Mystique Community

Započeo MysterioDev, Mart 25, 2020, 11:20:42 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

>> MYSTIQUE COMMUNITY <<

-> Author: Mysterio
-> Date: 04/03/2020
-> Copyright (C) 2020

>> Pravila/Register <<

Pravila procitate i kada ste procitali, kliknete na 'Prihvatam' ili 'Izlaz'.

Popunite sve podake koji su vam dati i posle popunjavanja prelazite na kratki tutorial koji raspolaze samo 6 lokacija, za svaku lokaciju je random camera postavljena.

>> Tutorial<<

Izlazi vam dialog da li zelite da gledate tutorial ili ne. I kod nas nema ako pogledate tutorial da dobijete jos novca, za svakoga je isto da li vi odgledali ili ne tutorial istu cifru novca dobijate.

Tutorial je kreiran na principu Animated Textdrawu(Hvala Ino420 na ovakvom inlucdu).

Uskoro i kratak video zapis o celokupnom register systemu :).
Takodje sam zaboravio da navedem gore da ima 6 pozicija spawnova, sa tim hocu da kazem da se po celoj mapi na par lokacija spawnaju igracu radnom i kod svakog spawna su kreirana rent vozila za svakog igraca
Poslednja Izmena: Mart 25, 2020, 11:25:03 PRE PODNE od MysterioDev
Mystique Community!

Processing 50%

Sretno sa novim projektom ?

dobro dosao Hexx ili ti boky dev.... nezz koje ti se ime vise svida pa si napravio racun sa novim imenom ali samo da znas i neka svi znaju tko si i sta si. Admini su dobili obavijest od mene i tako da te se prati sta ces objavljivati jer svi znaju da si otisao sa nasim mapam i tdovima ❤️?

Citat: MaTTaTa poslato Mart 25, 2020, 12:19:51 POSLE PODNE
Sretno sa novim projektom ?

dobro dosao Hexx ili ti boky dev.... nezz koje ti se ime vise svida pa si napravio racun sa novim imenom ali samo da znas i neka svi znaju tko si i sta si. Admini su dobili obavijest od mene i tako da te se prati sta ces objavljivati jer svi znaju da si otisao sa nasim mapam i tdovima ❤️?

O cemu pricas decko, jel se bodes? Mape/Tdove?
Mystique Community!

Processing 50%

Nicee, bas mi je drago vidjeti da dosta ljudi koristi onaj inc za td-ove haha, toppp, sretno :)
Software Developer

Citat: MysterioDev poslato Mart 25, 2020, 22:27:27 POSLE PODNE
O cemu pricas decko, jel se bodes? Mape/Tdove?

Bodem se i do 2 puta dnevno i uskoro vise o svemu sto mislim... LP i sretno ;)