◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Po mojoj nekoj proceni, NooBot je jedan od najunikatnijih, mozda cak i najunikatniji, servera na balkanu. I evo, vidite kakvo mu je stanje igraca. Server ima svoj launcher, svoja vozila, skinove i opet cifra nije neka Bog zna sta... Za botove ne verujem da ih ubacuju jer ima igraca. Posećivao sam server par puta i moze se videti da ih ima na javnim mestima i ulicama. Ne zelim da niko misli da se ja sad uvlačim Vodki, već pričam realnost. Noobot dnevno dodje eventualno do 100 igraca, i vlasnik opet ima volje da ga drzi. Njemu iskreno skidam kapu za trud i volju za drzanjem servera.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Što je istina istina je, noobot nije neka nova zajednica ili slično, guraju to već godinama i čestitam im, samo bih se nadovezao na rečenicu:
"Noobot dnevno dodje eventualno do 100 igraca, i vlasnik opet ima volje da ga drzi."
Balkan Underground sa jako dobrim modom i sveukupnom administracijom dnevno dodje do, pa brat bratu u vrh glave 20 igrača a drže ga već koliko, ako ko zaslužuje igrače to su oni.

#A.J.

Citat: Vodka Play poslato Maj 13, 2020, 09:01:50 PRE PODNE
Proveren pre nekoliko meseci i prijateljski upozoren da lagano odstrani botove kako niko ne bi ni znao da su postojali.
Pošto nije moglo prijateljski, onda ćemo javno, kao što sam mu i rekao. Svako ko je igrao na serverima sa realnih 100, 200, 300 igrača, vrlo dobro zna kako izgledaju ulice i koliko je popunjenost grada, tako da bez ikakve dodatne provere svako od vas može proveriti te silne brojke. Čak ne morate ni ulaziti na server, dovoljno je uporediti njihov grafik i grafik bilo kog drugog servera. Za SA nemam nikakve dokaze, tako da neću pričati, ali pretpostavljam da koriste na osnovu nekoliko faktora (odavno je analizirano, ne znam kakvo je trenutno stanje) , nego to sad nije tema, jer nisu na službenoj listi. Bilo kako bilo, sa ili bez botova, svakako imaju najviše igrača, možda su botovi doprineli privlačenju igrača, ali u to ne ulazimo, jer je sve na osnovu pretpostavki.
Ali ti kao admin ovog foruma pokazujes svoju kulturu psovanjem ?
Da je bilo ko drugi tako postupio u tom ili bilo kojem pdf-u, siguran sam, dobio bi ban prvom prilikom...
Nije moja briga oko botova, a ni igraca svakako, to mene ne interesuje i ne znam kome si piso to, ja to ne zelim da znam.
Ja sam jos uvijek zacudjen, ali nije ovo prvi put da se jedan 'ozbiljan' vlasnik foruma ovako ponasa...
Ja ne znam stvarno sta se dogadja.

Ko te kamenom, ti njega hlebom? Ajde svi zajedno da se naguzimo onda da nas jebu ovi što bi na mufte negde da stignu.
To zavaravanje brojkama i ubacivanje botova je daleko veća uvreda, ali bez obzira na to, poslate su normalne i prijateljske poruke, koje nisu urodile plodom, sasvim logičan nastavak te priče je da ih javno steram u tri krasna kurca. Tačno je, mogao sam na fin način da iznesem činjenice, da ih potkrepim dokazima, al' koga boli kurac, zašto da glumim finoću prema ljudima koji se tako ponašaju? :)
Svakome po zasluzi. Ko poštuje, biće poštovan, ko sere, biće posran.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: daddy. poslato Maj 13, 2020, 11:44:46 PRE PODNE
Evo je vegeta da će početi da se miješa :D
U ovoj situaciji , ova vegeta se nece mesati , jer je i sama pokusala da kaze i da ukaze na neke greske administracije ovog foruma pa nije slavno prosla , zato samo #staypositive :D :D :D 
EDIT : Nego Vodka , sta je to bilo juce sa forumom i pucanjem?
Poslednja Izmena: Maj 13, 2020, 11:52:22 PRE PODNE od T ᕼ E ᐯ 1 ᑎ ᑎ Y_

#A.J.

Citat: Vodka Play poslato Maj 13, 2020, 11:47:08 PRE PODNE
Ko te kamenom, ti njega hlebom? Ajde svi zajedno da se naguzimo onda da nas jebu ovi što bi na mufte negde da stignu.
To zavaravanje brojkama i ubacivanje botova je daleko veća uvreda, ali bez obzira na to, poslate su normalne i prijateljske poruke, koje nisu urodile plodom, sasvim logičan nastavak te priče je da ih javno steram u tri krasna kurca. Tačno je, mogao sam na fin način da iznesem činjenice, da ih potkrepim dokazima, al' koga boli kurac, zašto da glumim finoću prema ljudima koji se tako ponašaju? :)
Svakome po zasluzi. Ko poštuje, biće poštovan, ko sere, biće posran.
Govorim ti to jer si mogao na fin nacin. Kad svi glume ovdje na forumu da si fini, glumi i ti...
Cast izuzecima sa ovog foruma, ima ih nekoliko dobrih sa kojima sam u dobrim i odlicnim odnosima.
Svakako, nije korektno s tvoje strane da se ponasas ovako kao admin ozbiljnog foruma za sa-mp.
Onda cemo svi iznosit iskrena misljenja, i pisat svasta u odgovorima, ali onda bi mogli komotno ugasit forum i tjt.

