Kako da promenim imena i cene vozila u salonima

Započeo Zoi, Maj 09, 2020, 04:44:04 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zoi

*

Problem(error/warning):Kako da promenim imena i cene vozila u salonima
Dio skripte:
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):
Poslednja Izmena: Maj 09, 2020, 04:47:29 PRE PODNE od Zoi

Brate.... :(

Daj nam komandu za kupovinu vozila i pogledaj šta ima u njoj kad mu oduzima novac ili ako je u nekom TDu/Dialogu nađi ga i vidi šta koristi za određivanje cene...
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

Zoi

*

Citat: PabloK poslato Maj 09, 2020, 12:14:32 POSLE PODNE
Brate.... :(

Daj nam komandu za kupovinu vozila i pogledaj šta ima u njoj kad mu oduzima novac ili ako je u nekom TDu/Dialogu nađi ga i vidi šta koristi za određivanje cene...
Komanda je /kupivozilo

Bože.. Kako da mi znamo koji mod ti koristiš ? da nagadjam ?
Paradox ON DUTY

Zoi

*

Naucis prvo osnove skriptanja imas klipove na YT pa onda postavljaj zahtev za pomoc

NoHejt ali bolje plati nekoga ko zna šta radi nego sam da se drkaš da učiš PAWN u 2020oj
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

Zoi

*

Citat: PabloK poslato Maj 10, 2020, 13:06:49 POSLE PODNE
NoHejt ali bolje plati nekoga ko zna šta radi nego sam da se drkaš da učiš PAWN u 2020oj
Okk

Zoi

*

Citat: Skripter Propali poslato Maj 10, 2020, 09:01:16 PRE PODNE
Naucis prvo osnove skriptanja imas klipove na YT pa onda postavljaj zahtev za pomoc
Druze jel si ti retardiran za sta sluzi ovo nego za pomoc jebem ti sve

Citat: Zoi poslato Maj 11, 2020, 04:06:01 PRE PODNE

Nije retardiran, a ti smiri hormone. Na ovome forumu se očekuje da NAJMANJE znaš osnove, jer ako konstantno očekuješ i ovisiš o ovome forumu da će ti sve od A-Ž napraviti SVAKI PUT, normalno da ćeš dobiti ovakve ljude kojima je već dosta. Moja topla preporuka je, kao što je i Pablo rekao, nauči osnove ili plati nekome.
(Ili ako ne želiš učiti PAWN, nauči ne znam, C# ili nešto)
Citat: CheezItFollow your heart and own style.
Citat: PottusThat is perfectly fine, I'm just pointing out where you made mistakes what does hearing "good job" get you? Absolutely nothing. You need to hear the problems otherwise you'll keep making the same mistakes :)

Citat: Zoi poslato Maj 11, 2020, 04:06:01 PRE PODNE
https://medium.com/@adeelzafar/spoon-feeding-is-destroying-generations-815f77750d16

CitatWhat actually is Spoon-feeding?
Spoon-feeding is when you're fed with things without any effort of your own.

What kind of Spoon-feeding am I targeting?
I'm talking about the spoon-feeding that is being done these days in learning institutions(physical or virtual).
For example, the spoon-feeding done in the tutorials these days. Let it be any tutorial on YouTube(technical/non-technical) or any other learning platform(Udemy, etc).
NOTE: There are some exceptions(i.e. the kind of tutorials that motivate you to figure out the solution on your own by giving you directions/hints).
I second that things should be made easy for the viewers but don't take the power of thinking on their own from them.