Samp Profiler

Započeo salvainz., Maj 24, 2020, 22:09:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Samp Profiler mi ne izbacuje output ... imam sve u ongamemodeinit i ongamemodeexit al o5 ne izbacuje , nzm dal treba jos nesto da se doda ?
Dio skripte: [pawn]public OnGameModeInit()
{
     Profiler_Start();
}
public OnGameModeExit()
{
    Profiler_Stop();
}[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://prnt.sc/smznmp

Ne trebas uopste koristiti include samo u konfiguraciji stavi profiler_gamemode 1 ili profiler_gamemodes <ime moda>
Profiler ide od OGMI do OGME i to samo ako izadjes preko RCON komande: "exit", znaci ne gasis na X vec proces gasenja mora da se zavrsi do kraja.
[Include] > Optidraw
[Include] > Model-Sizes-SQL

Stavi profiler_gamemodes <imemoda> umesto profiler_gamemode 1, meni radi sve okej i pogledaj to sto ti je algorhitmically napisao

Citat: algorhitmically poslato Maj 25, 2020, 03:17:49 PRE PODNE
Ne trebas uopste koristiti include samo u konfiguraciji stavi profiler_gamemode 1 ili profiler_gamemodes <ime moda>
Profiler ide od OGMI do OGME i to samo ako izadjes preko RCON komande: "exit", znaci ne gasis na X vec proces gasenja mora da se zavrsi do kraja.
Kurac, ni to ne radi , isto izbacuje no debug info

Citat: Im the Emmett huh poslato Maj 25, 2020, 03:35:18 PRE PODNE
Stavi profiler_gamemodes <imemoda> umesto profiler_gamemode 1, meni radi sve okej i pogledaj to sto ti je algorhitmically napisao
Nece, isto mi izbacuje

Stavi profiler_output 1 umesto html, html je default

Citat: Im the Emmett huh poslato Maj 25, 2020, 04:00:06 PRE PODNE
Stavi profiler_output 1 umesto html, html je default
A cek jel moram da udjem ingame il sta ? I dali trebam u gamemodeu kod ongamemodeinit ono Profiler_Start() ili ne ?

Citat: martinscripter poslato Maj 25, 2020, 04:03:47 PRE PODNE
A cek jel moram da udjem ingame il sta ? I dali trebam u gamemodeu kod ongamemodeinit ono Profiler_Start() ili ne ?
Stavio sam i profiler_output 1 i opet ono
[profiler] Attached profiler to gamemodes/grandlarc (no debug info)
[profiler] Started profiling gamemodes/grandlarc

A koristim grandlarc , za test ....

Citat: martinscripter poslato Maj 25, 2020, 04:03:47 PRE PODNE
u server.cfg stavis samo

profiler_gamemodes <imemoda>
profiler_output 1

Dalje

[pawn]
public OnGameModeInit()
{
    Profiler_Start();
    return 1;
}

public OnGameModeExit()
{
    Profiler_Stop();
    return 1;
}
[/pawn]

Kada pokrenes server (samp-server.exe) automatski ti se kreira imemoda.html fajl u gamemodes folderu i to je to, server gasis tako sto u konzoli (samp-server.exe) ukucas exit samo i tjt

Citat: Im the Emmett huh poslato Maj 25, 2020, 04:07:36 PRE PODNE
u server.cfg stavis samo

profiler_gamemodes <imemoda>
profiler_output 1

Dalje

[pawn]
public OnGameModeInit()
{
    Profiler_Start();
    return 1;
}

public OnGameModeExit()
{
    Profiler_Stop();
    return 1;
}
[/pawn]

Kada pokrenes server (samp-server.exe) automatski ti se kreira imemoda.html fajl u gamemodes folderu i to je to, server gasis tako sto u konzoli (samp-server.exe) ukucas exit samo i tjt
Sredio sam to nekako,sad me ovo jebe: normal   unknown@00013450   1   0.04%   0.0   9.7   9.7   12.80%   16.4   16383.6   16383.6

Ne znam sta je,moram na hostu ili ovako moze?