◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

flase pune dzeka
Citat: Mumi. poslato Jun 12, 2020, 03:55:43 PRE PODNE
danas zenim drugu zenuuuuu a tebe sam zenit hteoooooooo zavaravam samooog sebe lazeeeeem da sam preboleoooooooooooo uuu

#A.J.

Znaci Galardo ban, a enerdzi sto mi je psovao majku niko nista, pa jebo te bog nenormalni...

Citat: .foux poslato Jun 12, 2020, 05:42:15 PRE PODNE
Znaci Galardo ban, a enerdzi sto mi je psovao majku niko nista, pa jebo te bog nenormalni...
Zadruga  :D

#A.J.

Citat: Lukenzzi_Cassano poslato Jun 12, 2020, 08:22:16 PRE PODNE
Zadruga  :D
Volio bih da znam ko staji iza profila VodkaPlay. Treba da nam se pokaze taj baja koji je previse ponosan da prihvati bilo kakvu kritiku kada neko govori istinu... A isto i sup. moderatori... Jucer ili prekjucer sam postavio sliku u nadi da ce eliminisat clana foruma koji mi je psovao majku... ne, ne, ne, idemo mi banovat clanove koji se drze pravila koliko-toliko...
Muma je potpuno upravu sto je napustio sve ovo i sto nista ne komentarise, kako rece sve je kancerogeno...
Poslednja Izmena: Jun 12, 2020, 09:20:30 PRE PODNE od .foux

Citat: .foux poslato Jun 12, 2020, 09:18:57 PRE PODNE
Volio bih da znam ko staji iza profila VodkaPlay. Treba da nam se pokaze taj baja koji je previse ponosan da prihvati bilo kakvu kritiku kada neko govori istinu... A isto i sup. moderatori... Jucer ili prekjucer sam postavio sliku u nadi da ce eliminisat clana foruma koji mi je psovao majku... ne, ne, ne, idemo mi banovat clanove koji se drze pravila koliko-toliko...
Muma je potpuno upravu sto je napustio sve ovo i sto nista ne komentarise, kako rece sve je kancerogeno...
Trebao si ga tagovati da vidi poruku :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Citat: LoOdaK poslato Jun 12, 2020, 10:19:19 PRE PODNE
Trebao si ga tagovati da vidi poruku :D
Koga ? Vodku ili Mumu ?
U svakom slucaju i da dobijem ban, ne bih tagovo pa makar nikad vise ne vidio forum. :)
Svakako sam pokazo sta znam radit, dospio u top 5 listu i to je to. U julu ce bit 4 godine kako sam aktivan na forumu, dovoljno je rec da je ovdje debilizam i kurcenje zavladalo.
Poslednja Izmena: Jun 12, 2020, 11:00:39 PRE PODNE od .foux

Zašto imam osjećaj da su dotičnog administratora u školi tukli i maltretirali ?!? Nije ni čudo što mu svakog dana server se više trune...
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Zamolio bih da se ne raspravljate u glavnom razgovoru, jer time kršite pravila foruma, važi za sve pa i za vlasnika.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Umesto sto se svadjate otvarajte novu temu , proslo je 100 strana :D