◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

I meni je čudno ovo sa YUB igračima, no hate..
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

#A.J.

Meni je glupo da bilo sta komentarisem, ali primoran sam. YUB je 319 igraca imo bez botova, a i marketing tim jak igra na serveru. Skill Arena ubacuje botove, 1k rekord, kada urade rr servera 300+ igraca online samo ?
Ovo je glupavo sa Vodkine strane, al' to je samo njegov odraz kulture i njegovo misljenje, nista vise.
Nisam duze vrijeme u staffu na yubu, a i ne igram jer mi se pc raspo, tako da mogu samo da kazem da pljuje ko hoce.
Nije mi krivo, sano sam zacudjen sa ponasanjem administratora ovog foruma...

Citat: .foux poslato Maj 13, 2020, 00:58:19 PRE PODNE
Meni je glupo da bilo sta komentarisem, ali primoran sam. YUB je 319 igraca imo bez botova, a i marketing tim jak igra na serveru. Skill Arena ubacuje botove, 1k rekord, kada urade rr servera 300+ igraca online samo ?
Ovo je glupavo sa Vodkine strane, al' to je samo njegov odraz kulture i njegovo misljenje, nista vise.
Nisam duze vrijeme u staffu na yubu, a i ne igram jer mi se pc raspo, tako da mogu samo da kazem da pljuje ko hoce.
Nije mi krivo, sano sam zacudjen sa ponasanjem administratora ovog foruma...
Al brate realno pogledaj ..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

igram ponekad na serveru, mod je top nema sta.. slade je uradio posao.. neam nista protiv
al nije realan toliki broj igraca..

#A.J.

Ma ne zanima mene to, nit je moj server, nit mi smeta to.
Gledam samo Vodkino ponasanje inace...
Nego, da skrenem malo temu...
Je l' ima neko od vas da je zavrsio zavarivaca ili neku masinsku skolu ?
Treba mi pomoc oko tehnoloskog opisa, ne znam kako da pocnem to. Ako ima neko voljan, moram i da objasnim zasto ne znam sam da uradim.

Citat: .foux poslato Maj 13, 2020, 03:02:34 PRE PODNE
Ma ne zanima mene to, nit je moj server, nit mi smeta to.
Gledam samo Vodkino ponasanje inace...
Nego, da skrenem malo temu...
Je l' ima neko od vas da je zavrsio zavarivaca ili neku masinsku skolu ?
Treba mi pomoc oko tehnoloskog opisa, ne znam kako da pocnem to. Ako ima neko voljan, moram i da objasnim zasto ne znam sam da uradim.
moze pomoc cnc operater ? :D

@SlavicBeast  da mi odgodimo onaj odlazak kod Vodke, sad kako vidim poruke mislim da bi nas sjekirom oko kuće ganjao, ne bi samo s foruma letili :D

2 samara i kuca  :D

Valja preispitati situaciju. Verujem da nije napisano reda radi.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Podržavam, ne bi on to samo tako napisao, ipak ne miješam se u situaciju.

Naithan ide i puca zahvalnice  8)
====================
Respect List : Galardo | daddy. | LoOdaK | .foux |
====================

Proveren pre nekoliko meseci i prijateljski upozoren da lagano odstrani botove kako niko ne bi ni znao da su postojali.
Pošto nije moglo prijateljski, onda ćemo javno, kao što sam mu i rekao. Svako ko je igrao na serverima sa realnih 100, 200, 300 igrača, vrlo dobro zna kako izgledaju ulice i koliko je popunjenost grada, tako da bez ikakve dodatne provere svako od vas može proveriti te silne brojke. Čak ne morate ni ulaziti na server, dovoljno je uporediti njihov grafik i grafik bilo kog drugog servera. Za SA nemam nikakve dokaze, tako da neću pričati, ali pretpostavljam da koriste na osnovu nekoliko faktora (odavno je analizirano, ne znam kakvo je trenutno stanje) , nego to sad nije tema, jer nisu na službenoj listi. Bilo kako bilo, sa ili bez botova, svakako imaju najviše igrača, možda su botovi doprineli privlačenju igrača, ali u to ne ulazimo, jer je sve na osnovu pretpostavki.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein