[Scripting Battle] Prijave #1

Započeo daddyDOT, Jun 04, 2020, 13:31:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

All right.
Lepo ste me iznenadili.

Ovako. Ko zeli da ucestvuje neka se spremi, jer takmicenje traje SLEDECIH 7 DANA.

Kada zavrsite zadatak posaljete ga meni na PM ili ovde link .amx fajla kako drugi ne bi ukrali vas rad.

Testiranje i ocenjivanje ce biti po zavrsetku takmicenja i u njemu ce ucestvovati svi koji budu zainteresovani.

TEMA OVOGODISNJEG TAKMICENJA: First Person Shooter sa vise igraca(preporucljivo je da napravite vas weapon, collision i shooting sistem)

Ime na forumu: dax
Vase godine: 18
Iskustvo u skriptanju (1-10): 2.0 TDI
Da li prihvatate pravila ovog takmičenja (DA/NE): Da

Prijave su trajale do juče al vidim da niste lockali temu pa reko da se prijavim ako je problem obrišite post

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: Hydra. poslato Jul 10, 2021, 10:34:22 PRE PODNE
Ili imaš 15 godina ili 16, nema ništa između. 15.5  :D :D :D
za 10 dana 16
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: zlatkobeee poslato Jul 11, 2021, 22:54:19 POSLE PODNE
All right.
Lepo ste me iznenadili.

Ovako. Ko zeli da ucestvuje neka se spremi, jer takmicenje traje SLEDECIH 7 DANA.

Kada zavrsite zadatak posaljete ga meni na PM ili ovde link .amx fajla kako drugi ne bi ukrali vas rad.

Testiranje i ocenjivanje ce biti po zavrsetku takmicenja i u njemu ce ucestvovati svi koji budu zainteresovani.

TEMA OVOGODISNJEG TAKMICENJA: First Person Shooter sa vise igraca(preporucljivo je da napravite vas weapon, collision i shooting sistem)

Oni ti posalji ceo fajl i ti ukrades ceo sistem Pametno
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Citat: zlatkobeee poslato Jul 11, 2021, 22:54:19 POSLE PODNE
All right.
Lepo ste me iznenadili.

a cekaj ko si ti pa da sve ovo organizujes, zar to ne treba da radi smod ili mod obican bar?

Podjebava lik. Nit prijave traju nit ista ima od ovoga.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

KRAJ TAKMICENJA JE TU! OPROSTITE ZBOG KASNE NAJAVE, IMALI SMO PROBLEMA SA PROTERIVANJEM!

1. MESTO:    Sage      <--------- BOG SKRIPTANJA
2. MESTO:    xunder   <---------- LEGENDARNI SKRIPTER SKILL ARENE ZASLUZENO DRUGO MESTO
3. MESTO:    SlavicBeast    <------------------ UOPSTE NIJE BLIZU DRUGOM MESTU ALI JE PREDAO RAD SA DOSTA GRESAKA NAZALOST
17. MESTO:  V01D           <----------------  ???