◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: zealot poslato Jul 03, 2020, 00:12:46 PRE PODNE
Cek, ja sam bosnjak i znam pisat, a i citati cirilicu. Znam i stampanu i pisanu cirilicu, pa znaci da sam nacionalista ?
IQ ti je manji od muda, a tu psujes nesto...
Jedini koji je jadan ovdje si ti lepi. Umij se malo i vrati u realnost.

Pa majmuncino jesi ti isao u skolu jebem ti onu sto ti lezi dole ,koje ti je prvo pismo ćirilica il latinica majmune jedan pu jebem ti mamu
Armin Talić - New Western Community

www.nwrpcommunity.info
SAMP IP: 5.196.171.87:7777

Citat: ArminT poslato Jul 03, 2020, 00:15:20 PRE PODNE
Pa majmuncino jesi ti isao u skolu jebem ti onu sto ti lezi dole ,koje ti je prvo pismo ćirilica il latinica majmune jedan pu jebem ti mamu
Jebem ja tebi citav korijen familije,idi pusi kurac cobane jedan,ne znas prostu recenicu da sastavis,a nekome bi nesto da pricas.

Nemoj se vise sramotit, molim te. Pokupi prnje i kifeli dok se nisam pretvorio u Rambeta.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Druze ja sam isao u katolicku skolu u BiH pa se ucila latinica i cirilica i danas znam citati i pisati cirilicu, to su dva zvanicna pisma u BiH, nema "prvo pismo" jesi dobar?

Citat: andr00- poslato Jul 03, 2020, 00:53:31 PRE PODNE
Druze ja sam isao u katolicku skolu u BiH pa se ucila latinica i cirilica i danas znam citati i pisati cirilicu, to su dva zvanicna pisma u BiH, nema "prvo pismo" jesi dobar?
Andrija, nemoj bit gori od mene, vidis da je covjek andertalac.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Ja nikad necu razumeti zasto se u svakoj balkanskoj svadji/raspravi ma i da se prica o pecanju zavrsi na nacionalnom i verskom prozivanju , svi smo mi isti idite vise svi u k. :)
Dobroo jutroo za ove normalne :D

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jul 03, 2020, 11:37:21 PRE PODNE
Ja nikad necu razumeti zasto se u svakoj balkanskoj svadji/raspravi ma i da se prica o pecanju zavrsi na nacionalnom i verskom prozivanju , svi smo mi isti idite vise svi u k. :)
Dobroo jutroo za ove normalne :D
Hahahahhahaha Dobro jutro, jel samo meni zanimljivo citati sta pise ovaj Retard ArminT?

Koliko sam upoznat ovaj 'Glavni razgovor' je napravljen da razgovarate po nekom propisu i da pokazete svoju kulturu al izgleda da bas znate pokazati koliko ste stekli kulture i koliko se drzite pravila.Koliko to imate godina ? Mozete imate i po 30 god. ali u glavi nemate ni 10 godina cim se svadjate na ovaj nacin i psujete medjusobno majku.Razmislite malo mozda neko ima bolesnu majku, mozda se neko rodio bez majke koji vam je ?

Github: Momenzi
Pikaboot: Website

Verovatno čovek ne izlazi iz kuće, po ovome što vidim i onda psuje i iskaljuje to što je sam na komp?

Citat: M Ө M Σ N Z I poslato Jul 03, 2020, 12:33:46 POSLE PODNE
Koliko sam upoznat ovaj 'Glavni razgovor' je napravljen da razgovarate po nekom propisu i da pokazete svoju kulturu al izgleda da bas znate pokazati koliko ste stekli kulture i koliko se drzite pravila.Koliko to imate godina ? Mozete imate i po 30 god. ali u glavi nemate ni 10 godina cim se svadjate na ovaj nacin i psujete medjusobno majku.Razmislite malo mozda neko ima bolesnu majku, mozda se neko rodio bez majke koji vam je ?
Ja mislim da si ti kriv za sve :D

Kako se on ponasao prema drugima,tako i zasluzuje,ne mozes ti sa njim na lijep nacin  ;)
#VSC_JE_SHIT <3

Nije mi ugodno da iznosim, ali moja majka je bolesna, a on meni konstantno psuje, i majku i sestru...
Imam 18 godina i opet mu nisam opsovao nista, nisam mu spomenuo ruznu rijec za roditelje. Nece doc do mojih, al' nije kulturno. Nabroj'o bih se i ja, iskreno, ali nisam odgojen da psujem majku bez razloga, ili uopste.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Jul 03, 2020, 16:57:46 POSLE PODNE
Nije mi ugodno da iznosim, ali moja majka je bolesna, a on meni konstantno psuje, i majku i sestru...
Imam 18 godina i opet mu nisam opsovao nista, nisam mu spomenuo ruznu rijec za roditelje. Nece doc do mojih, al' nije kulturno. Nabroj'o bih se i ja, iskreno, ali nisam odgojen da psujem majku bez razloga, ili uopste.
Ja sam samo cekao poznavajuci tebe da se razneses i da pocnes da po celom forumu :D

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jul 03, 2020, 17:19:42 POSLE PODNE
Ja sam samo cekao poznavajuci tebe da se razneses i da pocnes da po celom forumu :D
Ne brini se,to ja radim,mangup.