◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SlavicBeast poslato Maj 13, 2020, 16:32:12 POSLE PODNE
Nebitno, nije meni tesko da ga banujem, to je 10 sekundi posla. Posto je on umobolan, pa ne moze da ukapira da nije pozeljan ovde. Neka ide na onaj drugi forum kod njegovih, jos glupljih drugara (ne znam ni da li vise postoji isti)
Bice bice https://pawn-*******.com uskoro, mnogo ljubavyyyyy <3

EDIT: I kada smo vec kod ovoga sto je bilo pre 2 godine, ako to toliko znaci ( i ako nije povezano sa forumom ) sta kazes na to da stavljam slike tebe kako skamuješ
ljude po Facebook grupama? Jeste bilo davno i nema veze sa forumom ali po toj logici bi i ovde trebao biti banovan :)))) <33333333
Poslednja Izmena: Maj 13, 2020, 16:42:27 POSLE PODNE od PabloK
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

Al ti si još gori. Pa ti ismijavaš hendikepiranu djecu na FB.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Hydra. poslato Maj 13, 2020, 16:53:48 POSLE PODNE
Al ti si još gori. Pa ti ismijavaš hendikepiranu djecu na FB.
Ja šta? :D

btw jesi li siguran? Malo si dezinformisan, ne prozivam ja nikoga.

Ali kad si vec pomenuo, da li bi ti radije da te neko koga i ne znas proziva na fejsu ili da ti neko uzme nesto sto si kupio za 20-25$?
Poslednja Izmena: Maj 13, 2020, 16:59:20 POSLE PODNE od PabloK
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

Mnogo prašine se diglo oko jednog servera, palite se na nekoliko riječi jednoga čovjeka koje iste izgovori kroz koju godinu, ne branim nikoga, niste vi ni djeca ni Bog zna šta drugo da vam se mora govoriti šta i kako, uživajte u životu malo, usput, ovaj forum je namijenjen pomoći novim igračima/skripterima/mapperima itd isl. , Rezultat svakog odgovora na javnu objavu od strane Vodke danas uzrokovan je argumentom ostalih članova i administracije, kao jedan od 29133 člana ovog foruma vas molim da dalje pritužbe kačite na forum servera na koji se žalite, ovo nije mjesto za to!

Pa očito nešto nije u redu a saznat će se kad tad. Video koji je prikazan od strane 6cadilab9 pokazuje jasne činjenice da se očigledno radi o nekakvoj malverzaciji, jer ako je davnih dana CH imao slične brojke a igrača po ulicama svuda a ovdje ne onda se zamisliš, i k tome još na +200 ljudi... Bilo je i ljudi koju su pokušavali i sa "WALLHACK" da vide gdje su igraci, ali vidjeli su kurac. Dosta igrača se skuplja na popularnim lokacijama poput PD, Banke, GS i tamo Opstina ali na YUB nije slučaj, sama pustoš. Možda se igraju na relaciji LV-SF ili je i tamo karantena pa ne izlaze iz svojih kuca.  :P
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

PabloK, od mene dobijas konstantno ban jer sam najbrzi i najazurniji, sto ne znaci da i od njih ne bi dobio
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Nema mi na ovom internetu ništa draže nego inspect element, majke mi popravi mi dan :D

Eo mene posle par godina, naime, kad se radi o pojedinim serverima, trend je postao da se botovi ubacuju na server, gotovo svaki server, pogotovo sad usled razočarenja povodom opadanja broja igrača, ubacuje iste, ne znam šta se dešava sa serverom Balkan School, čuo sam za njega, ali nikad nisam ušao na isti, šta mislite o tome? (No hate, samo pitam.)

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Citat: Nesh poslato Maj 13, 2020, 18:21:44 POSLE PODNE
Eo mene posle par godina, naime, kad se radi o pojedinim serverima, trend je postao da se botovi ubacuju na server, gotovo svaki server, pogotovo sad usled razočarenja povodom opadanja broja igrača, ubacuje iste, ne znam šta se dešava sa serverom Balkan School, čuo sam za njega, ali nikad nisam ušao na isti, šta mislite o tome? (No hate, samo pitam.)
Dobrodošao nazad druže, Balkan School nema botove, to su pravi igrači, ljudi su pošteno platili youtubere i reklamirali svoju zajednicu pa i imaju 1000 igrača dnevno koje možeš da vidiš posvuda što je i sami dokaz da nisu botovi.

Citat: daddy. poslato Maj 13, 2020, 18:25:35 POSLE PODNE
Dobrodošao nazad druže, Balkan School nema botove, to su pravi igrači, ljudi su pošteno platili youtubere i reklamirali svoju zajednicu pa i imaju 1000 igrača dnevno koje možeš da vidiš posvuda što je i sami dokaz da nisu botovi.
Hvala puno, aha, znači ta priča je, okej, sve legit, čestitam im opet što su uspeli da zadrže i više nego jaku brojku usled prestanka vanrednog stanja, drago mi je zbog njih.  ;D

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Ja iskreno mislim , da je @daddy.  kriv za sve ovo , na discordu je priznao da je on taj koji ubacuje botove na YUB i za ovu dramu danas :D :D :D

Citat: T ᕼ E ᐯ 1 ᑎ ᑎ Y_ poslato Maj 13, 2020, 18:39:37 POSLE PODNE
Ja iskreno mislim , da je @daddy.  kriv za sve ovo , na discordu je priznao da je on taj koji ubacuje botove na YUB i za ovu dramu danas :D :D :D
slazem se,pravi se fin ovdje,a tamo svasta pise i radi... ccc...

Citat: Nesh poslato Maj 13, 2020, 18:32:06 POSLE PODNE

Hvala puno, aha, znači ta priča je, okej, sve legit, čestitam im opet što su uspeli da zadrže i više nego jaku brojku usled prestanka vanrednog stanja, drago mi je zbog njih.  ;D
Ovakva situacija je pokazala koliko su određene zajednice zapravo jake sa igračima ali i općenito koliko odustaju i da li odustaju.
Danas ako se zajednica zadrži na 100 aktivnih igrača to je bomba, i više nego dobro. Kao head admin zajednice koja se tek otvara za jedno sedmicu-dvije na čelu sa MaTTaTa, Necro & Ino420 vjeruj mi svaki igrač vrijedi zlata. Na discord eventu koji smo organizovali nedavno kroz sobu je prošlo 30+ različitih ljudi iako smo očekivali samo jedno njih 9-10 u vrh glave. Teško će biti otvoriti server ovih dana dok je servera mnogo i većina igrrača je skoncentrirano na neke veće zajednice ali eto spominjem ovo kad smo već došli na temu igrača. Kada bismo imali ( ako Bog da ) 50 aktivnih igrača u početku biće dobro.

Ja priznajem samo servere koji su imali muda da ubace Voice chat #Venezuelaforlife <3 :)