Oko paypal-a

Započeo LoOdaK, April 03, 2020, 01:12:21 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Juče sam ušao na paypal i vidim stanje na paypalu 0.

Pogledam activity i vidim da je novac prebacen na karticu (iako to nisam uradio, hajd kontam ukljucen mi je onaj automatic transfer pa zbog toga) međutim veliki je problem taj što novac nije prebačen na karticu, to jest nemam na kartici uopšte taj novac.

Da li se ovo nekome dešavalo, šta da radim, kontaktirao sam njihov help centar ali pošto je korona zajebala sve, niko živ neće odgovoriti ko zna koliko.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Obrati se njima za pomoc,ja mislim da mozes nazvati svoju banku pa da vidis ili licno paypal

Svakog 1. u mjesecu se automatski transfera na karticu.A ovo sto ti nema na kartici,mora se sacekat od 1-3 radna dana.

Novac ti ne ide na karticu.
Novca preko kartice ide na tekući račun u banci.
Provjerio si stanje na računu? Meni je u Novoj Banci u BIH uvijek instant lijegalo na racun sa Paypala, eventualno ako nesto kasni 30 minuta, ali to je maks.
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Dobio sam odgovor od njih kao da proces može potrajati od 5 do 7 dana (ne razumijem zašto toliko, nisam čuo da je iko čekao toliko ).

Sačekaću još para dana pa ću vidjeti šta će biti.

Citat: TheToretto poslato April 03, 2020, 14:25:14 POSLE PODNE
Novac ti ne ide na karticu.
Novca preko kartice ide na tekući račun u banci.
Provjerio si stanje na računu? Meni je u Novoj Banci u BIH uvijek instant lijegalo na racun sa Paypala, eventualno ako nesto kasni 30 minuta, ali to je maks.

Provjerio sam, nema nikakve promjene. Inače mi dolazi poruka automatski na telefon. Trenutno imam račun u Sberbanci
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!