Ko određuje šta je korektno?
Mislim da je više nego korektno to što sam mu se privatnom porukom javio pre 3 meseca, jer nisam javno želeo da isprozivam zajednicu koja traje dugi niz godina.
Nije u redu prema ljudima koji su ulagali vreme u tu zajednicu da joj neko kalja obraz usranim botovima.

Dovoljno je pogledati grafik YUB i bilo kog drugo servera, na koji način se prazni, odnosno ne prazni server u večernjim satima, ništa drugo vam neće biti potrebno.
Nakon ovoga verovatno će se to promeniti, ali to ne znači da više neće biti botova.
Poslednja Izmena: Maj 13, 2020, 13:23:44 POSLE PODNE od Vodka Play

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Evo ja sam sad usao na server, pogledajte fino pise da je restartovan i da ima 200 igraca online, usao sam ig i provozao se po lsu nesto malo, sreo sam vise aktora koji rade na kioscima nego igraca, tj sreo sam samo 2 ili 3 igraca, sad da su svi afk i u kucama malo mi nije logicno jer je server restartovan, mozda ja grijesim, al ako udjete na bu, gdje sad imam 15 igraca srescete vise ljudi nego ovdje gdje ima 200 igraca..sramota stvarno hvaliti se fejkovanim uspjehom

https://streamable.com/zhjdth

Citat: Vodka Play poslato Maj 13, 2020, 13:22:05 POSLE PODNE
Ko određuje šta je korektno?
Mislim da je više nego korektno to što sam mu se privatnom porukom javio pre 3 meseca, jer nisam javno želeo da isprozivam zajednicu koja traje dugi niz godina.
Nije u redu prema ljudima koji su ulagali vreme u tu zajednicu da joj neko kalja obraz usranim botovima.
U danasnje vreme , botovi su nazalost postali kao neki trend i u danasnje vreme je bolje pitanje koji server nema botove nego ko ima , posto vecinu nasih balkanskih servera je imalo nekada ili ima botove e sada neki se kriju a neki se javno hvale i ne vide nista protiv toga to sto rade :)
U ostalom jel se neko zapitao koliko ima igraca koji tipa koriste rakdroid za afkanje , preko noci kada spavaju upale i afkaju(bar sam ja tako radio) a kad su ovakvi lepi dani , odu negde napolje a u kuci ostave rakdroid upaljen i skupljaju levele i ostalo?
Poslednja Izmena: Maj 13, 2020, 13:28:35 POSLE PODNE od T ᕼ E ᐯ 1 ᑎ ᑎ Y_

Vodka, imaš oficijalan mail jer SAMP gasi servere koji ubacuju botove, čemu javno prozivanje?

Samo pošalji jebenu prijavu i oni će sve da vide i blacklist će server ako ima botove i kraj, džaba sviraš kurcu ignorišu te skroz
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

baj d vej, kad smo već krenuli, pička vam strinina svima  :D
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

Pozz :D
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Citat: T ᕼ E ᐯ 1 ᑎ ᑎ Y_ poslato Maj 13, 2020, 13:25:50 POSLE PODNE
U danasnje vreme , botovi su nazalost postali kao neki trend i u danasnje vreme je bolje pitanje koji server nema botove nego ko ima , posto vecinu nasih balkanskih servera je imalo nekada ili ima botove e sada neki se kriju a neki se javno hvale i ne vide nista protiv toga to sto rade :)
U ostalom jel se neko zapitao koliko ima igraca koji tipa koriste rakdroid za afkanje , preko noci kada spavaju upale i afkaju(bar sam ja tako radio) a kad su ovakvi lepi dani , odu negde napolje a u kuci ostave rakdroid upaljen i skupljaju levele i ostalo?
Koristi se naravno, moguće je koristiti ga na gotovo svim serverima (na NB ne može), pa opet ti drugi serveri nemaju ovakav grafik.

Citat: PabloK poslato Maj 13, 2020, 13:34:05 POSLE PODNE
Vodka, imaš oficijalan mail jer SAMP gasi servere koji ubacuju botove, čemu javno prozivanje?

Samo pošalji jebenu prijavu i oni će sve da vide i blacklist će server ako ima botove i kraj, džaba sviraš kurcu ignorišu te skroz
SAMP ne može apsolutno ništa da uradi po tom pitanju, boli ih kurac i za blacklistu, ta blacklista znači da se nećeš pojaviti na internet tabu na samp klijentu, wow, big deal, iskoristio sam internet tab 3 puta za 10 godina.