[DISKUSIJA] TD Masters

Započeo Galardo, Mart 30, 2020, 22:38:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim članovima BSAMP foruma.
Kao jedan od kreatora tdova,odlučio sam da pokrenem privremenu diskusiju o istoj temi.
Naime,većina sada fura taj fade effect,svi su tdovi na isti kalup,ništa novo,kreativnost 0,čast izuzetcima.
Pogledajmo konkretno primjer jednog "td makera" koji kako je u pitanju iskopirati sve prekopira,a kada je u pitanju njegova sposobnost da uradi nešto sam,ne ide...

Ime ne zelim prekrivati,jer nije poenta prozivanje istog kad su svi takvi.
Vidimo da su tdove fino uradjeni,sve stoji na mjesto,cak ima i logo,fino fino,vidimo i taj famozni fade koji izvlaci prosjek.
Eh,vjernovatno ste negdje vidjeli slicne tdove,ah pa da,prekopirao je...
Idemo da pogledamo sta su sposobni uraditi kada ne kopira.

Oh pa ne,nije moguce da je to on objavio,da da,veliko cudjenje dragi moji.
Dakle kada je u pitanju kopiranje,sve znate,a kada treba nesto sam uraditi,tu nastaje problem.

Zamolio bih osobu cije sam tdove uzeo za primjer da se ne pronadje uvrijedjenim,jer 80% su takvi,tako da molim lijepo...
Zanima me vase misljene sto tice ove teme.
Ukoliko dodje do svadje izmedju pojedinih clanova,lockat cu temu.

Poslednja Izmena: Mart 30, 2020, 22:39:34 POSLE PODNE od Galardo

Mnooogo je takvih, zato i ne gotivim kopije TDova pogotovo ako su slične onim kopijama mojih FG tdova :D
Ali šta ćeš im ajde, možda je to jedina stvar koju znaju, no offense, boli me briga, kopija nikada neće biti bolja od originala ;)

Ne vidim poentu pokretanja teme  ???
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 30, 2020, 23:21:00 POSLE PODNE
Ne vidim poentu pokretanja teme  ???
vjerovatno nisi pratio desavanja,uglavnom zanimaju me tudja misljena u vezi ovih sto kopiraju i konkretno o kreaktivnosti samih.