open.mp | API Design

Započeo StrayDog 1997, April 17, 2020, 11:49:57 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Da ne prevodim blog, izvol'te i uzivajte u čitanju: https://www.open.mp/blog/scripting-api

Evo nesto random iz teme da vas zainteresiram da citate do kraja :P

[pawn]Object_Display(objectid, playerid, true); // Show it.
Object_Display(objectid, playerid, false); // Hide it.
Text_Display(textid, true); // Show it to everyone.
if (Zone_Has(zoneid, playerid))
{
    // The player is ALLOWED to see the gang zone.
}[/pawn]
Poslednja Izmena: April 17, 2020, 11:52:02 PRE PODNE od StrayDog 1997

Citat: StrayDog 1997 poslato April 17, 2020, 11:59:47 PRE PODNE
Zapravo jeste, od mene licno su svi ovde prvi culi istog dana kada je projekat zapocet :P

Imas i teme, https://balkan-samp.com/forum/index.php?action=search
Ma eventualno par njih ovde je culo za open.mp, a ostali.. Al' dobro, njihova volja, razumes me valjda sta hocu da ti kazem, nisu videli dalje od Underpoint moda (2012(i tu ostaju)) :)

Citat: Emmett poslato April 17, 2020, 12:06:18 POSLE PODNE
Ma eventualno par njih ovde je culo za open.mp, a ostali.. Al' dobro, njihova volja, razumes me valjda sta hocu da ti kazem, nisu videli dalje od Underpoint moda (2012(i tu ostaju)) :)
Ne govori u ime cijelog foruma ukoliko nisi upoznat sa svima nama

Citat: Emmett poslato April 17, 2020, 13:53:44 POSLE PODNE
izvini profi textdraw mejkeru i amaterski skripteru, necu više
Koliko makenzi

Citat: Emmett poslato April 17, 2020, 12:06:18 POSLE PODNE

Mene kopka kako ti to sve znas, a registrovan si 31. marta

Prosli acc?
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato April 17, 2020, 14:03:41 POSLE PODNE

Prosli acc?
Zar moram biti registrovan na balkan sampu da bih nesto znao hahahahaha

Citat: SlavicBeast poslato April 17, 2020, 14:03:41 POSLE PODNE

Prosli acc?

Vjerojatno nije ni prvi, a ni zadnji u nizu acc koji ce napraviti. Jer mnogo je njih koji se osramote na jednom nicku pa otvore novi acc ??‍♂️

Citat: MaTTaTa poslato April 17, 2020, 14:10:50 POSLE PODNE
Vjerojatno nije ni prvi, a ni zadnji u nizu acc koji ce napraviti. Jer mnogo je njih koji se osramote na jednom nicku pa otvore novi acc ??‍♂️
A i ima onih koji su banovani iz razloga "Tagovao Vodku", "Rekao liku da otvori wikipediju" i slicno :D

Skrivanje objekata i ponovno prikazivanje odavno moguće sa streamerom, dakle ništa novo, odnosno moguće je pokazati i sakriti property iz bilo koje kategorije streamera (objekat, label, kurac palac i šta još nema), ali svakako da svi željno isčekujemo taj 'open source'

Izvini, ne čudi me što ti je noviji akaunt, vjerovatno zbog tvoje prepotentne jezičine koja misli da je najpametnija iako živi na surovom Balkanu i svakog na svijetu boli kurac za njega, koga boli kurac šta ti misliš o ljudima, ako si objavio temu svako će ti dat svoje mišljenje i poštovat ćeš ga ili nemoj objavljivat teme.

I čudi se što si banovan, jer si parazit, ne zato što neko iskorištava svoja prava, nego si jednostavno retard.

Da se nadovežem sada na tvoje 'mišljenje i znanje':

I limiti na SAMPu i jesu omogućili ljudima da eksperimentišu i nauče nešto što možda nikad ne bi naučili, u ovom slučaju svi kapu skidaju za open-mp projekat, al ćeš na tom dobiti sve zdravo na gotovo, tako da će maltene svako moći da napravi gamemode, koji je mnogo bolji od današnjih 'iznad prosječnih gamemodeova'.