Pomoc hitno!!!

Započeo Luka_Scripting, April 10, 2020, 22:16:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne moze da ti baca eror taj ako imas include u pawno/includes KOJI POKRECES! Znaci onaj koji si pokrenuo i compile stisnuo, u tom folderu moras biti, ako ne znas ugasi pawno i ponovo otvori iz tog foldera gde si ubacio include, ako si skontao
»Sve što je na Zemlji, prolazno je...«

nece izbacuje
C:\Users\Administrator\Desktop\bx edit\gamemodes\eg-rpg.pwn(35) : fatal error 100: cannot read from file: "fdialog"

Daj include kako si ih poredo prekopiraj ih ovde
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

jel mislis na ovo ili na one u folderu
[pawn]#include < a_samp >
#include < weapon-config >
#include < SKY >
#if defined _ALS_OnPlayerGiveDamage
   #undef OnPlayerGiveDamage
#else
   #define _ALS_OnPlayerGiveDamage
#endif
#define OnPlayerGiveDamage NULL_OnPlayerGiveDamage
#if defined NULL_OnPlayerGiveDamage
   forward NULL_OnPlayerGiveDamage(playerid, damagedid, Float:amount, weaponid);
#endif
#if defined _ALS_OnPlayerTakeDamage
   #undef OnPlayerTakeDamage
#else
   #define _ALS_OnPlayerTakeDamage
#endif
#define OnPlayerTakeDamage NULL_OnPlayerTakeDamage
#if defined NULL_OnPlayerTakeDamage
   forward NULL_OnPlayerTakeDamage(playerid, issuerid, Float:amount, weaponid);
#endif
//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-//
#include < streamer                                              >
#include < fdialog                                                             >
#include < crashdetect                                               >
#include < morphinc                                                            >
#include < YSI\y_ini                                                           >
#include < YSI\y_amx                                                           >
#include < YSI\y_commands                                                      >
#include < YSI\y_timers                                                        >
#include < mSelection                                                          >
#include < sscanf2                                                             >
#include < Dini                                                                >
#include < foreach                                                             >
#include < YSI\y_hooks                                                         >
#include < a_mysql                                                             >
#include < fly                                                                 >
#include < md-sort                                                             >[/pawn]

pawno->include fdialog

nema ga, nema pola ovih navedenih u skripti a na github nemaju svi

Citat: Lestra_Dev poslato April 10, 2020, 22:30:01 POSLE PODNE
Vako uradi i radit ce ti pusti to https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=123379.0
Samo se ti drzi tih glupih "tutorijala" i daleko ces dogurati...
Neces da slusas AUTORE a slusas neke tamo sto ne znaju osnove  ::)

Skini sa nekog moda ako ne mozes naci na github ali pazi kad prebacujes inc prebacuj i plugine i dodaji u server.cfg a na githubu mora biti svaki inc i plugin

Citat: Emmett poslato April 10, 2020, 23:16:52 POSLE PODNE
Samo se ti drzi tih glupih "tutorijala" i daleko ces dogurati...
Neces da slusas AUTORE a slusas neke tamo sto ne znaju osnove  ::)
Daj liče ne smaraj koji ti je kurac svaki moj komentar ti se glupiras ja pokazujem pocetniku ono sto mu je lakse i sto ce mu raditi isto kao i novija verzija damage informera bolje bi ti bilo da mu pomognes a ne da se glupiras i da se pravis pametan a nisi

Citat: Lestra_Dev poslato April 10, 2020, 23:19:58 POSLE PODNE
Daj liče ne smaraj koji ti je kurac svaki moj komentar ti se glupiras ja pokazujem pocetniku ono sto mu je lakse i sto ce mu raditi isto kao i novija verzija damage informera bolje bi ti bilo da mu pomognes a ne da se glupiras i da se pravis pametan a nisi
Pa ti mu samo odmazes i ucis ga pogresno, kako ne kapiras to?  ???

Citat: |Gagi| poslato April 10, 2020, 22:45:11 POSLE PODNE
Ne moze da ti baca eror taj ako imas include u pawno/includes KOJI POKRECES! Znaci onaj koji si pokrenuo i compile stisnuo, u tom folderu moras biti, ako ne znas ugasi pawno i ponovo otvori iz tog foldera gde si ubacio include, ako si skontao
Objasnjeno