◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: inquisitiveemmett poslato Avgust 05, 2020, 17:02:33 POSLE PODNE
Ali nek napise makar razlog: Proslo je 10 dana od teme, lock. ili tako nesto ne znam, a ne Pravila onda ispada da je prekrsio taj ko je objavio pravila i da je tek nakon 10 dana neko zakljucao zato sto je prekrsio, kapiras me ?
Više od pola zaključanih tema od strane Vasića su zbog kršenja pravila kolko ja vidim a možeš i ti sam kad kreneš da čitaš naslove a svako ima svoj način kako rešava probleme u svom pod forumu ja kad istekne rok teme samo lockam oni koji krše pravila njima brišem postove ii lockam temu

Zašto uopšte pisati bilo šta, jednostavno da je forum normalan i da neko radi na njemu - ubaci se mod (2 minuta posla da se uploada) koji auto locka teme kada prođe 10 dana, poruka je stvarno bespotrebna ...

Jeste najbolje pa da svaku temu bumpam.. bravo! ::)
Citat: inquisitiveemmett poslato Avgust 05, 2020, 14:10:59 POSLE PODNE
Koliko vidim na svaku si stavio razlog pravila a ne zbog 10+ dana...  ???
@Hydra ne smeta mi sve, smetaju mi takvi poput tebe

EDIT: Kao npr ovde što si lock temu, evo prvi primer:

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 05, 2020, 16:06:46 POSLE PODNE
Pre nego sto krenes da se bunis procitaj pravila to je jedan klik :)

@inquisitiveemmett te teme nisam ni pregledao jer sam bio odsutan zbog privatnih razloga zato sam ih sada resio.
Poslednja Izmena: Avgust 05, 2020, 19:14:06 POSLE PODNE od Vasic
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Avgust 05, 2020, 19:11:52 POSLE PODNE
Jeste najbolje pa da svaku temu bumpam.. bravo! ::)
@inquisitiveemmett te teme nisam ni pregledao jer sam bio odsutan zbog privatnih razloga zato sam ih sada resio.
kad smo vec kod toga,zakaj samo ne editas temu i stavis razlog,ne moras 'bumpat'
npr
procitaj pravila
                   - moderator blabla

Citat: ek2k18 - r.i.p poslato Avgust 05, 2020, 19:35:54 POSLE PODNE
kad smo vec kod toga,zakaj samo ne editas temu i stavis razlog,ne moras 'bumpat'
npr
procitaj pravila
                   - moderator blabla

teme koje su nepravilne, i ne vidim ih na vreme(odsutnost) bumpam sa postom 'procitaj pravila.. pravilo, lock', teme koje se zakljucavaju nakon 10 dana nemaju svrhe da se bumpaju a ni da editujem temu 'lock za 10 dana neaktivnosti'.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

@SlavicBeast @CADILAB setajte nekome moda gamemode skripti , potrebno je ;)

Ona ima sina.. I zvala je mog muza, zvala je mog muza, zvala je, zvala je mog muza
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

pita li be neko ovde za mene ? :D
XD

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Ako je neki skripter zainteresovan za izradu jedne kvalitetne zajednice (trenutno smo počeli od RP moda što ne znači da će biti poslednji) neka mi se javi, znači primam većinu koja zna da UREDNO piše kod i koja ne pravi početničke greške, ima full Github pristup!

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 06, 2020, 01:28:34 PRE PODNE
Ako je neki skripter zainteresovan za izradu jedne kvalitetne zajednice (trenutno smo počeli od RP moda što ne znači da će biti poslednji) neka mi se javi, znači primam većinu koja zna da UREDNO piše kod i koja ne pravi početničke greške, ima full Github pristup!
8)

Danasnja situacija , detaljno objasnjeno :D