◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Slade poslato Maj 31, 2020, 21:56:54 POSLE PODNE
Onaj drugi je bio sasvim ok

Budem jos malo proanalizirao, jer jebiga, ne izdvajam male pare
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Gledaj da imas garanciju na racunar, i predpostavljam da nije bio nov?

Interesantno, spada u "Nove racunare", znaci nije polovan.

Zamjenio sam cijene tebe i Hydre, da otp i kosta toliko nov setup (govorim za drugi), onaj sa i3 je stvarno nepotreban a jos je i skuplji.
Na tvom mjestu ganjao bi polovan sa garancijom, dosta manje novca bi dao, odnosno dosta bi ustedio, a imao bi komponente koje danas mogu sve da pokrenu (npr warzone)

Ja uzeo svoj od jednoga lika koji slaze ta kucista, dao garanciju na 30 dana.  :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Garancija na polovno obicno bude presmesna, tzv radna garancija od 10 dana, ili 2 nedelje, dok za novo dobijas visegodisnju garanciju. Iskreno, polovnjaci su cista kocka, jer svako moze da laze, a ti nemas nacin da dokazes starost neke komponente i na kakav nacin je ona koriscena. Ovo se posebno odnosi na graficke.

Citat: Hydra. poslato Maj 31, 2020, 22:32:39 POSLE PODNE
Ja uzeo svoj od jednoga lika koji slaze ta kucista, dao garanciju na 30 dana.  :D
31 dan rip  :D

Ovom liku i nekako vjerujem jer se inace bavi tim i tako ih prodaje.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Je l' ima neko iskustva sa upotrebom Visual Studio Code-a u svrhe samp skriptanja?

Citat: Darkic poslato Maj 31, 2020, 23:55:28 POSLE PODNE
Je l' ima neko iskustva sa upotrebom Visual Studio Code-a u svrhe samp skriptanja?
Sta ti treba koristio sam ga jedno vreme dok nije krenuo strasno da mi zabada

Citat: Terza Lazarevic poslato Maj 31, 2020, 23:58:37 POSLE PODNE
Sta ti treba koristio sam ga jedno vreme dok nije krenuo strasno da mi zabada
Ma kompajluje mi u root folder, a mrzi me stalno da .amx fajl prebacujem u gamemodes.

Citat: Darkic poslato Jun 01, 2020, 00:00:18 PRE PODNE
Ma kompajluje mi u root folder, a mrzi me stalno da .amx fajl prebacujem u gamemodes.
iskoci pm i posalji mi build sistem iz task fajla

Citat: SlavicBeast poslato Maj 31, 2020, 22:42:35 POSLE PODNE
Garancija na polovno obicno bude presmesna, tzv radna garancija od 10 dana, ili 2 nedelje, dok za novo dobijas visegodisnju garanciju. Iskreno, polovnjaci su cista kocka, jer svako moze da laze, a ti nemas nacin da dokazes starost neke komponente i na kakav nacin je ona koriscena. Ovo se posebno odnosi na graficke.

Pa ovisi haha, odaberi nekog ko ima trgovinu i dobit ces garanciju na računar od pola godine kao i na grafiku do čak 2 godine.

Citat: Hydra. poslato Maj 31, 2020, 22:32:39 POSLE PODNE

Grafika na tvom tj 1060ka je bolja od Rx570, ali ostatak računara njegovog je bolji (procesor i ostalo)
Poslednja Izmena: Jun 01, 2020, 01:20:18 PRE PODNE od Slade

Najverovatnije idem na AMD Ryzen 5 3300x + GTX 1650 Super. Samo jos da se uklopim sa ostalim komponentama, cenim da je pun pogodak.

Citat: SlavicBeast poslato Jun 01, 2020, 02:12:55 PRE PODNE
Najverovatnije idem na AMD Ryzen 5 3300x + GTX 1650 Super. Samo jos da se uklopim sa ostalim komponentama, cenim da je pun pogodak.
Uz Ryzen ti je pametno da uzmes neki brz ram :)