pomoc?

Započeo trinty-less, Maj 24, 2020, 12:46:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): ja kad napravim tajnu komandu uradim sve kako treba meni iskoci ovo: C:\Users\Srna\Desktop\Ideal Gaming v1.4\gamemodes\IG.pwn(89081) : warning 203: symbol is never used: "srnatajniskripter"
Pawn compiler 3.10.4           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Header size:          37492 bytes
Code size:          9997488 bytes
Data size:         35865476 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage=7223 cells (28892 bytes)
Total requirements:45916840 bytes

1 Warning.

Dio skripte: [ pawn ]Ideal Gaming Mod [/pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): nije prob ig

pa kad bi naucio malo da citas znao bi da resis, stavio si negde new srnatajniskripter i nisi ga iskoristio, Tako da idi u Search(CTRL + F) i trazi ovo srnatajniskripter, kad nadjes samo ga izbrisi to je to, ili ga iskoristi u toj tvojoj tajnoj komandi

Daj jebeno vise googlajte naucite osnove procitajte hocete sve na tacinu da dobijete da se ni malo ne namucite
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Citat: Teodor poslato Maj 24, 2020, 12:49:00 POSLE PODNE
pa kad bi naucio malo da citas znao bi da resis, stavio si negde new srnatajniskripter i nisi ga iskoristio, Tako da idi u Search(CTRL + F) i trazi ovo srnatajniskripter, kad nadjes samo ga izbrisi to je to, ili ga iskoristi u toj tvojoj tajnoj komandi
Zapravo nije to problem, vidiš da mu baca unused na komandu lol

Nemaš taj CMD procesor uopšte

Npr koristio si YCMD: a imaš zcmd ili uopšte nemaš cmd procesor included

Daj jebeno vise googlajte naucite osnove procitajte hocete sve na tacinu da dobijete da se ni malo ne namucite
ja sam se namucio da fixam 5 errora samo me muci jebeni 1 warning a ti sto neces da pomognes ti si 0 od coveka

Citat: Stefan Scripting poslato Maj 24, 2020, 12:54:55 POSLE PODNE
ja sam se namucio da fixam 5 errora samo me muci jebeni 1 warning a ti sto neces da pomognes ti si 0 od coveka
Pročitaj moj komentar, ignoriši debile, ovakve zovemo Wannabe, "skripteri" :D

imam zcmd i ycmd sta ond da radim

Citat: Stefan Scripting poslato Maj 24, 2020, 12:54:55 POSLE PODNE
Ja sam 0 od covijek zato sto necu da ti pomognem pa da si sam malo googlao nasao bi fix i nije to zato sto ja necu da ti pomognem nego da se naucis sam snalaziti u skripti ti ces za svaki error i warrning postavljat na BS da ti neko fixa trazi sam fix
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

izbrisao sam file zcmd i dodao ycmd i sad imam 1 error

Citat: // lestra poslato Maj 24, 2020, 12:58:46 POSLE PODNE
Ja sam 0 od covijek zato sto necu da ti pomognem pa da si sam malo googlao nasao bi fix i nije to zato sto ja necu da ti pomognem nego da se naucis sam snalaziti u skripti ti ces za svaki error i warrning postavljat na BS da ti neko fixa trazi sam fix
https://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=32415;area=showposts;sa=topics;start=0

Ako neko nema pravo bilo šta da kaže onda si to ti.

Fixao sam ja cu lock temu da ne bi "Skripteri pisali" kako sam glup...Lock