"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

MOzel molim vas bilbord system poslati plisss  :)

fatal error 100: cannot read from file: "filesystem"
Neko ima taj include filesystem?

Imam pitanje,ako neko ima vremena,svaki igrac koji se registruje da ima FS na svemu?

Kako da se automatski kada se igrac registruje ima vipa?

PlayerInfo[playerid][pVip] = BROJ ???

Citat: KajevichPawn poslato April 15, 2021, 14:28:16 POSLE PODNE

de banaj se sam molim te
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato April 15, 2021, 15:51:47 POSLE PODNE
de banaj se sam molim te
Aj ne budi retardiran nece nikome biti nista ako pitam jer ucim ? :o

Citat: KajevichPawn poslato April 16, 2021, 10:04:32 PRE PODNE
Aj ne budi retardiran nece nikome biti nista ako pitam jer ucim ? :o
Cisto ti je to napisao jer su to bas ali bas osnove koje se odmah uce, nije problem traziti nesto, npr nesto vece admin sistem ( sistem necega, bilo sta ) ali PlayerInfo[playerid][pVip] = Broj. Zar se to ne zakljucuje mozgom ?

Citat: ʟᴀᴋᴇʀɪɴɢ poslato April 16, 2021, 14:33:24 POSLE PODNE
Cisto ti je to napisao jer su to bas ali bas osnove koje se odmah uce, nije problem traziti nesto, npr nesto vece admin sistem ( sistem necega, bilo sta ) ali PlayerInfo[playerid][pVip] = Broj. Zar se to ne zakljucuje mozgom ?
Brate uzeo sam sa v2.4 da editujem dosta bugova sam fixao i mapa dodao i dosta stvari nego kada stvarno ne znam pitam,ne bih sad da budzim postove da ne dobijem warn,hvala u svakom slucaju svaka pomoc je dobro dosla.

Citat: KajevichPawn poslato April 16, 2021, 15:26:15 POSLE PODNE
Brate uzeo sam sa v2.4 da editujem dosta bugova sam fixao i mapa dodao i dosta stvari nego kada stvarno ne znam pitam,ne bih sad da budzim postove da ne dobijem warn,hvala u svakom slucaju svaka pomoc je dobro dosla.
Ajde objasni ti meni kako si ti mogao da fix bilo kakav bug ako neznas sta je promeniva, niz i kako funkcionisu? To je i problem kod vecina na ovom forumu (cast izuzecima) hocete sve i odmah. Ako hocete da programirate pocnite od osnova. Niko jos nije prohodao a da pre toga nije puzio makar malo.

Moze li mi neko pomoci kako da fixam npr nmg da getam admina lvl 2 do sebe ili da se gotam do njega pise da je on kao jaci od mn pls neko da pomogne,i molim da nema ovakvkvih glupih komentara i hejtovanja.Hvala unapred.

Citat: KajevichPawn poslato April 17, 2021, 17:44:30 POSLE PODNE
Moze li mi neko pomoci kako da fixam npr nmg da getam admina lvl 2 do sebe ili da se gotam do njega pise da je on kao jaci od mn pls neko da pomogne,i molim da nema ovakvkvih glupih komentara i hejtovanja.Hvala unapred.
kao prvo skloni to pawn iz imena, i skloni tu sliku, a ako ne mozes da getas/gotas do nekog admina imas u skripti strcmp, a li ne vjerujem da to ima u sa 2.4 posto je kod iz 1986
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: KajevichPawn poslato April 15, 2021, 14:28:16 POSLE PODNE
PlayerInfo[xVip] = 0 (stavis koji hoces) , nista teze..
(edit) zaboravio sam , PlayerInfo[playerid] [ xVip ] = 0 , umjesto ovo x sta god ti je u skripti , pVip i slicno..
Poslednja Izmena: April 17, 2021, 23:57:51 POSLE PODNE od ᴛᴇʙʀᴇx
slucaj obradit sud ce druze ne budi glup