◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

ako neko zna dobro oko modula, nek se javi u pm..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Banovali ste mog druga jednog sto je objavio nesto slicno ovako u OFFTOPIC a ovome nista :)....

Pozdrav svima ;)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

jetz läuft die Party, wir haun drauf Ganja natürlich weil ich es brauch Beograd Salzburg wir feiern mit es gibt keine liebe bei uns ist habib

Citat: Emmett poslato April 16, 2020, 04:15:08 PRE PODNE
Banovali ste mog druga jednog sto je objavio nesto slicno ovako u OFFTOPIC a ovome nista :)....

Dobiti će i taj samo ako nastavi, ni tvoj drug očito nije bio cvjećka, neka pročita pravila i koristi forum.

Upravo sam se šokirao kada sam vidio da ljudi za password koriste svoje ime ili nešto slično.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Galardo poslato April 16, 2020, 12:14:55 POSLE PODNE
Castim onog ko je izmislio photomath
Zagrepčani :)

I Balkan ima ljudi sa inovacijama ;)

Citat: LoOdaK poslato April 16, 2020, 12:19:30 POSLE PODNE
Zagrepčani :)

I Balkan ima ljudi sa inovacijama ;)
da..daa..daa
sad je to jedan veci tim sa svih strana :)

Citat: daddy. poslato April 16, 2020, 10:22:33 PRE PODNE
Dobiti će i taj samo ako nastavi, ni tvoj drug očito nije bio cvjećka, neka pročita pravila i koristi forum.
druze moj drug je u Off-Topic objavio, a vidi ovaj gde je objavio.. U off-topic moze bilo sta da objavi...