"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Leksa11 poslato Septembar 28, 2021, 14:42:50 POSLE PODNE
Radim svoj samp server, uzeo sam gotovu skriptu Lude Kuce i sa prijateljima sam je preuredio ali nam je iskocio jedan problem. U gta sa tamo gde se nalazi natps VINEWOOD pise ime servera Luda Kuca kako da promenimo to?
......................................................CTRL + F "Luda Kuca" - Upises ime servera..................................................
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Prije 2-3 dana sam se krenuo baviti skriptanjem i naucio sam neke stvari, uzeo sam jedan gm i sad ga editujem ali me zanima kako napraviti komandu /kreirajobjekt da mapperi mogu kreirat objekte ig?
Ja sam Aleksandar  .  .
                                \/

Citat: Alexis Sanchez poslato Oktobar 04, 2021, 14:52:44 POSLE PODNE
Prije 2-3 dana sam se krenuo baviti skriptanjem i naucio sam neke stvari, uzeo sam jedan gm i sad ga editujem ali me zanima kako napraviti komandu /kreirajobjekt da mapperi mogu kreirat objekte ig?
Trebaju ti varijable koje ces cuvati u databazi, sad predpostavljam da ne znas jos mysql, tako da sigurno koristis ini ali predlazem ti da odmah ucis i mysql sistem cuvanja. Posle napravis komandu prostu, da uneses id objekta i on se stvori, za to ti ne treba ni sscanf cak, onda kad kreiras objekat imas funkciju da editujes objekat, i callback kad zavrsis edit i tu kad zavrsis edit pozicija (x, y, z, rotx, roty, rotz) onda ih sacuvas u db i posle ih ucitas

nzm da l ces ista razumeti ali ok

Citat: zabolje me kurac hahahahahah (dekszy) poslato Oktobar 04, 2021, 15:40:11 POSLE PODNE
Trebaju ti varijable koje ces cuvati u databazi, sad predpostavljam da ne znas jos mysql, tako da sigurno koristis ini ali predlazem ti da odmah ucis i mysql sistem cuvanja. Posle napravis komandu prostu, da uneses id objekta i on se stvori, za to ti ne treba ni sscanf cak, onda kad kreiras objekat imas funkciju da editujes objekat, i callback kad zavrsis edit i tu kad zavrsis edit pozicija (x, y, z, rotx, roty, rotz) onda ih sacuvas u db i posle ih ucitas

nzm da l ces ista razumeti ali ok
ne znam ja taj mysql ako moze neko preko ini da mi pokaze, ako treba dacu vam skriptu da mi pokazete
Ja sam Aleksandar  .  .
                                \/

Treba mi sistem dinamicnog kreiranja poput onog u athlone gm-u

Citat: •Peki• poslato Oktobar 05, 2021, 16:36:12 POSLE PODNE
Treba mi sistem dinamicnog kreiranja poput onog u athlone gm-u
Koji ti tacno sistem treba? Dinamicno kreiranje cega?

Citat: •Peki• poslato Oktobar 05, 2021, 16:55:23 POSLE PODNE
firmi, kuca i stanova
treba ti ceo mod izgleda hah, to je veliki posao za uraditi

Treba mi komanda tipa /kreirajsef za organizacije itd itd

Citat: Goku ^ poslato Oktobar 05, 2021, 22:58:00 POSLE PODNE
Da te podsetim, niko ovde ne zna kako radi tvoj org system i ne moze da ti napravi te komande. bukvalno si napisao jednu komandu i posle toga "itd itd", sta tacno zelis?
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: ꜱᴍᴏᴋᴇ poslato Oktobar 05, 2021, 23:09:08 POSLE PODNE
Da te podsetim, niko ovde ne zna kako radi tvoj org system i ne moze da ti napravi te komande. bukvalno si napisao jednu komandu i posle toga "itd itd", sta tacno zelis?

Citat: Goku ^ poslato Oktobar 05, 2021, 22:58:00 POSLE PODNE
Decku ocigledno treba sistem..  8)

Svi se sistemi mogu od 0 poceti praviti, pa gdje zapnete u PDF za pawn skriptanje

Ovaj /kreirajsef

1. cuvas u neku varijablu id organizacije kojoj se kreira sef

2. kordinate sefa

3. kreiras objekat, i label

4. spremas ga poslije u bazu ako koristis MySQL ili u file ako je INI

Citat: ꜱᴍᴏᴋᴇ poslato Oktobar 05, 2021, 23:09:08 POSLE PODNE
treba mi samo sistem nema veze kakav je, pa cu ga ja kasnije Pojednostavit, pobojsat ako je los itd itd, cist sistem a ja cu ga spojiti sa mojim posle lepo vremenom