Zaradjivanje preko aplikacije? Potpuno moguce!

Započeo Vasic, Maj 24, 2020, 22:46:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav dragi clanovi, danas cu vam objasniti kako to zaraditi preko android/ios aplikacije.
Ovo nije nikakva prevara, iskreno kazem ja sam zaradio solidnih 20$ od ovoga za 10 dana. Sporo jeste, ali ako hocete novac FREE i to jos za foteljom preko telefona, ovo je sasvim dovoljno. Withdraw (isplata) se vrsi putem PayPal email adrese. Nemojte misliti da su to one zafrkancije klikovima na link itd... Pocnimo.

Verujem da neki cak i znaju za ovo, ali ima onih koji i nisu upuceni. Dakle, sve sto vam je potrebno jeste internet konekcija, android/ios mobilni telefon.
Udjite na Google Play Store/App Store i preuzmite aplikaciju 'ClipClaps ((click))'. Aplikacija ne zauzima puno, do 30mb najvise. Otvorite aplikaciju, imate mogucnost biranja registracije: preko Facebooka ili preko svog broja telefona. Odaberite zeljenu opciju i zavrsite registraciju. Bit aplikacije je da gledate video snimke, u donjem delu aplikacije imate 'bar' i na njemu vam pise koliko minuta treba da budete na pocetnoj strani aplikacije i gledate klipove. Kada odgledate klip koji traje, lupam, 30 sekundi otkljucace vam se Chest u kom dobijate ClapCoinse(tokene) i jos neke iteme za igrice unutar aplikacije. Kada skupite dovoljno ClapCoinsa zamenite ih za dolare (100.000 coinsa = 1$). Kada skupite 10$(minimalno je 10$) u igrici onda tek mozete podici taj novac na vas PayPal racun.
Na pocetku cim se registrujete mozete podici 0.10$ na vas PayPal odmah! Svaka transakcija ce vam trajati u proseku od 1 do 3 dana.
Ja sam cekao 12h ukupno i stiglo mi je na paypal racun 10$, tako je bilo i za drugi put. Vama to moze biti drugacije.

U aplikaciji imate takodje opciju da podelite sa svojim prijateljima, oni ce dobiti link i u linku refferal. Kada skinu aplikaciju i upisu vas refferal vi dobijate 1 diamond chest (on je dosta vredniji od obicnog) i vas prijatelj 1$. Zelim Vam srecu i da zaradite koji dolar :)

Ukoliko zelite da dobijete 1$ odmah na pocetku, iskoristite moj referral kod pri registraciji ili u opciji Reedem kada se registrujete:
9KY76P31
Poslednja Izmena: Maj 25, 2020, 23:20:51 POSLE PODNE od Vasic
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

150.000 u 10 dana za 10$ ? hmm. To moras kampirat pred mobitelom.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Hydra. poslato Maj 24, 2020, 23:11:21 POSLE PODNE
150.000 u 10 dana za 10$ ? hmm. To moras kampirat pred mobitelom.
vidi, ne dobijas ti 1 clapcoin, vec od 50 do 5000, imas i Raffleove gde mozes osvojiti odmah 10$, i naravno delio sam sa prijateljima ovo, pa sam dobijao Diamond Chestove.
U aplikaciji obicno svakim danom imas popust, lupam 0.5$ neces platiti 10000 clapcoinsa, vec 5000 i tako dalje... :)
Poslednja Izmena: Maj 24, 2020, 23:14:55 POSLE PODNE od Vasic

Daj nam svoj referal da dobijemo tih 1$ na startu  ;D

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Bratislava poslato Maj 25, 2020, 23:15:35 POSLE PODNE
Daj nam svoj referal da dobijemo tih 1$ na startu  ;D
eo hahaha :D
9KY76P31

Bukv sam slucajno kao aj da ubijem dosadu da probam i ulazim i dobijam neku kao sansu da neke kartice biram i ja lupim i dobijem 1$ u startu ahahahhah
EVO I MOJ AHAHHAHAHAH
6M1MYF8W
Poslednja Izmena: Maj 25, 2020, 23:25:28 POSLE PODNE od Vasic

Citat: //>> Vedran poslato Maj 25, 2020, 23:22:55 POSLE PODNE
Bukv sam slucajno kao aj da ubijem dosadu da probam i ulazim i dobijam neku kao sansu da neke kartice biram i ja lupim i dobijem 1$ u startu ahahahhahEVO I MOJ AHAHHAHAHAH
6M1MYF8W
Mislim da je svakom tako, psihologija, natjeraju te da igraš.
I ja sam tako :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 25, 2020, 23:23:51 POSLE PODNE
Mislim da je svakom tako, psihologija, natjeraju te da igraš.
I ja sam tako :)
nah mozda si upravu, ipak da ti neko daje pare sto ces gledati klipove neke hmm

Citat: //>> Vedran poslato Maj 25, 2020, 23:28:31 POSLE PODNE
nah mozda si upravu, ipak da ti neko daje pare sto ces gledati klipove neke hmm
Mislim da oni zarađuju takođe od posjete aplikaciji, tako da oni zarađuju na nama, a mi dobijamo samo mali procenat toga. Primjer, oni zarade na nama 20 dolara a nama daju samo 0.5 dolara.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 25, 2020, 23:34:28 POSLE PODNE
Mislim da oni zarađuju takođe od posjete aplikaciji, tako da oni zarađuju na nama, a mi dobijamo samo mali procenat toga. Primjer, oni zarade na nama 20 dolara a nama daju samo 0.5 dolara.
ipak zaradjujes. oni su radili na toj aplikaciji i razvili je tako da oni zaradjuju od poseta, sponzora ili od cega vec.
Budite i vi android developeri pa zaradjujte tolke pare ahhahahaa :D

Testirao sam  :) Iskreno moguce je zaraditi,nekome je ovo odlican nacin za zaradu..Dok je ovo nekom smijesno  :) ali u svakom slucaju fina aplikacija i moguca je zarada

Moguca je zarada,ne abnormalno velika ali onakva,bukv nadjes klip od par min i stavis da gleda kad zavrsi ides replay i ti radis nes drugo,takodje ima i game centar na kome moze da se zaradi,ako znate da igrate poker nece vam biti problem,ako ne ima i drugih igara[preporuka ribice,ako igrate ribice dobicete zlatnu ribicu u vrednosti 0.16 msm i ne prodajite je odma mozete je nabudziti za vecu cenu itd.] Sve u svemu moguce je uzeti neke pare