"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

[pawn]Dali mi moze pls objasniti kako da napravim Bank Systen INI
Hvala ;D ;D[/pawn]

Da li neko moze da mi objasni kako u skripti da pronadjem rcon kod za proveru posto sam pocetnik i ne znam

Citat: Vlado_Jankanj poslato Maj 01, 2021, 12:04:06 POSLE PODNE
Da li neko moze da mi objasni kako u skripti da pronadjem rcon kod za proveru posto sam pocetnik i ne znam
kako mi da znamo koji ti mod koristis i kako je definisano u tom modu?
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

samo trazi rcon_password

Razmislis logicki...Recimo ako ti prikaze dialog "Ukucajte rcon:" onda trazis dialog sa tim tekstom...Kad nadjes to videces koji je ID ili sta vec, pa ces moci da nadjes i response gde ce verovatno i biti uporedjenje tvog input-a sa rcon lozinkom (oce biti lozinka ili macro nije bitno naci ces...)

Citat: Pawno.Dev.Pro.Dr.Mr.Skripter... poslato Maj 01, 2021, 12:26:35 POSLE PODNE
Razmislis logicki...Recimo ako ti prikaze dialog "Ukucajte rcon:" onda trazis dialog sa tim tekstom...Kad nadjes to videces koji je ID ili sta vec, pa ces moci da nadjes i response gde ce verovatno i biti uporedjenje tvog input-a sa rcon lozinkom (oce biti lozinka ili macro nije bitno naci ces...)
Morao sam ovako posto nema "NOVA TEMA"El zna neko kako da uradim na brzinomeru td da mi pise ciji je uato kolko km preso ako zna neko kako
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Pronadji ovaj public ili kako je vec u tvojoj skripti :) ili vidi kako si tu napisali iznad mene :)
[pawn]public OnRconLoginAttempt[/pawn]
Ili ovaj dialog :)
[pawn]dialog_RCONPROVERA[/pawn]
Poslednja Izmena: Maj 01, 2021, 19:39:55 POSLE PODNE od Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _

[pawn]#define MAX_PLANTS                                                   701
#define PLANT_FILE                                                                "Plants/Plant_%i.ini"

#define MARIHUANA 4

enum Plantainfo {
   wObjectID,
   wPlanted,
   wHoursPassed,
   wViwo,
   wType,
   wOwner[ MAX_PLAYER_NAME ],
   Float:Plantx,
   Float:Planty,
   Float:Plantz
};
new DrogaStab[ MAX_PLANTS ][ Plantainfo ];[/pawn]

Moze li mi neko pomoci,kako da kad posadim marihuanu ili kokain,da mi se sacuva u fajlu Plants? Treba nesto jos dodati,ako mi neko moze pomoci,hvala unaprijed...
Poslednja Izmena: Maj 03, 2021, 18:03:20 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Citat: Falsinho14 poslato Maj 03, 2021, 00:09:04 PRE PODNE
#define MAX_PLANTS                                                   701
#define PLANT_FILE                                                                "Plants/Plant_%i.ini"

#define MARIHUANA 4

enum Plantainfo {
   wObjectID,
   wPlanted,
   wHoursPassed,
   wViwo,
   wType,
   wOwner[ MAX_PLAYER_NAME ],
   Float:Plantx,
   Float:Planty,
   Float:Plantz
};
new DrogaStab[ MAX_PLANTS ][ Plantainfo ];

Moze li mi neko pomoci,kako da kad posadim marihuanu ili kokain,da mi se sacuva u fajlu Plants? Treba nesto jos dodati,ako mi neko moze pomoci,hvala unaprijed...
[pawn]
forward saveDrugs(const id);
public saveDrugs(const id) {
new drugFile[20];
format(drugFile, sizeof(drugFile), "Pumpe/%d.ini", id);

new INI: File = INI_Open(drugFile);
INI_WriteInt(File, "wPlanted", DrogaStav[id][wPlanted]);

// itd
INI_Close(File);
}[/pawn]

btw inace ovako se prije radilo mozda trenutno postoji neki bolji nacin, iskr ja ne znam koristim mysql od kad sam krenuo sa skriptanjem

Da li neko mozda zna kako da promenim koliko skida odredjeno oruzje. Ili ako moze da ako pogodim nekog u glavu da mu skida 100% iako ima pancir. Hteo bih da digl skida oko 80. Ako neko zna kako to da napravim koristim own nation skriptu. hvala.

Citat: Vlado_Jankanj poslato Maj 03, 2021, 13:22:48 POSLE PODNE
Da li neko mozda zna kako da promenim koliko skida odredjeno oruzje. Ili ako moze da ako pogodim nekog u glavu da mu skida 100% iako ima pancir. Hteo bih da digl skida oko 80. Ako neko zna kako to da napravim koristim own nation skriptu. hvala.
ako sam dobro skontao, ovde imas to sto ti treba  KLIK
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

Treba mi komanda /vspawn da igrac sam sebi moze spavnati vozilo a ne da se spavna kad se igrac uloguje i takodje bilbord sistem

Treba mi komanda na fazon da pisem komandu umesto drugih igraca, primer /pisikomandu (id) (komanda) i onda izadje kao da je taj igrac upisao tu komandu.