Pomoc

Započeo X-Skyz, Maj 13, 2020, 02:34:58 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Dole errori idu
Dio skripte: getAdminRankNameInChat
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log)://
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Linija pogreske : switch( PlayerInfo[ playerid ][ xAdmin ] ) {

Greske :
error 001: expected token: ")", but found "["
warning 215: expression has no effect
error 001: expected token: ";", but found "]"
error 029: invalid expression, assumed zero
fatal error 107: too many error messages on one line
Poslednja Izmena: Maj 14, 2020, 12:25:11 POSLE PODNE od daddy.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Deluje uredu, posalji celu funkciju

I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Mozes to lakse uraditi ako ja mislim na isto ja sam kod postaviadmina postavio da mu seta odma nick npr Admin Level 6 (Direktor) kao kod /dodelirank za org napravis enum za cuvanje i ucitavanje i taj enum npr pRank stavljas gdje god hoces da ti ispisuje admin level
To je ovako kod mene
format(string,sizeof(string),""ZUTA"[INFO] "BELA"%s %s je na duznosti.",PlayerInfo[playerid][pStaffRank],GetName(playerid));
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Jesi siguran da je ta linija u pitanju? Tacnije ova funkcija? Zato sto meni ne baca nikakav error niti warning..

@VO1D
To je dio komande
Moja greska evo komanda sa svim tim linijama gdje mi je izbacilo tu gresku gore navedenu
https://pastebin.com/L4Tycwu2 CMD:g
Tu sam uspio na toj CMD compile bez errora,ali dolazi do problema to gore kad sam stavio getadminranknameinchat i ispod nje kako ide

Okej, ne kapiram te bas daj mi cmd gde to pravi problem, pst ti je ovde na ovoj cmd:g i ovom 'getAdminRankNameInChat' sve okej

Samo ne znam kako planiras npr za supportere/gm uraditi ako pisu npr na g chatu

stock getAdminRankNameInChat( level )
{
	new admin_rank[ 32 ];
	switch( level )
	{
		case 1: admin_rank = "Admin 1";
		case 2: admin_rank = "Admin 2";
		case 3: admin_rank = "Admin 3";
	}
	return admin_rank;
}

format(string, sizeof(string), "Admin rank: %s", getAdminRankNameInChat( PlayerInfo[ playerid ][ pAdmin ] ) );
SendClientMessage(playerid, -1, string);

Neki ovaj nacin mozda?

Znam to za admina ali ako tako napravi kako misli da gm i admine upisuje u /g chat primjer samo

Citat: // lestra poslato Maj 13, 2020, 22:57:24 POSLE PODNE
Znam to za admina ali ako tako napravi kako misli da gm i admine upisuje u /g chat primjer samo

Ne razumijem sta ti hoces rec'
Ovo sam njeme ostavio primjer koda ta pokusa tako nesto napraviti.

Ako ovu poruku formatiras za g chat gdje pisu admini gm vipovi promoteri kako mislis za ostale da ispisuje ovako ce samo za admine ispisivati poruku da je taj igras admin a ako nije admin ako je vip bit ce prazna poruka gdje je %s

Da li si pogledao ti kod sto je ostavio za komandu? Kako mu izgleda, ja sam mu samo napravio funkciju getAdminRankNameInChat i pokazao mu na 1 poruci kako da je koristi, sta trebam da mu sve odradim ili ne kapiram haha

Citat: Sploxs poslato Maj 13, 2020, 22:44:14 POSLE PODNE
{
	new admin_rank[ 32 ];
	switch( level )
	{
	}
	return admin_rank;
}

format(string, sizeof(string), "Admin rank: %s", getAdminRankNameInChat( admin_rank ) );
SendClientMessage(playerid, -1, string);

Citat: // lestra poslato Maj 13, 2020, 23:31:17 POSLE PODNE
Ako ovu poruku formatiras za g chat gdje pisu admini gm vipovi promoteri kako mislis za ostale da ispisuje ovako ce samo za admine ispisivati poruku da je taj igras admin a ako nije admin ako je vip bit ce prazna poruka gdje je %s

{
	new admin_rank[ 32 ], a, b, c, d;
	if( a > 0 ) {
		switch( level )
		{
		}
	}
	else if( b > 0 ) {
		switch( level )
		{
			case 1: admin_rank = "Helper 1";
			case 2: admin_rank = "Helper 2";
			case 3: admin_rank = "Helper 3";
		}
	}
	else if( c > 0 ) {
		switch( level )
		{
			case 1: admin_rank = "Invalid 1";
			case 2: admin_rank = "Invalid 2";
			case 3: admin_rank = "Invalid 3";
		}
	}
	else if( d > 0 ) {
		switch( level )
		{
			case 1: admin_rank = "Grobar 1";
			case 2: admin_rank = "Grobar 2";
			case 3: admin_rank = "Grobar 3";
		}
	}
	return admin_rank;
}
Citat: CheezItFollow your heart and own style.
Citat: PottusThat is perfectly fine, I'm just pointing out where you made mistakes what does hearing "good job" get you? Absolutely nothing. You need to hear the problems otherwise you'll keep making the same mistakes :)