◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Hahah dobro si me sada nasmejao, i to na danasnji dan..................:/
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: #ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ poslato April 17, 2020, 20:45:43 POSLE PODNE
@m1lfman video sam taj video ali nisam skapirao sta je tu bilo :)
Nisam ispratio ni ja skroz ali kao prekrsio je policijski cas u alkoholisanom stanju i lupao retrovizore na automobilima.. Takodje i policajcima psovao majku i decu..
Vecina krivi policajca, okej, kriv je sto je tako reagovao ali brateee nije ga tukao eto onako.. Sto mene ne tuku jbt, jer nemam problema sa zakonom..
Rekao bih da ce pandur ozbiljno najebati zbog cele situacije.

Pozdrav, izvinjite sto prekidam vas razgovor... treba mi jedan strucnjak da mi resi jedan problem oko servera....prebacio sam server na novu masinu VPS mysql gamemode i nikako da uspijem da ga pokrenem. Probavam da resim problem vec poslednjih 24h nikako da uspijem tako da se obracam vama... Ako je neko zainteresovan neka mi posalje PM... bio bi vam mnogo zahvalan mozemo se dog. i za neku nagradu...  :(

Jest i ovaj etrail otisao u kurac.Treba im 3 dana da odgovore na ticket,i to odgovore sa 1 recenicom koja nikako ne pomaze.

Pozdrav svim forumašima ;)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: daddy. poslato April 18, 2020, 15:35:57 POSLE PODNE
Pozdrav pozdrav druže, šta ima ;)
Ništa malo odmaram, nešto pravim u blenderu, kod tebe ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato April 18, 2020, 15:41:26 POSLE PODNE
Ništa malo odmaram, nešto pravim u blenderu, kod tebe ?
Malo knjiga, malo komp, malo trening napolju, dok je ove korone valja i u formu doći ;)

Ajde neka neko pomogne meni u topicu za pawno skriptanje :D jebe me jebeni UP xd

Nocasss pevaaaaaaaam za vasu dusuuuuuuuuu za dzabeeeeeeeee joooooooooooooj

Hristos voskrese! Srecan Vaskrs svim pravoslavcima! ♥
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

#A.J.

Za ove sto nisu upuceni, vidite da sam slabo aktivan na forumu. Znaci nema nista od td-ova u skorije vrijeme, pc mi je out. Sve sam iskopco, napojna ne radi.
Vjerovatno cu kupit drugi novi pc, pa tek onda.
Imate moje kolege koje rade isti opis posla kao i ja, i to kvalitetno. LP. (: