◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Prije minut nisam mogao pristupiti niti preko običnog niti preko anonimnog browsera, konektovao sam se i na vpn opet isti k a sad mogu preko oba.  ::)

Citat: daddy. poslato Jul 29, 2020, 14:17:34 POSLE PODNE
Prije minut nisam mogao pristupiti niti preko običnog niti preko anonimnog browsera, konektovao sam se i na vpn opet isti k a sad mogu preko oba.  ::)
Hoce to kad zivis na planincugi nekoj tamo , malo dune vetar ode sve :D

Opet blokira connect preko običnog browsera.
Vidim pale su i neke mašine od OVH iz fr, ako je na jednoj od njih balkan-samp možda je to razlog

Netko te sabotira.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: daddy. poslato Jul 29, 2020, 14:23:01 POSLE PODNE
Opet blokira connect preko običnog browsera.
Vidim pale su i neke mašine od OVH iz fr, ako je na jednoj od njih balkan-samp možda je to razlog
Nije to do OVH i hostinga to je do tebe , a kako i nece kad klikces na Marija je blizu tebe 2km , hoces...

Citat: Galardo poslato Jul 29, 2020, 14:47:36 POSLE PODNE
Nisi zanimljiv  ::)
Nije mi cilj biti to , nego mi nije jasno kako meni ulazi u roku od dve - tri sekunde , ako je stvarno problem u hostingu onda bi pucalo svima ;)

Citat: daddy. poslato Jul 29, 2020, 14:17:34 POSLE PODNE
Ja samo preko inkognita koristim forum, ne radi mi preko obicnog browsera vec 5 mjeseci skoro

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jul 29, 2020, 14:41:22 POSLE PODNE
a kako i nece kad klikces na Marija je blizu tebe 2km , hoces...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH NE VJERUJEM KOLIKO SMIJESNO

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jul 29, 2020, 14:41:22 POSLE PODNE
Nije to do OVH i hostinga to je do tebe , a kako i nece kad klikces na Marija je blizu tebe 2km , hoces...
Kako moja konekcija može da utiče na databazu sajta(da izvrši određenu specijalnu akciju)?

Sta se desava sa novim clanovima, registrovao se jedan lik i banuje ga. Registruje se drugi put, opet ga banovao forum bez razloga na trajno. ja reko ajd mozda je nesto uradio. Medjutim drugi lik da se registruje opet ga banuje posle 15min.. Treci lik mi se javlja na fb pita u fazonu sta se desava sa forumom banovali su me tek se registrovao..

@SlavicBeast
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Jul 29, 2020, 15:23:28 POSLE PODNE
Sta se desava sa novim clanovima, registrovao se jedan lik i banuje ga. Registruje se drugi put, opet ga banovao forum bez razloga na trajno. ja reko ajd mozda je nesto uradio. Medjutim drugi lik da se registruje opet ga banuje posle 15min.. Treci lik mi se javlja na fb pita u fazonu sta se desava sa forumom banovali su me tek se registrovao..

@SlavicBeast
Anti Makenzi zaštita :D

Rust, Python, TypeScript, Kotlin, WebAssembly, Swift, Clojure, Elixir, Go, SQL

Zašto se ne uvede da moraju odobriti članove i to je to, najbolje.

Citat: daddy. poslato Jul 29, 2020, 15:33:02 POSLE PODNE
Zašto se ne uvede da moraju odobriti članove i to je to, najbolje.
Bukvalno samo promeniti nacin registracije u Admin panelu, 1 opcija.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security