Pomoc oko map editora

Započeo Softic, Mart 29, 2020, 08:32:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Da li se nekom desavalo , da u map editoru ne klikce pravillno na objekte , znaci klinkem na jedan objekt , selektuje drugi i tako ...

Nova Kuca Community - Founder , Owner

Ne iskreno, mada map editor je star program, nije bas najbolji i na njega se mora naviknuti. Treba vremena da se naviknes na te sitne gluposti koje se desavaju :/

Citat: V01D poslato Mart 29, 2020, 08:37:21 PRE PODNE
Ne iskreno, mada map editor je star program, nije bas najbolji i na njega se mora naviknuti. Treba vremena da se naviknes na te sitne gluposti koje se desavaju :/
Hmm , prije kada sam mapao , ali ima dugo vremena , ovo mi se nije desavalo , ne znam sta li mu je sada

Probaj pokreni kao administrator, ili sa compatibility modom. Mozda nesto promeni, mada cisto sumnjam. Mozda je problem do te tvoje verzije map editora? Probaj skini ovu KLIK

Citat: V01D poslato Mart 29, 2020, 08:41:54 PRE PODNE
Probaj pokreni kao administrator, ili sa compatibility modom. Mozda nesto promeni, mada cisto sumnjam. Mozda je problem do te tvoje verzije map editora? Probaj skini ovu KLIK
Nece drug
Vidi , ovako kada kliknem na taj objekt evo slikao sam
kliknem na ovaj : https://imgur.com/z47AeB4
Selektuje ovaj : https://imgur.com/1mfmONp
A inace evo sad sam probo i ovaj tvoj sto si mi poslo , i run adninistrator i sve , al nece

Nisam siguran, mozda je jednostavno tako, mislim kada malo mis pomeris, ko ce ga znati

Meni je to zezalo obrisao sam ga i opet skinuo i hvala bogu radi kako treba.
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

@Roby Mapper  ja evo brisem , cak sam i system uradio , i opet isto sranje...

Imam isti problem s tim.
Nisi jedini. Ponovo sam gta instaliro,ponovo editor.
Ne znam o cemu se radi :/

Muku vidoh,ne mogu resenje da nadjem.

Također imam isti problem, nekome se to riješi updateovanjem drivera za mis ali meni to nije pomoglo

Ja se izvinjavam sto ponovo pisem.

Dosao sam do ideje da mozda "screen fix" za gta ne pravi problem??

ja svoju rezoluciju ekrana ne mogu preko gta da postavim,i onda sam skinuo neki fajl "screen fix" da mi postavi moju rezoluciju.
Da ne pravi to mozda problem sto se tice selektovanja objecta u map editoru???

Ne znam dal ste i vi to usnimali,ako ste i vi usnimali.. moguce je da nam to pravi problem :/

Citat: Softic poslato Mart 29, 2020, 08:32:15 PRE PODNE
Da li se nekom desavalo , da u map editoru ne klikce pravillno na objekte , znaci klinkem na jedan objekt , selektuje drugi i tako ...

mozda ti laga komp,jel imas 1.9?

Citat: Softic poslato Mart 29, 2020, 08:32:15 PRE PODNE
Verovatno imaš 32bitni sistem

Meni se to dešava na drugom PCu i jedina razlika koju sam primetio je da je sistem 32bitni, ništa drugo..

Moram baš da uđem u objekat da bih ga selektovao...
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

@Softic
imao sam taj problem, sve sam radio nisam mogao da popravim dok nisam nasao jednog tipa pa mi je pomogao

moras da updateujes neke drajvere
sigurno imas neke drajvere ja mislim da su 3D drajveri ili tako nesto, uglavnom odradi update na sve drajvere i reinstal map editor i resavas problem
izgubio sam snimak koji mi je taj lik poslao, ali mislim da ces se znaci

ako jos neko ima ovaj problem preporucujem da to odradi resava 99%

e evo ga snimak pogledaj temu https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=131342.msg933114#msg933114