to ne bude samo da igracu oduzme oruzije vec da mu zabranim koriscenje oruzja na nekoliko minuta,sati,dani itd... Ima vec neki disarm ovdje na bsampu ali ne radi bas najbolje, malo je ubagovan. Pa ako ima neko da poslaje  hvala <3.
uzmi iz nekog od modova imas to u svakome ono

Citat: VuLeBosS poslato Avgust 16, 2022, 23:29:44 POSLE PODNE
Potrebna mi je skripta za custom rankove u organizaciju tacnije ono kao da dodelim rank sa custom imenom za rank ako neko moze da posalje i da mi objasni .Hvala unapred ;D
Zelis da menjas org imena ranka pa da svako ima to ime ranka ili iskljucivo jednom igracu da ima custom rankname?

Da jedan igrac ima taj rankname ali da tako lideri mogu da dele igracima custom rankname koj oni zele i da mogu da menjaju kad zele tipa on je R1 ali da mu rankname pise neko custom

Citat: VuLeBosS poslato Avgust 17, 2022, 01:36:41 PRE PODNE
Da jedan igrac ima taj rankname ali da tako lideri mogu da dele igracima custom rankname koj oni zele i da mogu da menjaju kad zele tipa on je R1 ali da mu rankname pise neko custom
[pawn]
pCustomRank[128],
cuvas kao
INI_WriteString(File,"CustomRank",PlayerInfo[playerid][pCustomRank]);
INI_String("CustomRank",PlayerInfo[playerid][pCustomRank], 128);

i u komandi /f
    {
      new customrank[64];
      if(strlen(PlayerInfo[playerid][pCustomRank]) > 2) { format(customrank, sizeof(customrank), "%s", PlayerInfo[playerid][pCustomRank]); }
      format(buffer, sizeof buffer, "F | (Nema Rank) %s: "BELA"%s", customrank, GetName(playerid), params[0]);
      return OrgPoruka( PlayerInfo[ playerid ][ pClan ], -1, buffer );
   }

CMD:dodelirank(playerid, params[])
{
   if(PlayerInfo[playerid][pLider] < 1) return SCM(playerid, -1, " NEMA CMD");
   new id, rank, imeranka[12];
    if(sscanf(params, "udS()[12]",id, rank, imeranka)) return SCM(playerid, -1, " /dodelirank [ID/Ime_Prezime] [Rank (0-5)| Ime Ranka |");
   if(id == INVALID_PLAYER_ID) return va_SendClientMessage(playerid, -1, " Nije na srw");
   if(PlayerInfo[playerid][pClan] != PlayerInfo[id][pClan]) return va_SendClientMessage(playerid, -1, " igrac nije clan");
   if(rank < 0 || rank > 5) return SCM(playerid, -1, " ne moze biti manji od 0 i veci od 5");
   if(PlayerInfo[id][pLider] > 0) return SCM(playerid, -1, " Lider je");
   if(id == playerid) return SCM(playerid, -1, " ne mozes sam sebi");
   new idorg = PlayerInfo[id][pClan];
   if(PlayerInfo[id][pSex] == 1)
   {
      switch(rank)
      {
         case 0: { SetPlayerSkin(id, 292); } //ovde stavljas koje oces skinove za rank
         case 1: { SetPlayerSkin(id, 292); }
         case 2: { SetPlayerSkin(id, 292); }
         case 3: { SetPlayerSkin(id, 292); }
         case 4: { SetPlayerSkin(id, 292); }   
      }
   }
   else { SetPlayerSkin(id, 192) } //ovo je zenski skin
   PlayerInfo[id][pRank] = rank;
   if (!isnull(imeranka))
   {
      strmid(PlayerInfo[id][pCustomRank], imeranka, 0, strlen(imeranka), 255);
      va_SendClientMessage(id, -1, "Lider %s vas je unapredio u rank %d ime ranka %s", GetName(playerid), rank, imeranka);
      va_SendClientMessage(playerid, -1, "Igraca %s ste unapredili u rank %d"m GetName(playerid), rank);
   }
   else
   {
      va_SendClientMessage(id, -1, "Lider %s vas je unapredio u rank %d.", buffer, rank);
      va_SendClientMessage(id, -1, "Igraca %s ste unapredili u rank %d.", buffer, rank);
   }
   return 1;
}
[/pawn]

Da li neko mozda ima Kupizlato cmd za Athalone skriptu hvala unapred.

Citat: Marko_Menteljev poslato Avgust 18, 2022, 01:10:42 PRE PODNE
Da li neko mozda ima Kupizlato cmd za Athalone skriptu hvala unapred.

Balkan Premium/Balkanium gamemode je Athlone... Najbolje bi bilo da sam napravis...

Citat: Vasic poslato Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE
Stara Tema #3

Ova tema je namenjena korisnicima koji žele neku skriptu a da je ne znaju sami napraviti. Ovde možete napisati post i opisati šta želite i ako koji od skriptera želi, onda će vam napraviti to.
pozz drugari treba mi pomoc oko skripte granica sve sam uradio objekat postoji al kad dodjem do rampe kucam /granica nece da se podigne vec samo skine novac ako je neko voljan da mi pomogne bio bi mu zahvala....

Treba mi skripta za <sampvoice>
ako ima neko ili neko zeli da mi napravi skriptu unapred zahvalan.  8)

Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2022, 14:32:06 POSLE PODNE od kobra94

Da li ima neki skripter koji zeli da napravimo server? RPG/DM , manje roleplaya.
STRAHINJA RIP