Pomoc oko mapa

Započeo Krimox, Maj 27, 2020, 21:30:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Zelim da napravim da mi funkcionise mapa sa vise objekata na serveru
Dio skripte: [ pawn ] Koristim Athlone mod
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Ako mi neko moze pomoc hvala mu mnogo.PS:Molim vas samo bez ovih komentara oko toga da je ATH sranje mod i sve to

Ne kontam, pitanje, kako da imas vise objekta jednostavno kako je definisano npr KreirajObjekte tu zalepis CreateDynamicObject ili CreateObject ukoliko je taj objekat objekat na kom se nalaze vozila , ali pazi max createobjecta je 1000 a ovih je neogradicen , ukoliko ATH mod nema to lepis CreateDynamic ili CreateObject pod OnGameModeInit a Remove Pod OnPlayerConnect. Pozdrav

Citat: MR.UrkeLa poslato Maj 27, 2020, 21:48:41 POSLE PODNE
Ne kontam, pitanje, kako da imas vise objekta jednostavno kako je definisano npr KreirajObjekte tu zalepis CreateDynamicObject ili CreateObject ukoliko je taj objekat objekat na kom se nalaze vozila , ali pazi max createobjecta je 1000 a ovih je neogradicen , ukoliko ATH mod nema to lepis CreateDynamic ili CreateObject pod OnGameModeInit a Remove Pod OnPlayerConnect. Pozdrav

Pa gle ubacim mapu sa 200 objekata i sada kada udjem ingame mapa ono secka sa ucitavanjem ako razumes na sta mislim da mi je da nekako do sredim

Prebaci CreateObject u Dynamic (samo podove ostavis u create object) i skini ovo https://github.com/algorhitmically/optidraw.
Kad skines ubacis u include od pwn i ispod streamera u skripti napises ovo:

#define OD_METHOD           METHOD_BOX
#include                           < optidraw >
#include   < modelsizes >

C:\Users\Ismet\Desktop\svastarija\AtlantaRolePly\pawno\include\optidraw_Data\od_entry.inc(54) : fatal error 111: user error: Optidraw: modelsizes doesn't have required functions or it's not loaded.

Izadje mi taj eror...

Citat: Krimox poslato Maj 28, 2020, 23:00:09 POSLE PODNE
C:\Users\Ismet\Desktop\svastarija\AtlantaRolePly\pawno\include\optidraw_Data\od_entry.inc(54) : fatal error 111: user error: Optidraw: modelsizes doesn't have required functions or it's not loaded.
Mozes i update streamer pored ovoga

Izadje mi taj eror...
Ubacis modelsizes
https://github.com/Crayder/Model-Sizes-Plus/find/master?q=
Poslednja Izmena: Maj 29, 2020, 23:24:40 POSLE PODNE od Jesteibice