"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: legasyZ poslato Jul 09, 2022, 12:20:11 POSLE PODNEZna li neko kako da napravim ANTI VPN?
imas na mom zadnjem post-u, jeftino a radi 100%, naravno mozes i sam da testiras
𝖔𝖋𝖙𝖜

Citat: jinx poslato Avgust 09, 2024, 19:39:16 POSLE PODNEimas na mom zadnjem post-u, jeftino a radi 100%, naravno mozes i sam da testiras

Postoji geoip, preko HTTP include se moze napraviti + postoji i jedan plugin za kojeg ne treba API kao sto za geoip treba
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Citat: noddy_ poslato Avgust 09, 2024, 21:44:11 POSLE PODNEPostoji geoip, preko HTTP include se moze napraviti + postoji i jedan plugin za kojeg ne treba API kao sto za geoip treba

ne koristi se geo ip, serveru se moze pristupiti iz srbije, kine, indonezije ili nigerije, potpuno je nebitno...
jednostavno se blokira pristup svakome ko koristi vpn / proxy . mozes se i sam uveriti tako sto se konektujes na test server sa bilo kojim vpn-om, a nakon toga bez.. lp
𝖔𝖋𝖙𝖜

Citat: jinx poslato Avgust 09, 2024, 21:47:46 POSLE PODNEne koristi se geo ip, serveru se moze pristupiti iz srbije, kine, indonezije ili nigerije, potpuno je nebitno...
jednostavno se blokira pristup svakome ko koristi vpn / proxy . mozes se i sam uveriti tako sto se konektujes na test server sa bilo kojim vpn-om, a nakon toga bez.. lp

Tema ti je obrisana, pazi gde kacis. Omasio si PDF.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Pozdrav, ne znam gde da se obratim pa cu ovde. Zanima me da li ima neki skripter koji zeli pomoci da se server ponovo pokrene, tj server je od 2010 aktivan, trenutno smo na 10ak igraca, cuven je , bio je ovde nalistan , u svoje vreme imao je 610 igraca ... Imamo forum domenu placenu i server hosting, ali zelimo da ga unapredimo i vratimo koliko toliko iz mrtvih
STRAHINJA RIP

moze pomoc zelim da dodam na skriptu da pokazuje oruzje na ledjima i sa strane,video sam da ima na vallahli al nez sta je to  https://ibb.co/MZNzVwg

Citat: bendzamin4674 poslato Avgust 23, 2024, 15:49:00 POSLE PODNEmoze pomoc zelim da dodam na skriptu da pokazuje oruzje na ledjima i sa strane,video sam da ima na vallahli al nez sta je to  https://ibb.co/MZNzVwg

Weapon Cycle, ruski FS

Sa valhalle kod :

https://pastebin.com/K54DJ34q

Source :

https://samp-mods.com/files/file735.html
ili
https://samp-mods.com/files/file9981.html

Mada mislim da je prvi

jel bi imao ko vremena da mi pomogne oko ColAndreasa, htio bi napraviti da kad igrac umre da mu ispadnu novci i oruzja ali pomocu colandreasa da kreira pickupe na mjestu gdje se moze pokupit,tipa da se ne zbuga u zidu,objektu. hvala

Citat: letecitanjur poslato Septembar 29, 2024, 20:59:49 POSLE PODNEjel bi imao ko vremena da mi pomogne oko ColAndreasa, htio bi napraviti da kad igrac umre da mu ispadnu novci i oruzja ali pomocu colandreasa da kreira pickupe na mjestu gdje se moze pokupit,tipa da se ne zbuga u zidu,objektu. hvala

Evo, ali ne garantujem da će raditi, ovo sam bezveze napravio kao primjer, otprilike bi ovako kod išao..
Ako bude šta Bagovalo sređuj kako znaš i umiješ.
#include <a_samp>
#include <ColAndreas>

public OnPlayerDeath(playerid, killerid, reason)
{
    // Uzimanje pozicije gdje igrač umire
    new Float:x, Float:y, Float:z;
    GetPlayerPos(playerid, x, y, z);

// Pomoću ColAndreas-a pronalazimo visinu na kojoj pickup može biti postavljen
    new Float:groundZ;
    CA_RayCastLine(x, y, z + 2.0, x, y, z - 10.0, _, groundZ); // Z + 2 da ne zbuga ako je malo iznad tla

// Ako pronađe odgovarajuću visinu
    if (groundZ != 0.0)
    {
        // Stvaranje pickup-a za novac
        CreatePickup(1274, 2, x, y, groundZ, -1); // 1274 - pickup ID za novac

// Oružje koje igrač ima
        new weaponid, ammo;
        for (new i = 0; i < 12; i++) // 12 slotova za oružje
        {
            GetPlayerWeaponData(playerid, i, weaponid, ammo);
            if (weaponid != 0 && ammo > 0)
            {
                // Kreiraj pickup za oružje
                CreatePickup(weaponid + 322, 2, x, y, groundZ, -1); // weaponid + 322 - odgovarajući pickup za oružje
            }
        }
    }
    return 1;
}

Citat: K ROSE poslato Septembar 29, 2024, 21:12:23 POSLE PODNEEvo, ali ne garantujem da će raditi, ovo sam bezveze napravio kao primjer, otprilike bi ovako kod išao..
Ako bude šta Bagovalo sređuj kako znaš i umiješ.
#include <a_samp>
#include <ColAndreas>

public OnPlayerDeath(playerid, killerid, reason)
{
    // Uzimanje pozicije gdje igrač umire
    GetPlayerPos(playerid, x, y, z);

