◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: .foux poslato Maj 13, 2020, 00:58:19 PRE PODNE
Meni je glupo da bilo sta komentarisem, ali primoran sam. YUB je 319 igraca imo bez botova, a i marketing tim jak igra na serveru. Skill Arena ubacuje botove, 1k rekord, kada urade rr servera 300+ igraca online samo ?
Ovo je glupavo sa Vodkine strane, al' to je samo njegov odraz kulture i njegovo misljenje, nista vise.
Nisam duze vrijeme u staffu na yubu, a i ne igram jer mi se pc raspo, tako da mogu samo da kazem da pljuje ko hoce.
Nije mi krivo, sano sam zacudjen sa ponasanjem administratora ovog foruma...

Dugo nisam bio na ovom forumu, neko mi poslao ovaj post. Vidi, da se postedimo argumenata, ne vidim zasto se ovde raspravlja uopste da li neko koristi botove ili ne, kad niko nema nikakve koristi od ubacivanja botova. Koga briga sta pise na SAMP klijentu i brojka? Valjda udjes na server sa drustvom ili ako ima dosta igraca po serveru, a ne da li neki server ima 1000/1000. Meni ljudi pisu na instagramu ( gde odgovaram SVAKOM IGRACU btw, znaci svaki igrac moze da mi jebe mater na instagramu i sve da se javi za bilo kakav problem, gde imam ~100 usera po danu koji mi pisu sve i svasta ), da cekaju da udju po sat-dva na server. Najveci problem ovde je rakdroid cuveni, koji sad svi furaju. I ja sam allow, necu da serem da nisam dozvolio rakdroid kada mi to igraci traze. Jedno vece sam ugasio rakdroid i 40% usera mi je pretilo da ce ici sa servera. Da, jeste debilno sto se dozvoljava rakdroid ali bolje da imas makar neke aktivnosti od usera nego da ih nemas? Takodje i afk igraci. Sad da udjes na SA, imaces max 800 aktivnih igraca, 100 ce biti rakdroid i 100 afk igraca.

Ali zato ako udjes na SA forum, videces 650 aktivnih membera trenutno u poslednjih 15 minuta ( dakle 500 membera i 150 guestova ), AKTIVNIH 500 korisnika je samo na forumu ( u 24h who's online mozes videti na SA fb stranici gde ima 2k usera koji su aktivno usli na forum ), msm sama statistika ti i govori https://image.prntscr.com/image/t2wCw-DuS_KrBP-_fr67BA.png

Mnogo faktora moras da analiziras pre nego sto prozoves neki server. I opet, sav protok kroz server i statistike iz baze mogu dokazati.

Ali ne vidim razlog da se prozivamo svi medjusobno umesto da podrzimo? Ja sad hostujem 9 samp servera pruzajuci moju ddos zastitu, i od nekih vecih servera tipa OS itd. I mnogo toga mozemo uciniti zajedno i podrzati jedni druge, ali ne, lakse je samo da jebemo mater jednim drugima i po principu nek crkne krava komsiji.

Imam 25 godina, nemam vremena niti snage niti me interesuje da pravdam moju zajednicu i moje postupke, za mene je samp zabava bila i uvek ce biti, za nekoga je to ozbiljnost ili kontrola, za mene nije. Ali samo razmislis da li bi neko fejkovao i forum i ts3 i sve da bi dokazao nekom liku na bsampu da ne koristi botove? Toliko jos uvek nisam prsao.

Vracam se na posao, a vi se borite i budite dobri i vredni kao sto ste i do sad bili, i batalite se mrznje, u ovim mracnim vremenima.

Volim.

Ovaj čovjek zna znanje, na ovom sam pogotovo stao "I mnogo toga mozemo uciniti zajedno i podrzati jedni druge", nisam igrao nikada na Skill Areni ali što se tiče staffa očito potpuno korektan!

#SAONELOVE
Most Online na forumu govori sve, mozete samo da prozivate i pokazujete ljubomoru, znamo da boli, ali jbg volimo i mi vas <3
Poslednja Izmena: Maj 14, 2020, 14:55:37 POSLE PODNE od Sexus

Citat: DeitY poslato Maj 14, 2020, 14:37:56 POSLE PODNE
Dugo nisam bio na ovom forumu, neko mi poslao ovaj post. Vidi, da se postedimo argumenata, ne vidim zasto se ovde raspravlja uopste da li neko koristi botove ili ne, kad niko nema nikakve koristi od ubacivanja botova. Koga briga sta pise na SAMP klijentu i brojka? Valjda udjes na server sa drustvom ili ako ima dosta igraca po serveru, a ne da li neki server ima 1000/1000. Meni ljudi pisu na instagramu ( gde odgovaram SVAKOM IGRACU btw, znaci svaki igrac moze da mi jebe mater na instagramu i sve da se javi za bilo kakav problem, gde imam ~100 usera po danu koji mi pisu sve i svasta ), da cekaju da udju po sat-dva na server. Najveci problem ovde je rakdroid cuveni, koji sad svi furaju. I ja sam allow, necu da serem da nisam dozvolio rakdroid kada mi to igraci traze. Jedno vece sam ugasio rakdroid i 40% usera mi je pretilo da ce ici sa servera. Da, jeste debilno sto se dozvoljava rakdroid ali bolje da imas makar neke aktivnosti od usera nego da ih nemas? Takodje i afk igraci. Sad da udjes na SA, imaces max 800 aktivnih igraca, 100 ce biti rakdroid i 100 afk igraca.

