Zetina/LumiX v1.0 !

Započeo Derjahovic, Jun 10, 2020, 21:13:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Zetina

Vrsta GameModa: Roleplay

Jedinstvenost GameModa: Mape,razno razni sistemi.....

Jezik GameModa:BIH/CRO/SRB

Sistemi GameModa:Admin sys,helper sys,house,rent i druga da ne nabrajam..

Izvorni GameMod:UP

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Pluginsi:Sve ima.

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Includsi:Sve ima.

Druge stvari: Kao prvo vecina ljudi zna LumiX mod kida u selima je radnja...Ovako mod sa htjeo  da spremim za sebe krenuo sam od bagova nije bilo bas puno a ni malo onako solidno.Fixano 99% bugova i optimozovana cjela skirpta..Promjenjeni tdovi,dodate neke komande..Naravno mod sam htjeo jos da radim ali napustam SAMP svijet tkda sretno momci svima dalje <3.Nisam nesto uradio al et da imate LumiX cist mod htjeo sam ga cjeloga pretvoriti u cisti rp al nista od toga.Jos jednom srecno svima dalje znam da  nisam skoro nista uradio al et da ne propadne dzabe tako da mozemo reci da je ovo LumiX v1.1.
I jos da na napomenem ko oce da koristi mod imate dvije banke jedna je zavrsena full druga banka samo ima mapu i /ulaz i /izlaz samo dodate komande unutra da rade i etoo.Ostalo je sve gotovo.Naravno na modu se moze dosta stvari uraditi samo ako imate mastu..Takodjer u ovoj temi vam se svima zahvaljujem koji su mi pomogli oko drugih modova dok sam radio i razlicitih stvari.

Server na kojem je GameMode bio korišten:LumiX valjda...

Slike: https://imgur.com/a/SlZB15i evo par slikice izbrisao sam samp,a i imate slike moda na prvoj objavi..

Video:Imas slike.

Napravio Gamemode::Savo

Editovao Gamemode:Rastko,Derja

Credits:Savo,Rastko...MAPE: ADS & Starke & Jelic.

Download https://www.sendspace.com/file/dqssnv:

Scan Link: I ako ima kao virus to je mozda zbog nekog exe ili mozda zbog dll..https://www.virustotal.com/gui/url/c6d2dbf2a71f71f5b173389817d984cdf100d7ebdb19a13f29f1c597257c7b86/detection

Rcon Kod (Iz skripte):ne_moze123

SAMO NEMOJTE KORISTIT IME ZETINA SRETNO VOLI VAS DERJA <3

Citat: Luka_Scripting poslato Jun 10, 2020, 22:25:35 POSLE PODNE
FINO za jedan edit, Popravi TD-ove
Kao sto rekoh gore objavio sam jer odlazim sa samp scene tako da ako neko oce neka radi na modu ja sam ovde stavio tacku. 8) ;) :)

Nije lose preko slika testacu ga  :)

Koji je razlog objave ako si samo td-ove i text promjenio obicni Generation/LumiX od rastka 0/10

Koristit cu ime nes mi ti rec, a i mod je ocaj  ???

Citat: coi. poslato Jun 11, 2020, 01:51:58 PRE PODNE
Koji je razlog objave ako si samo td-ove i text promjenio obicni Generation/LumiX od rastka 0/10
Sve je istina da si procitao opis mozda bih i skontao,fixani su svi bagovi i optimizovana skripta razlog objave jje eto da ne propadne moze neko da sredi ako ima maste,a i odlazim sa sampa pa eto da stavim tacku ovde.Pro citaj gore sta sam napisao pa onda komentar postavi..
Citat: Iv0r_. poslato Jun 11, 2020, 10:33:36 PRE PODNE
Koristit cu ime nes mi ti rec, a i mod je ocaj .
Kidaro mala ime je u mom vlasnistvu ja sam ga osmislio,a ti ako si Botina korstit ces ime kao prvo govoris mod ocaj a nisi ni vidio aj sine jedi banane.
Poslednja Izmena: Jun 11, 2020, 11:22:02 PRE PODNE od Derja

Lep je mod, vidi se trud, svaka cast :)
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Citat: Derja poslato Jun 11, 2020, 11:18:39 PRE PODNE
Sve je istina da si procitao opis mozda bih i skontao,fixani su svi bagovi i optimizovana skripta razlog objave jje eto da ne propadne moze neko da sredi ako ima maste,a i odlazim sa sampa pa eto da stavim tacku ovde.Pro citaj gore sta sam napisao pa onda komentar postavi..Kidaro mala ime je u mom vlasnistvu ja sam ga osmislio,a ti ako si Botina korstit ces ime kao prvo govoris mod ocaj a nisi ni vidio aj sine jedi banane.
Ok, ako cemo isk mn zabole sto je u tvom vlasnistvu, niko meni nece reci da ja ne koristim, a smes disc il ts3 da vidimo ko je kidara
Poslednja Izmena: Jun 11, 2020, 14:36:53 POSLE PODNE od Iv0r_.

Citat: Iv0r_. poslato Jun 11, 2020, 14:35:47 POSLE PODNE
Ok, ako cemo isk mn zabole sto je u tvom vlasnistvu, niko meni nece reci da ja ne koristim, a smes disc il ts3 da vidimo ko je kidara
De moderatori rijesite ovoga blavora.

Citat: Derja poslato Jun 11, 2020, 14:49:22 POSLE PODNE
De moderatori rijesite ovoga blavora.
Jos otkad to govorim balavac mali koji postavlja fake slike -_-
Mod solidno nista spec 8/10

Citat: rusic. poslato Jun 11, 2020, 14:51:41 POSLE PODNE
Jos otkad to govorim balavac mali koji postavlja fake slike -_-
Mod solidno nista spec 8/10
Fake slike? Pa nisam nigde postavio nekog drugog, jos ovaj ima 14 god..
Poslednja Izmena: Jun 11, 2020, 14:54:10 POSLE PODNE od Iv0r_.

- Znate ono kada ljudi na instagramu stavljaju neke mudre poruke u biografiji?
E pa ja cu isto. -

"Kad zatvorim oci, ne vidim nista."