[Scripting Battle] Anketa/Prijava

Započeo daddyDOT, Maj 13, 2020, 23:07:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Scripting Battle | Anketa

Scripting Battle, kao jedini neodržani battle na Balkan SA:MP forumu, je u dosta velikoj potražnji za naredno natjecanje članova BS foruma.
Međutim, Scripting Battle je dosta zahtjevniji za održati za razliku od Mapping ili TextDraw battle-a iz razloga što bi se pored samog izgleda određenog sistema trebao gledati i kod i sama optimizacija.
Iz tog razloga postavljam ovu anketu, kako bi glasali da li ste za ovako, kako bi se mogli nazvati donekle "kvalitetno" ocjenjivanje i bodovanje ili da se ocjenjuje i boduje samo izgled sistema.

Ukoliko dođe do takozvanog "kvalitetnog" ocjenjivanja sistema bio bi mi potreban STRUČAN tim ljudi koji bi ocijenili sami kod i optimizaciju istog.
Volio bih da oni koji misle da su dovoljno sposobni za poziciju ocjenjivanja i da imaju više nego dovoljno znanja o pawn jeziku da popune formular ispod.
Oni neće biti isključeni iz Scripting Battle-a ukoliko se budu prijavljivali ali će oni pri ocjenjivanju svojih i radova biti izuzeti.

Tim koji bude izabran trebao bi biti maksimalno ozbiljan a ukoliko se otkrije namještanje glasova i bodovanja slijedi BAN!

Ime i Prezime: [color=red][i][u]ODGOVOR[/u][/i][/color]
Godine: [color=red][i][u]ODGOVOR[/u][/i][/color]
Poznavanje PAWN jezika (1-10): [color=red][i][u]ODGOVOR[/u][/i][/color]
Da li prihvatate trenutna pravila betla kao i svake buduće promjene u pravilima ovog betla: [color=red][i][u]ODGOVOR[/u][/i][/color]

Primjer ispravno popunjenog formulara:

Ime i Prezime: Tomica Petrović
Godine: 23
Poznavanje PAWN jezika (1-10): 10
Da li prihvatate trenutna pravila betla kao i svake buduće promjene u pravilima ovog betla: DA
Poslednja Izmena: Maj 21, 2020, 00:31:01 PRE PODNE od daddy.

Ime i Prezime: Vodka Play
Godine: 27
Poznavanje PAWN jezika (1-10): 9
Da li prihvatate trenutna pravila betla kao i svake buduće promjene u pravilima ovog betla: Da

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Ime i Prezime: xLanmi
Godine: 20
Da li prihvatate trenutna pravila betla kao i svake buduće promjene u pravilima ovog betla: Da

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Ime i Prezime: Djordje Vasic
Godine: 16
Poznavanje PAWN jezika (1-10): Solidna osmica.
Da li prihvatate trenutna pravila betla kao i svake buduće promjene u pravilima ovog betla: Naravno.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Sa obzirom da pise 'ANKETA' mislim da mogu odg i bez formulara, sto se tice ocenivanja i zadatka ja bih vam predlozio da TD-ovi budu optimalni jer neko ne ume da radi sa TD Editorom ili jednostavno nikada nije ni pokusao kao ja npr a ume da pise veoma dobar kod

Ime i Prezime: Cadilab Luxwort
Godine: 22
Poznavanje PAWN jezika (1-10): 7
Da li prihvatate trenutna pravila betla kao i svake buduće promjene u pravilima ovog betla: Potrudicu se koliko mi vrijeme dozvoli

Ime i Prezime: Hydra
Poznavanje PAWN jezika (1-10): 7
Da li prihvatate trenutna pravila betla kao i svake buduće promjene u pravilima ovog betla: Nemam druge, vrijeme je novac.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: omcho poslato Maj 17, 2020, 03:21:33 PRE PODNE
Sa obzirom da pise 'ANKETA' mislim da mogu odg i bez formulara, sto se tice ocenivanja i zadatka ja bih vam predlozio da TD-ovi budu optimalni jer neko ne ume da radi sa TD Editorom ili jednostavno nikada nije ni pokusao kao ja npr a ume da pise veoma dobar kod
Niko ovde ne priča o TD-ovima, nego o izgledu koda. Optimizacija i čitljivost. TD Battle je zaseban potforum i posebno takmičenje.
Nemojte ostavljati komentare u ovoj temi, imate posebnu temu za razgovor.
Ajde skripteri da se igramo, ima vas pun kurac na forumu, a samo nas 5 se prijavilo.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Ime i Prezime: algorhitmically
Godine: 17
Poznavanje PAWN jezika (1-10): 2
[Include] > Optidraw
[Include] > Model-Sizes-SQL

Ime i Prezime: Sploxs
Godine: 19
Poznavanje PAWN jezika (1-10): 6

Ime i Prezime: Lule
Poznavanje PAWN jezika (1-10): 5
Da li prihvatate trenutna pravila betla kao i svake buduće promjene u pravilima ovog betla: Yes

Ime i Prezime: omcho
Godine: 21
Poznavanje PAWN jezika (1-10): 8
Poslednja Izmena: Maj 17, 2020, 22:25:01 POSLE PODNE od omcho

Ime: Vedran
Godine: 16
Poslednja Izmena: Maj 17, 2020, 22:25:10 POSLE PODNE od //>> Vedran

NAPOMINJEM, Ovo su prijave za stručni tim koji će da ocjenjuje kodove takmičara, prijave za učestvovanje na betlu će biti nakon 20.5. !