Posao

Započeo Skripter Propali, Maj 12, 2020, 09:59:29 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): error
Dio skripte: if(Ulogovan[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""COLOR_LIGHTBLUE"[Role_Play]"COLOR_RED"Niste ulogovani!");
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log)://
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): ovi mi errori izbacuju

C:\Users\Administrator\Desktop\Server\Server\gamemodes\pcrp.pwn(322) : error 001: expected token: "-string end-", but found "-identifier-"
C:\Users\Administrator\Desktop\Server\Server\gamemodes\pcrp.pwn(322) : error 001: expected token: "-string end-", but found "-identifier-"
C:\Users\Administrator\Desktop\Server\Server\gamemodes\pcrp.pwn(322) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Administrator\Desktop\Server\Server\gamemodes\pcrp.pwn(322) : error 001: expected token: ";", but found "-integer value-"
C:\Users\Administrator\Desktop\Server\Server\gamemodes\pcrp.pwn(322) : fatal error 107: too many error messages on one line

Boje ti prave errore....
aj probaj ovako
#define LIGHTBLUE  "{00CED1}"
#define RED "{F81414}"

To bi onda trebalo ovako izgledati
if(Ulogovan[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""LIGHTBLUE"[Role_Play]"RED"Niste ulogovani!");

resio sam sve  ;D

ali sada kad kucam /oprema komanda ne radi nece mi seta skin koji sam odabro za dostavljaca pice evo komanda
YCMD:oprema(playerid, params[], help)
{
   if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == 0) return SCM(playerid,-1,""plava"[Role_Play]"crvena"Niste zaposleni!");
   if(Opremljen[playerid] == 0)
   {
       if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == POSAO_DOSTAVLJACPICE) { SetPlayerSkin(playerid,DOSTAVLJACPICE_SKIN); Opremljen[playerid] = POSAO_DOSTAVLJACPICE; }
   }
   else
   {
       Opremljen[playerid] = 0;
        SetPlayerSkin(playerid,PlayerInfo[playerid][pSkin]);
        SCM(playerid,-1,"Uzeo si opremu za posao!");
   }
   return 1;
}
ne znam sto nije u redu

Citat: Skripter Propali poslato Maj 12, 2020, 15:59:51 POSLE PODNE
resio sam sve  ;D

ali sada kad kucam /oprema komanda ne radi nece mi seta skin koji sam odabro za dostavljaca pice evo komanda
{
   if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == 0) return SCM(playerid,-1,""plava"[Role_Play]"crvena"Niste zaposleni!");
   {
       if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == POSAO_DOSTAVLJACPICE) { SetPlayerSkin(playerid,DOSTAVLJACPICE_SKIN); Opremljen[playerid] = POSAO_DOSTAVLJACPICE; }
   }
   else
   {
       Opremljen[playerid] = 0;
   }
   return 1;
}
ne znam sto nije u redu

Kako si definisao DOSTAVLJACPICE_SKIN?

#define DOSTAVLJACPICE_SKIN idtvogskina

{
   {
       Opremljen[playerid] = 1;
    }
   else if(Opremljen[playerid] == 1)
   {
       Opremljen[playerid] = 0;
   }
   return 1;
}
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Ja sam tebi dao komandu i full kod koji radi u onoj temi i ti koristiš ono što ti je početnik dao (no hejt njemu sve najbolje, samo kažem)
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

Citat: PabloK poslato Maj 12, 2020, 22:17:07 POSLE PODNE
Ja sam tebi dao komandu i full kod koji radi u onoj temi i ti koristiš ono što ti je početnik dao (no hejt njemu sve najbolje, samo kažem)
pokusao sam onako ali mi uvijek izbace neki errori i nemam zivaca da ih fixam sat vremena sam fixo al bezveze

sve radi samo nece da seta skin

{
   {
       Opremljen[playerid] = 1;
       if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == POSAO_DOSTAVLJACPICE) { SetPlayerSkin(playerid,DOSTAVLJACPICE_SKIN);
       Opremljen[playerid] = POSAO_DOSTAVLJACPICE; }
   }
   {
       Opremljen[playerid] = 0;
    }
   return 1;
}
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Citat: // lestra poslato Maj 13, 2020, 10:32:08 PRE PODNE
{
   {
       Opremljen[playerid] = 1;
       if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == POSAO_DOSTAVLJACPICE) { SetPlayerSkin(playerid,DOSTAVLJACPICE_SKIN);
       Opremljen[playerid] = POSAO_DOSTAVLJACPICE; }
   }
   {
       Opremljen[playerid] = 0;
    }
   return 1;
}
ovo Opremljen[playerid] = POSAO_DOSTAVLJACPICE; }
ima warning loose identation mozel pomoc