// Pomoću ColAndreas-a pronalazimo visinu na kojoj pickup može biti postavljen
    new Float:groundZ;
    CA_RayCastLine(x, y, z + 2.0, x, y, z - 10.0, _, groundZ); // Z + 2 da ne zbuga ako je malo iznad tla

// Ako pronađe odgovarajuću visinu
    if (groundZ != 0.0)
    {
        // Stvaranje pickup-a za novac
        CreatePickup(1274, 2, x, y, groundZ, -1); // 1274 - pickup ID za novac

// Oružje koje igrač ima
        new weaponid, ammo;
        for (new i = 0; i < 12; i++) // 12 slotova za oružje
        {
            GetPlayerWeaponData(playerid, i, weaponid, ammo);
            if (weaponid != 0 && ammo > 0)
            {
                // Kreiraj pickup za oružje
                CreatePickup(weaponid + 322, 2, x, y, groundZ, -1); // weaponid + 322 - odgovarajući pickup za oružje
            }
        }
    }
    return 1;
}

hvala ti puno

Dobra vecer svima, u potrazi sam za skripterima za jedan Roleplay server, skripter za stalno i uredno placanje rada. Na skripti i modu mogu raditi i ja takodjer, ali trebam jos malo nauciti oko toga. Ako je netko zainteresiran ili zna nekoga tko stvarno zelii da radi neka se javi.

Hvala.

ne mogu nac nigdje, jel ima kakva fora da provjerim jel je neko vozilo na toj lokaciji? naprimjer da provjerim jel je neko vozilo na samom ulazu pnsa bez vozaca, da ga respawna, znam napraviti preko provjere pozicije svih vozila ali mene zanima jel mogu napravit sistem da odredim da provjerava samo ona vozila unutar pozicije koje posaljem.

Citat: letecitanjur poslato Oktobar 06, 2024, 03:11:11 PRE PODNEne mogu nac nigdje, jel ima kakva fora da provjerim jel je neko vozilo na toj lokaciji? naprimjer da provjerim jel je neko vozilo na samom ulazu pnsa bez vozaca, da ga respawna, znam napraviti preko provjere pozicije svih vozila ali mene zanima jel mogu napravit sistem da odredim da provjerava samo ona vozila unutar pozicije koje posaljem.

// Definiraj koordinate za bounding box
new Float:minX = 1234.0, Float:maxX = 1250.0; // Granice po x osi
new Float:minY = -2034.0, Float:maxY = -2020.0; // Granice po y osi

// Loop kroz sva vozila
for(new i = 1; i <= MAX_VEHICLES; i++) {
    if(IsVehicleStreamedIn(i)) { // Ako je vozilo streamano
        GetVehiclePos(i, x, y, z); // Dobij poziciju vozila

// Provjeri da li je vozilo unutar definiranih granica
        if(x >= minX && x <= maxX && y >= minY && y <= maxY) {
            // Ovo vozilo je unutar područja, možeš ga respawnati
            RespawnVehicle(i);
        }
    }
}

Citat: K ROSE poslato Oktobar 06, 2024, 10:25:08 PRE PODNE// Definiraj koordinate za bounding box
new Float:minX = 1234.0, Float:maxX = 1250.0; // Granice po x osi
new Float:minY = -2034.0, Float:maxY = -2020.0; // Granice po y osi

// Loop kroz sva vozila
for(new i = 1; i <= MAX_VEHICLES; i++) {
    if(IsVehicleStreamedIn(i)) { // Ako je vozilo streamano
        GetVehiclePos(i, x, y, z); // Dobij poziciju vozila

// Provjeri da li je vozilo unutar definiranih granica
        if(x >= minX && x <= maxX && y >= minY && y <= maxY) {
            // Ovo vozilo je unutar područja, možeš ga respawnati
            RespawnVehicle(i);
        }
    }
}

hvala, tako nesto vec imam, ali mene zanima jel se moze izbjec da se provjeravaju sva vozila nego da provjerava samo ona u odredenoj zoni, jer mislim da bi bilo preveliko opterecenje za server kad bi ucestalo provjeravao sva vozila na serveru.
jer funkciju bi koristio za vise stvari, kad igrac spawna vozilo da mu spawna na parking najblizi,  kad provjeravam jel auto u pns, ili provjera jel neki auto blokira neki ulaz u interijer itd

Citat: letecitanjur poslato Oktobar 06, 2024, 11:30:39 PRE PODNEhvala, tako nesto vec imam, ali mene zanima jel se moze izbjec da se provjeravaju sva vozila nego da provjerava samo ona u odredenoj zoni, jer mislim da bi bilo preveliko opterecenje za server kad bi ucestalo provjeravao sva vozila na serveru.
jer funkciju bi koristio za vise stvari, kad igrac spawna vozilo da mu spawna na parking najblizi,  kad provjeravam jel auto u pns, ili provjera jel neki auto blokira neki ulaz u interijer itd

Nemas tu problema, uporedjujes 3 coordinate. A i ne mozes drugacije. Cak i da kreiras zone streamerom i koristis njih, opet ce u pozadini provjeravati isto