Ali zato ako udjes na SA forum, videces 650 aktivnih membera trenutno u poslednjih 15 minuta ( dakle 500 membera i 150 guestova ), AKTIVNIH 500 korisnika je samo na forumu ( u 24h who's online mozes videti na SA fb stranici gde ima 2k usera koji su aktivno usli na forum ), msm sama statistika ti i govori https://image.prntscr.com/image/t2wCw-DuS_KrBP-_fr67BA.png

Mnogo faktora moras da analiziras pre nego sto prozoves neki server. I opet, sav protok kroz server i statistike iz baze mogu dokazati.

Ali ne vidim razlog da se prozivamo svi medjusobno umesto da podrzimo? Ja sad hostujem 9 samp servera pruzajuci moju ddos zastitu, i od nekih vecih servera tipa OS itd. I mnogo toga mozemo uciniti zajedno i podrzati jedni druge, ali ne, lakse je samo da jebemo mater jednim drugima i po principu nek crkne krava komsiji.

Imam 25 godina, nemam vremena niti snage niti me interesuje da pravdam moju zajednicu i moje postupke, za mene je samp zabava bila i uvek ce biti, za nekoga je to ozbiljnost ili kontrola, za mene nije. Ali samo razmislis da li bi neko fejkovao i forum i ts3 i sve da bi dokazao nekom liku na bsampu da ne koristi botove? Toliko jos uvek nisam prsao.

Vracam se na posao, a vi se borite i budite dobri i vredni kao sto ste i do sad bili, i batalite se mrznje, u ovim mracnim vremenima.

Volim.

Slazem se , samo da pitam sto me niko ne obavesti da je nesto u toku pa da sakupim argumente i jebem nekom nesto ,ovo vam bas i nije fora...  8) :-[

Dace bog da se SAMP jednom ugasi , da sve ode u tri picke materine lepo , MTA mama i tata za sve , iako nisam fan , na njemu nema ovoliko kancera kao na SAMPu. Ma sa kim ovde diskotovati kad vecina ima znanje osnovne skole , a ostalo su ucili da bi zaboravili.  8)
Poslednja Izmena: Maj 14, 2020, 15:09:21 POSLE PODNE od Naithan
====================
Respect List : Galardo | daddy. | LoOdaK | .foux |
====================

Nema brale,botovi na sve strane,sram nas i stid bilo  :(
Samo cu jedno reci,pametnom dovoljno: #SAONELOVE

[SA] Admin

Moze jos neko sa SA da udje da nam napise jedno te isto?  ::)

Moze,nikakva frka :) Hvala Bogu ima nas :D
[SA] Admin

Citat: Angel^ poslato Maj 14, 2020, 15:34:44 POSLE PODNE
Moze,nikakva frka :) Hvala Bogu ima nas :D
Vidim novi acc,niste ulazili dok nije se poceli pricati i spominjati vas...

Da,novi acc je u pitanju. Inace ne idem po drugim forumima vec samo na SA forum,ali cu uvijek stati na stranu naseg vodje Deity-a,ipak mi je dao priliku admin na najjacoj zajednici SA-RPG.COM i ne zelim ga izradit :)
Poslednja Izmena: Maj 14, 2020, 15:43:59 POSLE PODNE od Angel^
[SA] Admin

Ocigledno je da ja cim postujem aktiviraju se moji "verni" fanovi, tako da ja odlazim odavde. Nastavite i dalje caskanje kao i do sad, fino i kulturno.

PS: Avgust 15, 2011, 18:26:57 posle podne

9 godina ovde veran:D

dejti moze admina pls (treba iskoristit priliku dok je cojk jos tu)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Deity brate, hostuj mi server. (Nije RP, strani ozbiljan sam.)
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Hydra. poslato Maj 14, 2020, 15:50:49 POSLE PODNE
Deity brate, hostuj mi server. (Nije RP, strani ozbiljan sam.)

Koliko slotova ti treba, i koliko ces imati ddos napada? Mozemo sklepati neku round robin DNS zastitu i prerouting na tipa 8-16 ip adresa.

Citat: DeitY poslato Maj 14, 2020, 15:53:14 POSLE PODNE
Koliko slotova ti treba, i koliko ces imati ddos napada? Mozemo sklepati neku round robin DNS zastitu i prerouting na tipa 8-16 ip adresa.

A čuj, 100 minimalno a što se tiče DDOS napada uvijek ima budala.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Nece ti trebati moja pomoc, jer servere <300 slotova niko ne ddosuje vidis i sam. Mozes uzeti ovh game dedicated sa soyoustart i podesiti game firewall, a ako ti je mnogo 35e onda mozes na nekom hostu za 15e imati da ne podesavas panel i zastite.