"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Sage poslato Jul 08, 2021, 01:15:45 PRE PODNE
Pa ko je tebi šta uopšte rekao jebem li ti boga dosadnog, znam da znaš sve u redu, pomenuo sam dečku, znam šta radiš dw

Ma kazem ti onako. Dzaba pricamo i ti, i ja i ostali clanovi foruma, kada nece da poslusaju. Sto se mnogo stvari tice, lakse im je iskopirati kod i gledati zasto im SendClientMessage baca error :D

kako da napravim da igrac na registeru dobije npr 20k dolara i da se to sejva? jer kada ugasim samp-server.exe ne savea mi se  novac

Citat: Lukq poslato Jul 08, 2021, 12:56:39 POSLE PODNE
kako da napravim da igrac na registeru dobije npr 20k dolara i da se to sejva? jer kada ugasim samp-server.exe ne savea mi se  novac

Imas li svoj player enum u kome cuvas stvari(mozda ako si cuvao password, email itd)?

Ako imas onda tu promenis vrednost tipa:

PlayerInfo[playerid][xMoney] += 20000;

posle toga SetPlayerMoney funkcija da mu prikazes u money baru takodje i ostalo sve sto zelis da se dogodi.

Citat: tutankamon poslato Jul 08, 2021, 14:26:28 POSLE PODNE
Imas li svoj player enum u kome cuvas stvari(mozda ako si cuvao password, email itd)?

Ako imas onda tu promenis vrednost tipa:

PlayerInfo[playerid][xMoney] += 20000;

posle toga SetPlayerMoney funkcija da mu prikazes u money baru takodje i ostalo sve sto zelis da se dogodi.

imam enum info, ali gdje da stavim PlayerInfo[playerid][xMoney] += 20000; ?
Poslednja Izmena: Jul 08, 2021, 15:11:00 POSLE PODNE od Lukq

Citat: Lukq poslato Jul 08, 2021, 15:06:50 POSLE PODNE
To stavis tamo gde igracu dajes novac, mozes na primer napraviti funkciju u kojoj ces mu povecati novac, promeniti vrednost u money baru itd.

Citat: Lukq poslato Jul 08, 2021, 15:06:50 POSLE PODNE

Odmah nakon registracije, postavis xMoney na odredjenu cifru. Postavis neku promenljivu za prvi spawn, i pod OnPlayerSpawn, ako je prvi spawn u pitanju, postavis mu novac sa GivePlayerMoney(playerid, PlayerInfo[playerid][xMoney]); postavis takodje i skin ili sta vec cuvas

System kreiranje radara, editovanje radara, brisanje radara i jelte da skida pare kad neko ide prebrzo

Citat: Goku ^ poslato Jul 09, 2021, 07:26:58 PRE PODNE
System kreiranje radara, editovanje radara, brisanje radara i jelte da skida pare kad neko ide prebrzo
Vec postoji u nekim modovima

kako da napravim kada igrac upuca actora da mu izbaci dialog ?

kako da promjenim ovaj bar za helte slika: https://imgur.com/a/a19Yu7P ? jer sam vidio da je na nekim serverima to u drugoj boji.

Citat: Ljubisa poslato Jul 09, 2021, 15:53:19 POSLE PODNE
Potreban ti je weapon-config
https://github.com/oscar-broman/samp-weapon-config/blob/fdbfc5710d91c261c74151ae7060bfff2e28c13a/weapon-config.inc#L54

ubacio sam u modules i izbacuje C:\Users\User\Pictures\Serveri\#LegacyDeathmatch\click\Legacy Deathmatch by lukq\pawno\include\weapon-config.inc(62) : fatal error 111: user error: The SKY plugin is required, get it here: github.com/oscar-broman/sky