◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pišite na Kennedy Dev ko radi tdove fino nofree

Citat: zealot poslato Avgust 24, 2020, 17:10:45 POSLE PODNE
Posalju poruku samo ako ima kakav popust da se kupi kredita ili bonus haha, a sto se tice foruma... Pozdravljam sve redom, izvinite svi vi kojima sam nanio neku stetu ili nesto. Jos danas sam tu, al' ovan put najozbiljnije, idem s foruma. Volim vas, peace. <3
Ljubi tvoj brat daddy, kad god ti šta zafali javi mi se ♥

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 24, 2020, 23:12:57 POSLE PODNE
Reci mu kako je to iz iskustva :D

Jos malo pa sam tu  :D 8)

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

ALO OVO NISAM JA NAPISAO NEKO MI J3 HAK ACC ILI MI SE LOGIN ANYDESK NISAM KUĆI UOPŠTE

Edit: E majku ti jebem skontah tek sada da nisam ja

Citat: skritpe iz 2007 godine. ( ͡° ͜ʖ ͡°) poslato Avgust 25, 2020, 00:43:52 PRE PODNE
ALO OVO NISAM JA NAPISAO NEKO MI J3 HAK ACC ILI MI SE LOGIN ANYDESK NISAM KUĆI UOPŠTE
HAHAHAHHAHAHAHA ko je ko sad  :D

DRUŽE POSLAO GLIGOR8JE SS U GRUPI JA KONTAM INSPECT, KRENEM FORUM VIDIM STVARNO TU I UĐEM PROFIL ONO ISTA BIOGAFIIA I SVE I GLEDAM ŠKK VEĆ SKIDAM ANYDESK SRCE MI PRESKOCILO 3 PUTA

ako ništa znamo da se nisi usrao zbog bana, nije ti ni prvi ni posljednji :P

Citat: daddy. poslato Avgust 25, 2020, 00:47:35 PRE PODNE
ako ništa znamo da se nisi usrao zbog bana, nije ti ni prvi ni posljednji :P
Iam već 4 rezervna