[PRODAJEM] GameMode

Započeo Slade, Maj 18, 2020, 12:18:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: Danis
Odakle ste: BiH
Godine: 20
Šta prodajete: GameMode
Koliko para tražite: PP
Zamena (Da/Ne): Ne
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..): Ovdje na forumski profil, pa ćemo se dalje dogovarati, nemojte mi pisati ako niste ozbiljan kupac, odnosno ako niste spremni odvojiti novac za mod, i želite ga samo bezveze pogledati, gubimo i ja i vi vrijeme, radio sam dugo mod i za svoju dušu, neću ga dati nikom za 5 eura, radije će mi ostati na stiku.
Dodajem: Neki sistemi ispod

Donatorski Meni (ukratko)
Heist Sistem (beta)
GTA Biznis (Diskoteke)
Još nekih slika

Mod je dosta sređen, maltene spreman za otvaranje servera, samo treba zakupiti host i ubaciti ga, ko je ozbiljna mušterija neka se javi PP da pogleda mod, mod ima još bruku sistema al mi je bilo mrsko ulaziti sad poslikati to sve pa da uploadam, slab mi je net.
Imajte na umu da sam gore neke slike objavio koje su dosta stare, npr ono Stanje u diskoteci, onaj progress bar je sada na tačnom mjestu uz Stanje, jer sam pomjerio Stanje TD-ove a nisam progress bar kada sam slikao, dodano je jos takodjer dosta opcija i slicno, a da su slike starije mozete i zakljuciti tako sto na nekima nema hunger sistema.
Mod ima još dosta sistema koje nema nijedan drugi, sve se može provjeriti.

Zaboravio sam da dodam, uz mod ću dati i forum temu koju sam radio za zajednicu.